Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.

  • 2018 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.

  • 2012 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler
  • 2023 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.

  • 2012 - 2015 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans

    Gıda Sanayiinde Kullanılan starter Kültürler

    Uzmanlık Alan Dersi

    Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri

    Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-

    Seminer

    Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi

  • Lisans

    GIDA MEVZUATI

  • Ön Lisans

    Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyoloji

    Yağ Teknolojisi

    Gıda Katkı Maddeleri

    laboratuvar teknikleri

    Bilgisayar - II

    İletişim ve Etik

    Genel MİKROBİYOLOJİ

    Süt Teknolojisi

    Laboratuar Tekniği

    Genel Mikrobiyoloji

    Hijyen ve Sanitasyon

    Yağ Teknolojisi

    Enstrümantal Analiz

    Enstrümantal Analiz

    Gıda Kimyası

    Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda Kimyası

    Meyve - Sebze Teknolojisi

    Süt Teknolojisi

    Tahıl Teknolojisi

    Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

    Beslenme İlkeleri

    Genel Mikrobiyoloji

    Gıda Biyoteknolojisi

    Matematik - II

    Araştırma Yöntem ve Teknikleri

    Mesleki İngilizce - I

    Gıda Prosesleri - II

    Mesleki İngilizce - II

    Et ve Ürünleri Teknolojisi

    Genel Mikrobiyoloji

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II

    Fonksiyonel Gıdalar

    Hijyen ve Sanitasyon

    Gıda Kalite Kontrol

    Süt ve Ürünleri Teknolojisi

    İngilizce - II