Akademik Ünvanlar
5
-
2021 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği
-
2012 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2012 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2010 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2002 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
1
-
2013 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
36
-
Yüksek Lisans
Gıda Reolojisi
Kurutmanın Temel İlkeleri ve Kurutma Kinetiği
Seminer Dersi
Uzmanlık Alan Dersi
Gıda Biyoteknolojisi
GIDALARDA KURUTMANIN TEMEL İLKELERİ VE KURUTMA KİNETİĞİ
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
GIDA REOLOJİSİ
Tez Çalışması
-
Lisans
Proses Kontrol
Malzeme
Biyoteknoloji
Proses Kontrol
Isı Aktarımı
Biyoteknoloji
Akışkanlar Mekaniği
Akışkanlar Mekaniği
Malzeme
Isı Aktarımı
BİTİRME ÖDEVİ
PROSES KONTROL
AKISKANLAR MEKANİGİ
ISI AKTARIMI
TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI
MALZEME
TEKNOLOJİ LABORATUVARI I
BİYOTEKNOLOJİ
PROSES TASARIM PROJELER
Akışkanlar Mekaniği
Akışkanlar Mekaniği
Malzeme - Mukavemet
Malzeme - Mukavemet
Temel İşlemler Laboratuvarı
Temel İşlemler Laboratuvarı
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Katkı Maddeleri
Yönetilen Tezler
2
-
Ayva çekirdeği müsilajı ve kitosanla yenilebilir film elde edilmesi ve özelliklerinin belirlenmesi
Mazlum S. (Danışman)
A.EDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Karamuk (Berberis crataegina) antosiyaninlerinin enkapsülasyonu ve dondurma üretiminde kullanılabilirliğinin incelenmesi
MAZLUM S. (Danışman)
M.OKURKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018