Eğitim Bilgileri
2016 - 2020
2016 - 2020Doktora
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Bölümü, Türkiye
2007 - 2009
2007 - 2009Yüksek Lisans
Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
2003 - 2007
2003 - 2007Lisans
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2009
2009Yüksek Lisans
Konaklama işletmelerinde iç ve dış müşteri tatmininin ilişkisel pazarlama bağlamında incelenmesi: Zincir otel işletmesi örneği
Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Ünvanlar / Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri
2007 - Devam Ediyor
2007 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Ön Lisans
Odalar Bölümü Yönetimi
Endüstriyel Yiyecek Üretimi
Genel Turizm
Matematik
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Odalar Bölümü Yönetimi
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Şehir ve Kültür
Yiyecek - İçecek Maliyet Kontrol
Matematik
Matematik
Şehir ve Kültür
Yiyecek-İçecek Hizmetleri
Servis ve Bar Uygulamaları
Otel İşletmeciliği
Otel Uygulamaları - I
Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri
Matematik
Genel Turizm
Yönlendirilmiş Çalışma
Türkiyede Sağlık Turizmi Uygulamaları
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Yönlendirilmiş Çalışma
Otel Uygulamaları - I
Mobilya ve Oda Dizaynı
Ziyafet İkram Hizmetleri Yönetimi
Servis ve Bar Uygulamaları
Turizm Pazarlaması
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Mobilya ve Oda Dizaynı
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Endüstriyel Yiyecek Üretimi
Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri
Ziyafet İkram Hizmetleri Yönetimi
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Turizm Pazarlaması
Turizm Pazarlaması
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Mobilya Ve Oda Dizaynı
Kat Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Kat Hizmetleri Yönetimi
Kat Hizmetleri Yönetimi Ii
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Odalar Bölümü Yönetimi
Seyahat Acenteciliği
İşletme Yönetimi ve Pazarlama
Genel Muhasabe
İşletme Yönetimi ve Pazarlama
Odalar Bölümü Yönetimi
Genel Muhasabe
Kat Hizmetleri Yönetimi Ii
Genel İşletme
Ticari Matematik
Turizm Ekonomisi
Ticari Matematik
İstatistik
Ziyafet Ve İkram Hizmet Yönet.
Turizm Ve Çevre
Turizm Ve Çevre
İstatistik
Beslenme İlkeleri Ve Mönü Planlama
Seyahat Acenteciliği
Beslenme İlkeleri Ve Mönü Planlama
Otel İşletmeciliği
Makaleler
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (2)
Scopus (1)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (4)
2025
20251. TOURISM REVENUES AND ECONOMIC GROWTH: A PANEL DATA ANALYSIS OF MEDITERRANEAN COASTAL COUNTRIES
TANKUŞ E., ÖZTÜRK İ., ALTUNÖZ U., KOÇ S., SÖKMEN A.
TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.31, sa.2, ss.267-278, 2025 (ESCI, Scopus)
2024
20242. Service Recovery in Tourism: A Bibliometric‐Based Systematic Review and Research Agenda
TANKUŞ E., ÖZTÜRK İ., Mengüş D. B., SÖKMEN A.
INTERDISCIPLINARY DESCRIPTION OF COMPLEX SYSTEMS , cilt.22, sa.6, ss.713-731, 2024 (ESCI)
2024
20243. Hizmet Telafisinde Davranışsal Niyetler: Bir Meta Analiz
ÖZTÜRK İ.
Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.25, sa.3, ss.456-466, 2024 (TRDizin)
2024
20244. BODRUM DA FAALİYET GÖSTEREN 5 YILDIZLI KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÇEVRİMİÇİ TÜKETİCİ YORUMLARININ DUYGU ANALİZİ (SENTIMENT ANALYSIS OF ONLINE CONSUMER REVIEWS OF 5-STAR ACCOMMODATION BUSINESSES OPERATING IN BODRUM)
ÖZTÜRK İ.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.2, ss.397-405, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20245. Filmlerdeki Gastronomik Unsurların Menü ve Mutfak Kültürlerini Yansıtma Biçimleri: Türk ve İtalyan Mutfağı Karşılaştırma Analizi (How Gastronomic Elements in Movies Reflect Menu and Culinary Cultures: A Comparative Analysis of Turkish and Italian Cuisine)
Öztürk İ.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.12, sa.1, ss.585-603, 2024 (TRDizin)
2023
20236. Spor Turizmi Kapsamında Amatör Futbol Turnuvasına Katılan Bireylerin Spora Katılım Motivasyonlarının Belirlenmesi
ÖZTÜRK İ., ATASOY F.
Journal of Humanities and Tourism Research , cilt.13, sa.1, ss.71-85, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20237. Fiziksel Kanıtlar Bağlamında Youtube Üzerinden Yayınlanan Otel Tanıtım Videolarının İçerik Analizi: Kapadokya Otelleri Örneği
ÖZTÜRK İ., TOKER M.
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , cilt.3, sa.1, ss.1-20, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
20228. Kültürel Miras Turizmi Bağlamında Deneyim/Deneyimsel Kalite Kavramının İncelenmesi
ATASOY F., ÖZTÜRK İ.
Üçüncü Sektör Sosyal Ekonomi
, cilt.57, sa.4, ss.2677-2692, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20229. Algılanan Hizmet Kalitesi ve Davranışsal Niyetler Arasındaki İlişki: Futbol Bağlamında Spor Turizmi
ÖZTÜRK İ., ATASOY F.
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.411-429, 2022 (TRDizin)
2021
202110. Otel Çalışanlarının Konaklama İşletmelerine Yönelik Mesleki Toplumsal Cinsiyet Algılarının Kurgusal Senaryo Tekniği İle Belirlenmesi
ÖZTÜRK İ., TANKUŞ E., Durmaz C.
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.565-579, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202111. TURİZM DESTİNASYONUNDA MÜŞTERİ BAĞLILIĞI DAVRANIŞSAL NİYETLERİ ETKİLER Mİ? MÜŞTERİ DENEYİMİ VE MÜŞTERİ KİMLİĞİNİN ARACI ROLÜ
ÖZTÜRK İ.
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.4, sa.1, ss.13-22, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
202012. COVID-19’UN POTANSİYEL TURİST PROFİLİ OLUŞTURAN TÜKETİCİ DAVRANIŞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ PERSPEKTİFİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
ÖZTÜRK İ., TANKUŞ E.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.21, sa.2, ss.103-121, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
202013. Otel Müşterilerinin Hizmet Adalet Algıları ve Davranışsal Niyetleri Arasındaki İlişkide Hizmet Telafisi Tatmini ve Genel Tatminin Aracılık Rolü
ÖZTÜRK İ., YILMAZ İ.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.4, sa.3, ss.2361-2377, 2020 (TRDizin)
2018
201814. Otel Olanaklarının Çocuklu Aileler Üzerindeki Tercih Edilme Nedenlerine Yönelik Değerlendirme
ÖZTÜRK İ., ARIKAN V.
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.1, sa.2, ss.15-25, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201815. Kırsal Turizm Kapsamında Gerçekleştirilen Kültür Turizmi: Divriği Ulu Camii veDarüşşifası Örneği
ATASOY F., İNCEÖZ S., ÖZTÜRK İ.
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , cilt.2, sa.1, ss.6-14, 2018 (TRDizin)
2018
201816. Kırsal Turizm Kapsamında Sivas’ın Yöresel Mutfağı
ÖZTÜRK İ., ARIKAN V.
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi , cilt.2, sa.1, ss.23-28, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201817. Çocuk Gözünde Turizm: Sivas İli Örneği
Tankuş E., Durmaz C., ÖZTÜRK İ.
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.1, sa.2, ss.27-34, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201818. Antalya’daki Çocuk Dostu Niteliğindeki Otellerin Çocuklu Ailelere Sunduğu Rekreasyon Faaliyetleri ve İmkânlarına Yönelik Bir Değerlendirme
ÖZTÜRK İ., ATASOY F., ARIKAN V.
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.1, sa.2, ss.7-13, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201819. Sivas İli’nde Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Turizm Etkilerini Algılama Düzeyleri Ve Önerileri
ÖZTÜRK İ., KARAGÖZ Y., ATASOY F.
Mesleki Bilimler Dergisi , cilt.7, sa.2, ss.348-355, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
201820. SİVAS İLİ’NDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN TURİZM ETKİLERİNİ ALGILAMADÜZEYLERİ VE ÖNERİLERİ
ÖZTÜRK İ., KARAGÖZ Y., ATASOY F.
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD) , cilt.7, sa.2, ss.1-7, 2018 (TRDizin)
2010
201021. Konaklama İşletmelerinde Dış Müşteri Tatmininin İlişkisel Pazarlama Bağlamında İncelenmesi
ZENGİN B., ÖZTÜRK İ.
Sakarya üniversitesi akademik incelemeler dergisi sosyal bilimler enstitüsü , cilt.5, sa.2, ss.117-132, 2010 (Hakemli Dergi)
2009
200922. Karadeniz Bölgesindeki Turizm Olanaklarının SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
YEŞİLTAŞ M., ÇEKEN H., ÖZTÜRK İ.
