Eğitim Bilgileri
2013 - 2018
2013 - 2018Doktora
Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
2010 - 2012
2010 - 2012Yüksek Lisans
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2005 - 2010
2005 - 2010Lisans
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
KÖRMEN, KİRAZ SAPI VE NAR KABUĞUNUN ANTİOKSİDAN, ANTİMİKROBİYAL, SİTOTOKSİK, ANTİDİYABETİK VE ANTİENFLAMATUAR ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
2012
2012Yüksek Lisans
Allium scoradoprasum (Körmen) ve Allium sativum (sarımsak) ’xxun Listerıa monocytogenes, Escherichia coli o157:h7 ve Salmonella enteritidis üzerine etkileri
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2022
2022EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Ünvanlar / Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.
2018 - 2022
2018 - 2022Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.
2012 - 2018
2012 - 2018Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorFakülte Kurulu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.
2012 - 2015
2012 - 2015Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2012 - 2013
2012 - 2013MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans
Gıda Sanayiinde Kullanılan starter Kültürler
Uzmanlık Alan Dersi
Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-
Seminer
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Ön Lisans
Ön Lisans
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mikrobiyoloji
Yağ Teknolojisi
Gıda Katkı Maddeleri
laboratuvar teknikleri
Bilgisayar - II
İletişim ve Etik
Genel MİKROBİYOLOJİ
Süt Teknolojisi
Laboratuar Tekniği
Genel Mikrobiyoloji
Hijyen ve Sanitasyon
Yağ Teknolojisi
Enstrümantal Analiz
Enstrümantal Analiz
Gıda Kimyası
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Kimyası
Meyve - Sebze Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Tahıl Teknolojisi
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Beslenme İlkeleri
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Biyoteknolojisi
Matematik - II
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Mesleki İngilizce - I
Gıda Prosesleri - II
Mesleki İngilizce - II
Et ve Ürünleri Teknolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
Fonksiyonel Gıdalar
Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Kalite Kontrol
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
İngilizce - II
Makaleler
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (4)
Scopus (13)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (10)
2024
20241. The Effect of Lactobacillus rhamnosus on AFM1 Detoxification in Ice Cream
Demir T., Tutun S.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.12, sa.2, ss.2368-2374, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20242. Synergistic use of Punica granatum peel and Moringa oleifera leaf to develop a functional and sustainable decoction
Meghwar P., Panhwar A. A., Boateng I. D., Saeed S. M. G., Hasan K. A., Naz S., et al.
Journal of Agriculture and Food Research
, cilt.15, 2024 (ESCI)
2024
20243. Bioaccumulation of heavy metals in Capoeta tinca fish and health risk assessment Bioacumulación de metales pesados en peces Capoeta tinca y evaluación de riesgos para la salud
Demir T., Mutlu E., Gültepe N.
Revista Cientifica de la Facultad de Veterinaria
, cilt.34, sa.2, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20234. Investigation of Aflatoxin M1 Presence in Open and Packaged Ice Creams
Biniş A. B., Demir T.
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.8, sa.3, ss.418-427, 2023 (Scopus)
2023
20235. Estimated Daily Intake and Health Risk Assessment of Toxic Elements in Infant Formulas
Demir T., Ağaoğlu S.
British Journal of Nutrition
, cilt.130, sa.10, ss.1732-1742, 2023 (SCI-Expanded)
2023
20236. Exposure Assessment of Aflatoxin M1 Through Ingestion of Infant Formula in Türkiye
Demir T., Ağaoğlu S.
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.396-402, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
20227. ANTI-INFLAMMATORY AND ANTIOXIDANT EFFECT OF ALLIUM SCORODOPRASUM L. ETHANOLIC EXTRACT (ASE) IN MICE
EKİCİ M., GÜNGÖR H., DEMİR T., Ateş M., KUMRU A. S.
Journal of Animal and Plant Sciences
, cilt.32, sa.5, ss.1229-1238, 2022 (SCI-Expanded)
2022
20228. Phenolic profile and investigation of biological activities of Allium scorodoprasum L. subsp. rotundum
DEMİR T., AKPINAR Ö., KARA H., GÜNGÖR H.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.46, 2022 (SCI-Expanded)
2021
20219. Investigation of the Nutritional and Quality Properties of Meatballs Added with Bee Pollen and Apigenin
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
Turkish Journal of Veterinary Research (Online) , cilt.5, sa.2, ss.89-97, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202110. Physicochemical water quality of Karabel, calti, and Tohma brooks and blood biochemical parameters of Barbus plebejus fish: assessment of heavy metal concentrations for potential health risks
Demir T., Mutlu E., Aydin S., Gültepe N.
ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT
, cilt.193, sa.11, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202111. Antioxidant, Antimicrobial and Metmyoglobin Reducing Activity of Artichoke (Cynara scolymus) Powder Extract-Added Minced Meat during Frozen Storage
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
MOLECULES
, cilt.26, sa.18, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202112. Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DEMİR T., AKPINAR Ö.
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.1519-1535, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202113. Effects of Green Tea Powder, Pomegranate Peel Powder, Epicatechin and Punicalagin Additives on Antimicrobial, Antioxidant Potential and Quality Properties of Raw Meatballs
Demir T.
MOLECULES
, cilt.26, sa.13, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202114. Inhibitory Effect of Probiotics Lactobacillus Supernatants Against Streptococcus Mutans and Preventing Biofilm Formation
DEMİR T., DEMİR H.
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.2, ss.339-345, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202115. Presence of Tetracycline-Group of Antibiotics in the Eggs Coded According to the Cultivation Method
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
Fırat University Journal of Health Sciences (Veterinary)
, cilt.35, sa.1, ss.43-47, 2021 (TRDizin)
2021
202116. ACRYLAMIDE LEVELS OF FAST FOOD PRODUCTS
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.30, ss.4450-4456, 2021 (SCI-Expanded)
2020
202017. Cherry stem phenolic compounds: Optimization of extraction conditions and in vitro evaluations of antioxidant, antimicrobial, antidiabetic, anti-inflammatory, and cytotoxic activities
DEMİR T., Akpinar O., KARA H., GÜNGÖR H.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.44, sa.10, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
202018. Antimicrobial and Antioxidant Activity of Different Herbal Tea Combinations
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
Turkish Journal of Veterinary Research , cilt.4, sa.2, ss.69-77, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
202019. Biological Activities of Phytochemicals in Plants
DEMİR T., AKPINAR Ö.
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , cilt.8, sa.8, ss.1734-1746, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
201920. Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
DEMİR T., AKPINAR Ö., KARA H., GÜNGÖR H.
AKADEMIK GIDA , cilt.17, sa.1, ss.61-71, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201921. NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
DEMİR T., AKPINAR Ö., KARA H., GÜNGÖR H.
GIDA , cilt.44, sa.2, ss.369-382, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201922. In Vitro Antidiabetic, Antiinflammatory, Cytotoxic, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Pomegranate (Punica granatum L.) Peel
Demir T., Akpınar Ö., Kara H., Güngör H.
ACADEMIC FOOD JOURNAL
, cilt.17, sa.1, ss.61-71, 2019 (TRDizin)
2018
201823. Assessment of metal concentrations and physicochemical parameters in the waters of Lake Tecer
Mutlu E., KUTLU B., DEMİR T., YANIK T.
KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
, cilt.18, sa.1, ss.1-10, 2018 (ESCI, TRDizin)
2017
201724. The Effects of Some Drinks on Saliva pH
Demir T., Demir H., Görler O., Özden S., Özdemir Doğan D., Tuğut F., et al.
JBR Journal of Interdisciplinary Medicine and Dental Science , cilt.5, sa.4, ss.1-4, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
201725. Antimicrobial Effects of Some Plant Extracts on the Oral Pathogens Around the Removable Denture
DEMİR H., DEMİR T.
The International Annals of Medicine , cilt.1, sa.10, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
201626. Effect of Zeolite and Copper Sulfate, Administered Alone and in Combination on the Biochemical Components of Blood Serum of Common Carp, Cyprinus carpio
Mutlu E., Aydm S., DEMİR T., YANIK T.
PAKISTAN JOURNAL OF ZOOLOGY
, cilt.48, sa.6, ss.1857-1863, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201627. Assessment of Çinarli Stream Hafik Sivas S Water Quality via Physico Chemical Methods
MUTLU E., KUTLU B., DEMİR T.
