Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)
1. The Effect of Lactobacillus rhamnosus on AFM1 Detoxification in Ice Cream
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.12, sa.2, ss.2368-2374, 2024 (Hakemli Dergi)
3. Importance of Pseudomonas aeruginosa in Food Safety and Public Health
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.10, ss.2016-2026, 2023 (TRDizin)
5. ENKAPSÜLASYON VE GIDA TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI (ENCAPSULATION AND ITS USE IN FOOD TECHNOLOGY)
Veteriner farmakoloji ve toksikoloji derneği bülteni (Online)
, cilt.13, sa.2, ss.99-119, 2022 (Hakemli Dergi)
7. Investigation of Antiproliferative Effects of Home-Made and Commercial Apple Vinegars on Myeloma Cells
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.12, ss.2173-2178, 2021 (Hakemli Dergi)
8. Total phenolic content, antiradical, antimicrobial and antibiofilm properties of grape and apple vinegar
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
, cilt.6, sa.2, ss.150-158, 2021 (Hakemli Dergi)
9. Investigation of antiproliferative effects of Hypericum perforatum oil on myeloma cells
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.79-82, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
2. Chemical Risks in Eggs That Threaten Public Health
V International Symposium of Student Scientific Clubs, 18 Nisan 2024, (Özet Bildiri)
Kitaplar
7
3. Sütte Hile Amacıyla Kullanılan Nötralize Edici ve Koruyucu Kimyasal Maddeler ve Analiz Yöntemleri
GÜNCEL PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-III, USLU BARIŞ ATALAY,BAŞBUĞ ONUR,ERCAN NAZLI, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.301-319, 2024
4. Kurbanlık Hayvanlar İçin Gereklilikler ve Kesim Hijyeni
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, YURDAKUL İBRAHİM, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.321-336, 2023