Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

MICROBIAL EVALUATION OF FERMENTED BEETROOT JUICE PRODUCED BY PROBIOTIC Lacticaseibacillus paracasei

3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 18 Mayıs 2023

ULTRA İŞLENMİŞ GIDALAR ve SAĞLIK

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.162

Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189

Antosiyaninlerin kopigmentasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

Pektin Yapısı özellikleri ve ekstraksiyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Asma yaprağında ısıl işlemin renk üzerine etkisi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Farklı çay klonlarının teanin ve kafein miktarları

7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

EFFECT OF DIFFERENT SOLVENTS ON TOTAL PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ELDERBERRY (Sambucus nigra L.) FLOWERS

DIFFERENT PERSPECTIVES IN MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Assoc. Prof. Dr. Gülen ÖZYAZICI,Assoc. Prof. Dr. Esra UÇAR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.117-132, 2022

Metrikler

Yayın

40

Atıf (WoS)

1469

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

1750

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

9

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları