-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim
-
2021 - 2024 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim
-
2018 - 2021 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2013 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2010 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2002 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2001 Öğretim Görevlisi
Giresun Üniversitesi, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim
-
Yüksek Lisans
Fonksiyonel Gıdalar
Gıdalarda Doğal Renk Maddeleri ve Üretim Süresince Değişimi
Seminer Dersi
Minimal İşlenmiş Gıdalar
Uzmanlık Alan Dersi
FONKSİYONEL GIDALAR
GIDALARDA RENK MADDELERİ VE ÜRETİM SÜRESİNCE DEĞİŞİMİ
MİNİMAL İŞLENMİŞ GIDALAR
Tez Çalışması
-
Lisans
Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
Kütle ve Enerji Denklikleri
Gıda Ambalajlama Teknolojisi
Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
Hububat Teknolojisi
Kütle ve Enerji Denklikleri
Hububat Teknolojisi
Gıda Ambalajlama Teknolojisi
KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ
GIDA AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
Temel İşlemler Laboratuvarı
Temel İşlemler Laboratuvarı
Kütle ve Enerji Denklikleri
Kütle ve Enerji Denklikleri
-
Farklı sıcaklıklarda kurutmanın madımak bitkisinin (Polygonum cognatum) kuruma kinetiği ve bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
Sarı F. (Danışman)
E.UĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Nar kabuğundan pektin ekstraksiyonu
Sarı F. (Danışman)
T.BİRLİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mikrodalga ile kurutulmuş kereviz (Apium graveolens L.) yapraklarının kuruma hızının ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi
Sarı F. (Danışman)
E.KÖMÜŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018