Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

AVOKADO MEYVE TOHUMLARININ POTANSİYEL KULLANIM OLANAKLARI

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Mayıs 2022

GUAR GAM KATKILI YENİLEBİLİR FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU

3rd INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, ss.70

KARA HAVUÇ (DAUCUS CAROTA L.) ANTOSIYANINLERININ FARKLI DEPOLAMA SICAKLIKLARINDAKI KARARLILIĞININ İNCELENMESI

ULUSLARARASI ERCİYESBİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2019, ss.59

Enkapsulation of Black Carrot (Daucus Carota L.) Anthocyanins by using Ionic Gelation

Internatıonal Conference On Innovatıve Engıneerıng Applications (CIEA), Sivas, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

Fruit Wines

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Enzymatic Hydrolysis of Lactose: Determination of Optimum İmmobilization Parameters for β- Galactosidase onto düolite A568

COST Action 868 “Biotechnical Functionalisation of Renawable Polymeric Materials” Workshop for WG1 and MC-Meeting, Procchio, İtalya, 18 - 19 Mayıs 2009

Kitap & Kitap Bölümleri

GIDALARI GIDA İLE RENKLENDİRMEK

Mühendislikte Güncel Araştırmalar, BARDAK Selahattin,YURDAKUL Ömer,YALÇIN Numan, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.281-300, 2022 Creative Commons License

Metrikler

Yayın

12

Atıf (WoS)

52

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

82

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

7

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları