Yayınlar & Eserler

Makaleler 6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Görme Engelli Bireylerin Turizmde Erişilebilirlik Deneyimleri: Tekli Bütüncül Örnek Olay Çalışması

EUROASIA International Congress on Scientific Researches and Recent Trends-VIII, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Kasım 2024, ss.417-437, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. Exploring The Relationship Between Snow and Winter Tourism: A Bibliometric Insight

International Congress on Tourism, Culture and Economy, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.311-321, (Tam Metin Bildiri)

3. Investigating the relationship between place attachment and tourism impacts to understand Sivas residents' attitudes towards tourism development

Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

4. Exploring UNESCO's Creative Cities of Gastronomy: An Instagram Analysis

Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 08 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

5. Sivas Yerel Halkının Turizm Gelişimine Yönelik Tutumlarının, Yer Bağlılığı ve Turizm Etkileri Açısından İncelenmesi

Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.21-22, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı: Gastronomi Şehirleri Instagram Analizi

Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.23, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 3

1. Tourism’s hidden gem: Niche tourism unveiled through resident insights

Niche Tourism and Sustainability Perspectives, Practices and Prospects, , Editör, CABI, Boston, ss.52-63, 2025

2. EXPLORING UNESCO'S CREATIVE CITIES OF GASTRONOMY: AN INSTAGRAM ANALYSIS

TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR, , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-152, 2024

3. Pastacılık ve Ekmekçiliğin Tarihsel Gelişimi ve Eğitimi

Tatlı ve Pastacılık, Hakan KOÇ, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.1-16, 2023
Metrikler

Yayın

15

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları