Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Kapadokya Otellerinin Tanıtım Filmlerinde Yer Alan Peribacaları ve Balon Temalarının Analizi

I. International Tourism and Culinary Conference, Amasya, Türkiye, 27 - 28 Ekim 2022, ss.650-651

Toplum Temelli Turizm: Sivas Altınkale Örneği

5th International Tourism Congress, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VESİVAS YEREL HALKININ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜ TANIMA DÜZEYLERİ

1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020

TÜRKİYE TURİZM SEKTÖRÜNDE ULUSAL MESLEK STANDARTLARI

II.INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Kırsal Turizm Kapsamında Sivas’ın Yöresel Mutfağı

2nd INTERNATIONALRURAL TOURISM ANDDEVELOPMENT CONGRESS, Muğla / Bodrum, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018

Kırsal Turizm Kapsamında Gerçekleştirilen Kültür Turizmi: Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası Örneği

2nd INTERNATIONALRURAL TOURISM ANDDEVELOPMENT CONGRESS, MUĞLA / BODRUM, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018

OTEL OLANAKLARININ ÇOCUKLU AİLELERÜZERİNDEKİ TERCİH EDİLME NEDENLERİNE YÖNELİKDEĞERLENDİRME

1st International Child Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2018

ÇOCUK GÖZÜNDE TURİZM: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ

1st International Child Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

Hizmet Hatası Durumunda Müşteri Davranışları

Örnek Olaylarla Turizm Sektöründe Hizmet Telafisi ve Stratejileri, Eren Duygu, İli Demirel Nilgün, Tekeli Kırıcı Ezgi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.117-132, 2022

KIŞ TURİZMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EKSENİNDE ALTERNATİF TURİZM, GENÇ Koray, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-110, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Current Supporting Practices in Health Tourism

TOURISM STUDIES AND SOCIAL SCIENCES, Vilian KRYSTEV, Sabriye ÇELIK UĞUZ, Recep EFE, Erol KAPLUHAN, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS SOFIA, Sofija, ss.375-391, 2021

Current Supporting Practices in Health Tourism

Tourism Studies and Social Sciences, Vilian KRYSTEV, Sabriye ÇELİK UĞUZ, Recep EFE, Erol KAPLUHAN, Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.375-391, 2021

Altınyayla

Sivas Turizmi, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.29-38, 2021

Akıncılar

Sivas Turizmi, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.19-28, 2021

Service Recovery

Academic Turkish World Studies: Tourism, Culture, Art and Architecture, Türkmen Fatih, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.317-336, 2021

Hong Kong

Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.1-17, 2021

TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE SİVAS YEREL HALKININ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜ TANIMA DÜZEYLERİ

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.120-136, 2020

Bölgesel Kalkınma Çerçevesinde Sakarya da Yapılabilecek Turizm Faaliyetlerine ilişkin Bir Değerlendirme

Geçmişten Günümüze Sakarya Turizmine Akademik Bir Bakış, Burhanettin Zengin, Editör, Sakarya Üniversitesi Yayınları, Sakarya, ss.37-54, 2013

Makro Planlama ve Bölgesel Kalkınma Çerçevesinde Sakarya'da Yapılabilecek Turizm Faaliyetlerine İlişkin Bir Değerlendirme

TURİZM POLİTİKALARI, BATMAN Orhan, TÜRKAY Oğuz, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.69-90, 2009

Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.227-227, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.208-208, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.38-39, 2022

Metrikler

Yayın

48

Proje

1

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları