Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sivas Yerel Halkının Turizm Gelişimine Yönelik Tutumlarının, Yer Bağlılığı ve Turizm Etkileri Açısından İncelenmesi

Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.21-22 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı: Gastronomi Şehirleri Instagram Analizi

Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.23 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Pastacılık ve Ekmekçiliğin Tarihsel Gelişimi ve Eğitimi

Tatlı ve Pastacılık, Hakan KOÇ, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.1-16, 2023

Metrikler

Yayın

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları