Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknoloji B.
-
2018 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknoloji B.
-
2012 - 2018 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknoloji B.
-
2012 - 2015 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
-
Lisans GIDA MEVZUATI
-
Yüksek Lisans Gıda Sanayiinde Kullanılan starter Kültürler
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri
-
Yüksek Lisans Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans laboratuvar teknikleri
-
Ön Lisans Bilgisayar - II
-
Ön Lisans İletişim ve Etik
-
Ön Lisans Genel MİKROBİYOLOJİ
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Laboratuar Tekniği
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Enstrümantal Analiz
-
Ön Lisans Enstrümantal Analiz
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Ön Lisans Matematik - II
-
Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri
-
Ön Lisans Mesleki İngilizce - I
-
Ön Lisans Gıda Prosesleri - II
-
Ön Lisans Mesleki İngilizce - II
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
-
Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Gıda Kalite Kontrol
-
Ön Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans İngilizce - II