Adıyaman üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, , cilt.2, sa.3, ss.250-269, 2009 (Hakemli Dergi)
2009
200923. Otel İşletmelerinde Yöneticilerin CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Algılamaları İstanbul da Faaliyet Gösteren 5 Yıldızlı Otellere Yönelik Ampirik Bir Araştırma
ÖZTÜRK İ., YEŞİLTAŞ M., ÖZEL G.
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , cilt.6, sa.2, ss.40-48, 2009 (Hakemli Dergi)
2008
200824. Terör Faaliyetlerinin Turizm Sektörüne Etkilerinin Çözüm Önerileri Perspektifinde Değerlendirilmesi
YEŞİLTAŞ M., ÖZTÜRK İ., TÜRKMEN F.
AFTON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, cilt.10, sa.1, ss.175-189, 2008 (Hakemli Dergi)
2008
200825. Bölgesel Kalkınma Çerçevesinde Alternatif Turizm Faaliyetlerine Yönelik Bir Değerlendirme Sivas Örneği
YEŞİLTAŞ M., ÖZTÜRK İ.
Cumhuriyet Üniversitesi İİBF Dergisi , cilt.9, sa.1, ss.1-15, 2008 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. Evaluation of Cappadocia Region in Terms of Big Data Based Revenue Management
DENİZ G., TOKER M., ÖZSOY A., ÖZTÜRK İ., YILMAZ N., YILDIRIM İ., et al.
The Conference on Managing Tourism Across Continents, Ankara, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2024, ss.228-231, (Özet Bildiri)
2024
20242. Big Data-Driven Guest Experience Analysis: eDataLabHQ Case Study
DENİZ G., TOKER M., ÖZSOY A., ÖZTÜRK İ., YILMAZ N., YILDIRIM İ., et al.
The Conference on Managing Tourism Across Continents, Ankara, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2024, ss.224-227, (Özet Bildiri)
2024
20243. Sağlık Turizmi İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları: Sivas İli Örneği
Kekeçoğlu C., ÖZTÜRK İ.
Uluslararası Ekonomi Finans ve İşletme Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024, ss.38, (Özet Bildiri)
2022
20224. Kapadokya Otellerinin Tanıtım Filmlerinde Yer Alan Peribacaları ve Balon Temalarının Analizi
TOKER M., ÖZTÜRK İ.
I. International Tourism and Culinary Conference, Amasya, Türkiye, 27 - 28 Ekim 2022, ss.650-651
2022
20225. SAĞLIK TURİZMİ FAALİYETLERİNE KATILAN 3. YAŞ TURİSTLERE YÖNELİK AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMA FAALİYETLERİNİN YENİDEN ZİYARET ETME NİYETLERİNE ETKİSİNDE DESTİNASYON İMAJI VE TUTUMUN ARACILIK ROLÜ
ÖKMEN Z., ÖZTÜRK İ.
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, (Özet Bildiri)
2021
20216. KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ BAĞLAMINDA DENEYİM/DENEYİMSEL KALİTE KAVRAMININ İNCELENMESİ
ATASOY F., ÖZTÜRK İ.
5th International Tourism Congress, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)
2021
20217. Toplum Temelli Turizm: Sivas Altınkale Örneği
ÖZTÜRK İ.
5th International Tourism Congress, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)
2021
20218. Ziyaretçi Tercihlerinde Yeni Eğilimler: Tur Rehberliğinde Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Entegrasyonu
ÖZTÜRK İ., ATASOY F., TANKUŞ E.
V. International West Asia Congress of Tourism Research, Van, Türkiye, 24 - 25 Eylül 2021, (Özet Bildiri)
2020
20209. TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VESİVAS YEREL HALKININ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜ TANIMA DÜZEYLERİ
ÖZTÜRK İ.
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, (Özet Bildiri)
2018
201810. TÜRKİYE TURİZM SEKTÖRÜNDE ULUSAL MESLEK STANDARTLARI
YILMAZ İ., ÖZTÜRK İ., ATASOY F., ARIKAN V.
II.INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)
2018
201811. SiVAS iLiNDE TURiZM EĞİTİMİ ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERINİN TURİZM ETKİLERİNİ ALGILAMADÜZEYLERİ VE ÖNERİLERİ
ÖZTÜRK İ., KARAGÖZ Y., ATASOY F.
IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 26 Nisan 2018 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
2018
201812. Yapısal Eşitlik Modellemesi İle Turizmin Etkilerinde Algı Düzeyleri ve Önerileri Ölçeğinin Geliştirilmesi Sivas’ta Turizm Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma
ÖZTÜRK İ., KARAGÖZ Y., ATASOY F.
IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 26 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201813. Kırsal Turizm Kapsamında Sivas’ın Yöresel Mutfağı
ARIKAN V., ÖZTÜRK İ.
2nd INTERNATIONALRURAL TOURISM ANDDEVELOPMENT CONGRESS, Muğla / Bodrum, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
2018
201814. Kırsal Turizm Kapsamında Gerçekleştirilen Kültür Turizmi: Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası Örneği
ATASOY F., İNCEÖZ S., ÖZTÜRK İ.
2nd INTERNATIONALRURAL TOURISM ANDDEVELOPMENT CONGRESS, MUĞLA / BODRUM, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
2018
201815. ÇOCUK GÖZÜNDE TURİZM: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ
Tankuş E., ÖZTÜRK İ., Durmaz C.
1st International Child Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201816. ANTALYA’DAKİ ÇOCUK DOSTU NİTELİĞİNDEKİOTELLERİN ÇOCUKLU AİLELERE SUNDUĞUREKREASYON FAALİYETLERİ VE İMKÂNLARINAYÖNELİK BİR DEĞERLENDİRME
ÖZTÜRK İ., ATASOY F., ARIKAN V.
1st International Child Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201817. OTEL OLANAKLARININ ÇOCUKLU AİLELERÜZERİNDEKİ TERCİH EDİLME NEDENLERİNE YÖNELİKDEĞERLENDİRME
ARIKAN V., ÖZTÜRK İ.
1st International Child Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. Hizmet Hatası Durumunda Müşteri Davranışları
ÖZTÜRK İ., YILMAZ İ.
Örnek Olaylarla Turizm Sektöründe Hizmet Telafisi ve Stratejileri, Eren Duygu, İli Demirel Nilgün, Tekeli Kırıcı Ezgi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.117-132, 2022
2022
20222. KIŞ TURİZMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
ÖZTÜRK İ.
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EKSENİNDE ALTERNATİF TURİZM, GENÇ Koray, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-110, 2022
2021
20213. Current Supporting Practices in Health Tourism
POLAT G., ÖZTÜRK İ.
TOURISM STUDIES AND SOCIAL SCIENCES, Vilian KRYSTEV, Sabriye ÇELIK UĞUZ, Recep EFE, Erol KAPLUHAN, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS SOFIA, Sofija, ss.375-391, 2021
2021
20214. Current Supporting Practices in Health Tourism
POLAT G., ÖZTÜRK İ.
Tourism Studies and Social Sciences, Vilian KRYSTEV, Sabriye ÇELİK UĞUZ, Recep EFE, Erol KAPLUHAN, Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.375-391, 2021
2021
20215. Altınyayla
ÖZTÜRK İ.
Sivas Turizmi, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.29-38, 2021
2021
20216. Akıncılar
ÖZTÜRK İ.
Sivas Turizmi, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.19-28, 2021
2021
20217. Service Recovery
ÖZTÜRK İ.
Academic Turkish World Studies: Tourism, Culture, Art and Architecture, Türkmen Fatih, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.317-336, 2021
2021
20218. Hong Kong
ÖZTÜRK İ.
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.1-17, 2021
2020
20209. TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE SİVAS YEREL HALKININ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜ TANIMA DÜZEYLERİ
ÖZTÜRK İ.
Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.120-136, 2020
2013
201310. Bölgesel Kalkınma Çerçevesinde Sakarya da Yapılabilecek Turizm Faaliyetlerine ilişkin Bir Değerlendirme
ZENGİN B., ÖZTÜRK İ.
Geçmişten Günümüze Sakarya Turizmine Akademik Bir Bakış, Burhanettin Zengin, Editör, Sakarya Üniversitesi Yayınları, Sakarya, ss.37-54, 2013
2009
200911. Makro Planlama ve Bölgesel Kalkınma Çerçevesinde Sakarya'da Yapılabilecek Turizm Faaliyetlerine İlişkin Bir Değerlendirme
ÖZTÜRK İ.
TURİZM POLİTİKALARI, BATMAN Orhan, TÜRKAY Oğuz, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.69-90, 2009
Ansiklopedide Bölümler
Desteklenen Projeler
2023 - 2026
2023 - 2026eDataLabHQ.com
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Deniz G.(Yürütücü), Öztürk İ., Şeker A., Yetiş Ş. A., Yılmaz N., Yıldırım İ., et al.