-
2022 - 2024 Probiyotik Kırmızı Pancar Suyu Üretiminin Optimizasyonu Ve Probiyotik Kırmızı Pancar Suyunun Geleneksel Yöntemle Üretilen Kırmızı Pancar Suyu ile Kıyaslanması
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Karaoğlan H. A. (Yürütücü), Sarı F.
-
2017 - 2019 Nar kabuğundan pektin ekstraksiyonu
-
2012 - 2015 Farklı Patates Çeşitlerinde Solanum Tuberosum L Kimyasal Gübre ve Tavuk Gübresi Kullanımının Tohumluk Yumrularda Verim Kalite ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Eleroğlu H. (Yürütücü), Tangüler H., Sarı F., Mazlum S., Karaköy T.
-
2012 - 2014 Sivas Koşullarında Kurt Üzümü Lycium barbarum Yetiştiriciliği ve Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kuruma Kinetiğinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Eleroğlu H. (Yürütücü), Keklik N. M., Sarı F., Mazlum S.
-
2011 - 2014 Karamuk Berberies crataegina antosiyaninlerinin tanımlanması ve kopigmentasyonu
-
2008 - 2009 Çay İşlemede Teanin Miktarının Değişimi
-
2006 - 2007 Farklı Çay Ekstraktlarının Antioksidan Antibakteriyel Etkileri ve Fenolik Madde Dağılımının HPLC ile Belirlenmesi
-
2006 - 2007 Ekstraksiyon Koşullarının Siyah Çayın Polifenolik Madde Dağılımı ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkileri
-
2005 - 2006 Ekstraksiyon Koşullarının Siyah Çayda ve Mate Çayında Polifenol Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi Üzerine Etkileri