Makaleler
38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (4)
Scopus (13)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (10)
1. The Effect of Lactobacillus rhamnosus on AFM1 Detoxification in Ice Cream
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.12, sa.2, ss.2368-2374, 2024 (Hakemli Dergi)
4. Investigation of Aflatoxin M1 Presence in Open and Packaged Ice Creams
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.8, sa.3, ss.418-427, 2023 (Scopus)
14. Inhibitory Effect of Probiotics Lactobacillus Supernatants Against Streptococcus Mutans and Preventing Biofilm Formation
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.2, ss.339-345, 2021 (Hakemli Dergi)
18. Antimicrobial and Antioxidant Activity of Different Herbal Tea Combinations
Turkish Journal of Veterinary Research
, cilt.4, sa.2, ss.69-77, 2020 (Hakemli Dergi)
19. Biological Activities of Phytochemicals in Plants
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.8, sa.8, ss.1734-1746, 2020 (Hakemli Dergi)
20. Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
AKADEMIK GIDA
, cilt.17, sa.1, ss.61-71, 2019 (Hakemli Dergi)
24. The Effects of Some Drinks on Saliva pH
JBR Journal of Interdisciplinary Medicine and Dental Science
, cilt.5, sa.4, ss.1-4, 2017 (Hakemli Dergi)
28. Three Cases of Burn Injury Due to Topical Ranunculus Use
International Medical Journal
, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
40
1. Detection and Analysis of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Milk: A Comprehensive Overview
1. INTERNATIONAL ANKARA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, 21 - 22 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2. Escherichia coli and Food Poisoning: Risks, Routes of Contamination, and Prevention Methods
2. INTERNATIONAL ÜSKÜDAR SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)
4. ÇOCUK SÜTLERİNDEKİ KİMYASAL RİSKLERİN DETOKSİFİKASYON STRATEJİLERİ
I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024
6. Chemical Risks in Eggs That Threaten Public Health
V International Symposium of Student Scientific Clubs, 18 Nisan 2024, (Özet Bildiri)
7. Heavy Metal Pollution In Dairy And Dairy Products
5. INTERNATIONAL SCIENCE AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 11 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
8. Staphylococcal Food Poisoning
5. INTERNATIONAL SCIENCE AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 11 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
9. EXPOSURE ASSESSMENT AND CANCER RISK CHARACTERIZATION OF AFLATOXIN M1 THROUGH INGESTION OF INFANT FORMULA IN TÜRKIYE
3. International Cancer Days, Sivas, Türkiye, 15 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
10. THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN
IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172, (Özet Bildiri)
11. The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance
INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021, (Özet Bildiri)
14. BIOLOGICAL ACTIVITIES OF PLANT PHYTOCHEMICALS
10th International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
17. AIRLINE COMPANIES AND CHILDREN'S MENU OPTIONS
I. INTERNATIONAL CHILD-FRIENDLY TOURISM CONGRESS, Sivas, Türkiye, 25 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
18. EXTRACTION PHENOLIC COMPOUDS FROM CHERRY STALK AND THEIR BIOLOGICAL ACTIVITIES
Gemany, 5 th International ISEKI FOOD Conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, cilt.1, ss.76, (Özet Bildiri)
19. UTILIZATION OF POMEGRANATE PEEL FOR THE PRODUCTION OF CARBOHYDRATES AND PHENOLICS
Germany, 5 th International ISEKI FOOD conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, ss.194, (Özet Bildiri)
20. BIOLOGICAL ACTIVITIES OF FOOD WASTES
9th Central European Congress on Food – Sibiu- ROMANIA, Sibiu, Romanya, 24 - 26 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
22. PHYTOCHEMICAL PROPERTIES OF SOME MEDICAL PLANTS
Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.441-442, (Özet Bildiri)
29. Optimization of Extraction Conditions of Bioactive Compounds from Cherry Stalk
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
30. Investigation of Antioxidant and Antimicrobial Avtivity of Pomagranate Peel
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
31. Biological Activities of Lignin Hydrolysate of Wheat Straw
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017
34. Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
35. Lignoselülozik Materyallerin Antimikrobiyal Özellikleri. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
36. Kelecos Soup and Peskutan
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
38. Antioxidant Properties of Kormen (Allium Scoradoprasum) Plant.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar
13
1. Foodborne Botulism and Ionizing Radiation Applications
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.143-149, 2024
2. SÜTÜN ISITILMASININ KONTROLÜ
SÜT ANALİZ YÖNTEMLERİ, SIRIKEN BELGİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.125-139, 2024
4. SÜTTE KURU MADDE TAYİNİ
SÜT ANALİZ YÖNTEMLERİ, SIRIKEN BELGİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.77-86, 2024
5. The Use of Probiotics as a Detoxification Agent in the Chemical Contamination of Foods
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.135-141, 2024
6. Food Infection and Poisoning
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-II, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU,Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ,Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.301-313, 2023
7. Some Bacterial Diseases from Water
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-II, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU,Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ,Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.313-320, 2023
8. Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
9. Diet in Stomach Cancer Treatment
MİDE KANSERİ TANI ve TEDAVİ, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Doç Dr.Hüseyin Özden, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Gömeç, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.123-134, 2022
10. Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
11. Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
12. Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
13. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021
Metrikler