Akademik Unvanlar
-
2012 - Devam Ediyor Yrd.Doç.Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2012 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2010 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2002 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2013 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Proses Kontrol
-
Yüksek Lisans Gıda Reolojisi
-
Lisans Malzeme
-
Yüksek Lisans Kurutmanın Temel İlkeleri ve Kurutma Kinetiği
-
Lisans Biyoteknoloji
-
Lisans Proses Kontrol
-
Yüksek Lisans Seminer Dersi
-
Lisans Isı Aktarımı
-
Lisans Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans Akışkanlar Mekaniği
-
Lisans Akışkanlar Mekaniği
-
Lisans Malzeme
-
Yüksek Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans Isı Aktarımı
-
Yüksek Lisans GIDALARDA KURUTMANIN TEMEL İLKELERİ VE KURUTMA KİNETİĞİ
-
Lisans BİTİRME ÖDEVİ
-
Yüksek Lisans GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans GIDA REOLOJİSİ
-
Lisans PROSES KONTROL
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Lisans AKISKANLAR MEKANİGİ
-
Lisans ISI AKTARIMI
-
Lisans TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI
-
Lisans MALZEME
-
Lisans TEKNOLOJİ LABORATUVARI I
-
Lisans BİYOTEKNOLOJİ
-
Lisans PROSES TASARIM PROJELER
-
Lisans Akışkanlar Mekaniği
-
Lisans Akışkanlar Mekaniği
-
Lisans Malzeme - Mukavemet
-
Lisans Malzeme - Mukavemet
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
Yönetilen Tezler
-
Karamuk (Berberis crataegina) antosiyaninlerinin enkapsülasyonu ve dondurma üretiminde kullanılabilirliğinin incelenmesi
MAZLUM S. (Danışman)
M.OKURKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018