Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.
-
2018 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.
-
2012 - 2018 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.
-
2012 - 2015 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans
Gıda Sanayiinde Kullanılan starter Kültürler
Uzmanlık Alan Dersi
Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-
Seminer
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans
GIDA MEVZUATI
-
Ön Lisans
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mikrobiyoloji
Yağ Teknolojisi
Gıda Katkı Maddeleri
laboratuvar teknikleri
Bilgisayar - II
İletişim ve Etik
Genel MİKROBİYOLOJİ
Süt Teknolojisi
Laboratuar Tekniği
Genel Mikrobiyoloji
Hijyen ve Sanitasyon
Yağ Teknolojisi
Enstrümantal Analiz
Enstrümantal Analiz
Gıda Kimyası
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Kimyası
Meyve - Sebze Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Tahıl Teknolojisi
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Beslenme İlkeleri
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Biyoteknolojisi
Matematik - II
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Mesleki İngilizce - I
Gıda Prosesleri - II
Mesleki İngilizce - II
Et ve Ürünleri Teknolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
Fonksiyonel Gıdalar
Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Kalite Kontrol
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
İngilizce - II