Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Doç.Dr.

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknoloji B.

  • 2018 - 2022 Dr.Öğr.Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknoloji B.

  • 2012 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknoloji B.

  • 2012 - 2015 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu

Verdiği Dersler

  • Lisans GIDA MEVZUATI

  • Yüksek Lisans Gıda Sanayiinde Kullanılan starter Kültürler

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

  • Yüksek Lisans Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri

  • Yüksek Lisans Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-

  • Yüksek Lisans Seminer

  • Yüksek Lisans Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Yağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans laboratuvar teknikleri

  • Ön Lisans Bilgisayar - II

  • Ön Lisans İletişim ve Etik

  • Ön Lisans Genel MİKROBİYOLOJİ

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Laboratuar Tekniği

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Yağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Enstrümantal Analiz

  • Ön Lisans Enstrümantal Analiz

  • Ön Lisans Gıda Kimyası

  • Ön Lisans Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Kimyası

  • Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Ön Lisans Matematik - II

  • Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri

  • Ön Lisans Mesleki İngilizce - I

  • Ön Lisans Gıda Prosesleri - II

  • Ön Lisans Mesleki İngilizce - II

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II

  • Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Gıda Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans İngilizce - II