Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Escherichia coli and Food Poisoning: Risks, Routes of Contamination, and Prevention Methods

2. INTERNATIONAL ÜSKÜDAR SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2024

DOMUZ ETİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE SPESİFİK RİSKLER

I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024

ÇOCUK SÜTLERİNDEKİ KİMYASAL RİSKLERİN DETOKSİFİKASYON STRATEJİLERİ

I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024

GIDA KAYNAKLI BRUSELLA ENFEKSİYONLARI

I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024

Chemical Risks in Eggs That Threaten Public Health

V International Symposium of Student Scientific Clubs, 18 Nisan 2024

Heavy Metal Pollution In Dairy And Dairy Products

5. INTERNATIONAL SCIENCE AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 11 Kasım 2022

Staphylococcal Food Poisoning

5. INTERNATIONAL SCIENCE AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 11 Kasım 2022

THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN

IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172

The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance

INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021

THE FOOD SAFETY in THE ERA of THE COVID-19 PANDEMIC

3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

ACRYLAMIDE LEVELS in THERMAL PROCESSED CARBOHYDRATE-RICH BABY FOODS

3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020

BIOLOGICAL ACTIVITIES OF PLANT PHYTOCHEMICALS

10th International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 3 - 06 Ekim 2019

ANTIMICROBIAL EFFECTS OF SOME PLANT EXTRACTS ON THE ORAL PATHOGENS

II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIES, İstanbul, Türkiye, 16 Kasım 2018

Investigation of cytotoxicity levels of some denture relining materials

24 th International Dental Congress, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018

AIRLINE COMPANIES AND CHILDREN'S MENU OPTIONS

I. INTERNATIONAL CHILD-FRIENDLY TOURISM CONGRESS, Sivas, Türkiye, 25 Haziran 2018

EXTRACTION PHENOLIC COMPOUDS FROM CHERRY STALK AND THEIR BIOLOGICAL ACTIVITIES

Gemany, 5 th International ISEKI FOOD Conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, cilt.1, ss.76

UTILIZATION OF POMEGRANATE PEEL FOR THE PRODUCTION OF CARBOHYDRATES AND PHENOLICS

Germany, 5 th International ISEKI FOOD conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, ss.194

BIOLOGICAL ACTIVITIES OF FOOD WASTES

9th Central European Congress on Food – Sibiu- ROMANIA, Sibiu, Romanya, 24 - 26 Mayıs 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of the Antimicrobial activity of some

INTERNATIONAL CONGRESS ON PREVENTIVE DENTISTRY, Erzurum, Türkiye, 5 - 08 Mart 2018

PHYTOCHEMICAL PROPERTIES OF SOME MEDICAL PLANTS

Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.441-442

TIBBİ AROMATİK BİTKİLERİN GIDA SANAYİNDE KULLANIMI

İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017

TANNINS PHARMACOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL EFFECTS

Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.419-420

EVALUATION OF THE WATER QUALITY OF COBANOGLU LAGOON ( KOZCAGIZ - BARTIN )

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.269-270

Effects of Some Drinks on Saliva PH

TDA 23 International Dental Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2017, ss.346

The Effects of Probiotics on Oral Flora of Individuals Using Removable Denture

TDA 23 International Dental Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2017, ss.68

Optimization of Extraction Conditions of Bioactive Compounds from Cherry Stalk

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Investigation of Antioxidant and Antimicrobial Avtivity of Pomagranate Peel

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Biological Activities of Lignin Hydrolysate of Wheat Straw

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Medical and Aromatic Plants in Ancient Egypt Period

1st INTERNATİONAL CONGRESS ON MEDICAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017

First Tricks in Archeology of Medical and Aromatic Plants

1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICANAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017

Kelecos Soup and Peskutan

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013

Investigation Great Lota Lake's (Sivas-Hafik) Silurus glanis Suitability Aquaculture

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 04 Kasım 2013

Antioxidant Properties of Kormen (Allium Scoradoprasum) Plant.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013

Çermik Deresi (Hafik,Sivas)'nin Su Kalitesi Özellikleri ve Aylık Değişimleri

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 02 Ekim 2013

Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 Kasım 2012
Kitap & Kitap Bölümleri

Foodborne Botulism and Ionizing Radiation Applications

Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.143-149, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

SÜTÜN ISITILMASININ KONTROLÜ

SÜT ANALİZ YÖNTEMLERİ, SIRIKEN BELGİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.125-139, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

FUNCTIONAL MEAT PRODUCTS: NEW APPROACHES TO HEALTH AND NUTRITION

Sağlık Bilimleri Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler, ŞAHNA ENGİN, AKGÜL HASAN, SELAMOĞLU ZELİHA, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.35-51, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

SÜTTE KURU MADDE TAYİNİ

SÜT ANALİZ YÖNTEMLERİ, SIRIKEN BELGİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.77-86, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

The Use of Probiotics as a Detoxification Agent in the Chemical Contamination of Foods

Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.135-141, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Food Infection and Poisoning

Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-II, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU,Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ,Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.301-313, 2023

Some Bacterial Diseases from Water

Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-II, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU,Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ,Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.313-320, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Chemical Substances in Food That Threaten Human Health

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022

Diet in Stomach Cancer Treatment

MİDE KANSERİ TANI ve TEDAVİ, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Doç Dr.Hüseyin Özden, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Gömeç, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.123-134, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Chemical Substances in Food That Threaten Human Health

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022

Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021
Metrikler

Yayın

131

Atıf (WoS)

56

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

57

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

478

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

17

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

478

Proje

10

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları