SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant and Antibacterial Activities of Various Extracts and Fractions of Fresh Tea Leaves and Green Tea
TARIM BILIMLERI DERGISI-JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.15, sa.4, ss.371-378, 2009 (SCI-Expanded)
Effects of cooking methods on chlorophylls, pheophytins and colour of selected green vegetables
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.3, ss.281-288, 2006 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Nar Kabuğundan Pektin Ekstraksiyonu
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.5, ss.1043-1052, 2020 (Hakemli Dergi)
Çay ve sağlık
Gıda Teknolojisi
, ss.63-66, 2010 (Hakemsiz Dergi)
Polyphenols alkaloids and antioxidant activity of different grades Turkish black tea
Gıda
, sa.35, ss.161-168, 2010 (Hakemli Dergi)
Factors affecting polyphenol content and composition of fresh and processed tea leaves
Akademik Gıda
, sa.76, ss.29-40, 2009 (Hakemli Dergi)
Bazı Fenolik Asitlerin Vişne ve Üzüm Sularında Renk Üzerine Etkileri
Hasad Gıda
, sa.256, ss.38-45, 2004 (Hakemli Dergi)
Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.5, ss.223-232, 2004 (Hakemli Dergi)
Selenyumun İnsan Beslenmesi ve Sağlığı Açısından Önemi
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.5, ss.245-251, 2004 (Hakemli Dergi)
Çöven Ekstraktı Üretimi Üzerine Bir araştırma
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.4, ss.75-84, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
MICROBIAL EVALUATION OF FERMENTED BEETROOT JUICE PRODUCED BY PROBIOTIC Lacticaseibacillus paracasei
3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 18 Mayıs 2023
ULTRA İŞLENMİŞ GIDALAR ve SAĞLIK
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.162
Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189
Karamuk berberis crataegina suyu antosiyaninlerinin ısıl stabilitesinin belirlenmesi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Farklı çay klonlarının teanin ve kafein miktarları
7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Effect of tea grades on the content of polyphenols alkaloids and antioxidant activity of Turkish black teas
2nd International Congress on Food and Nutrition., İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007
Various extracts and their fractions obtained from fresh tea leaves and green tea antioxidant and antibacterial activities
The SAFE Consortium International Congress on Food Safety, Budapest, Macaristan, 11 Haziran 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
EFFECT OF DIFFERENT SOLVENTS ON TOTAL PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ELDERBERRY (Sambucus nigra L.) FLOWERS
DIFFERENT PERSPECTIVES IN MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Assoc. Prof. Dr. Gülen ÖZYAZICI,Assoc. Prof. Dr. Esra UÇAR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.117-132, 2022