Food Science and Technology , 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201628. Three Cases of Burn Injury Due to Topical Ranunculus Use
COŞKUN A., DEMİR T., sedat ö., afsin emre k., osman mahir o., ilham ö., et al.
International Medical Journal , 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201629. Evaluation of Some Physico Chemical Characteristics of Kemeriz Dam Zara Sivas
MUTLU E., DEMİR T.
Yunus Araştırma Bülteni , 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201630. DETERMINATION OF ENVIRONMENTALLY RELEVANT WATER QUALITY PARAMETERS IN SEREFIYE DAM-TURKEY
Mutlu E., DEMİR T., YANIK T., Sutan N. A.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.25, ss.5812-5818, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
201531. A COMPARATIVE STUDY ON THE EFFECTS OF LEAD AND ZEOLITE ON SERUM BIOCHEMISTRY OF CARP FISH, Cyprinus Carpio Linnaeus, 1758 (Cyprinidae)
Mutlu E., DEMİR T., Kutlu B.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.24, ss.4390-4396, 2015 (SCI-Expanded)
2014
201432. Faraz Stream Hafik Sivas Water Quality Characteristics and Monthly Variations
Mutlu E., Kutlu B., Yanık T., Demir T.
Standard Scientific Research and Essays , 2014 (Hakemli Dergi)
2014
201433. The evaluation of water quality parameters of Beydilli River Hafik Sivas
MUTLU E., KUTLU B., DEMİR T., YANIK T., Nicoleta Anca S.
Journal of Selçuk University Natural and Applied Science , 2014 (Hakemli Dergi)
2014
201434. Evaluation Of Water Quality Of Karacalar Dam Ulaş Sivas By Using Physico Chemical Methods
MUTLU E., KUTLU B., YANIK T., DEMİR T.
Journal of Selcuk University Natural and Applied Science , 2014 (Hakemli Dergi)
2014
201435. Investigation The Water Qualıty Of Çimenyenice Lake Hafik Sivas
MUTLU E., KUTLU B., DEMİR T.
Journal of Selcuk University Natural and Applied Science , 2014 (Hakemli Dergi)
2013
201336. Sivas Kurugöl Su Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
MUTLU E., DEMİR T., KUTLU B., YANIK T.
Turkish Journal Of Agriculture-Food Science And Technology , 2013 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. Detection and Analysis of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Milk: A Comprehensive Overview
Demir T., Karapınar B.
1. INTERNATIONAL ANKARA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, 21 - 22 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20242. Escherichia coli and Food Poisoning: Risks, Routes of Contamination, and Prevention Methods
Karapınar B., Demir T.
2. INTERNATIONAL ÜSKÜDAR SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20243. DOMUZ ETİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE SPESİFİK RİSKLER
Şahin A., Demir T.
I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
2024
20244. ÇOCUK SÜTLERİNDEKİ KİMYASAL RİSKLERİN DETOKSİFİKASYON STRATEJİLERİ
Ceren A. G., Demir T.
I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024
2024
20245. GIDA KAYNAKLI BRUSELLA ENFEKSİYONLARI
Fedai F., Demir T., Tutun S.
I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024
2024
20246. Chemical Risks in Eggs That Threaten Public Health
Demir T., Tutun S., Önemlibıçak Y. A.
V International Symposium of Student Scientific Clubs, 18 Nisan 2024, (Özet Bildiri)
2022
20227. Heavy Metal Pollution In Dairy And Dairy Products
GÜÇLÜ N., AĞAOĞLU S., DEMİR T.
5. INTERNATIONAL SCIENCE AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 11 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
20228. Staphylococcal Food Poisoning
BİNİŞ A. B., DEMİR T., AĞAOĞLU S., YILMAZ D.
5. INTERNATIONAL SCIENCE AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 11 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
20229. EXPOSURE ASSESSMENT AND CANCER RISK CHARACTERIZATION OF AFLATOXIN M1 THROUGH INGESTION OF INFANT FORMULA IN TÜRKIYE
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
3. International Cancer Days, Sivas, Türkiye, 15 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
2021
202110. THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172, (Özet Bildiri)
2021
202111. The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance
DEMİR T., AĞAOĞLU S., BİNİŞ A. B.
INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021, (Özet Bildiri)
2020
202012. THE FOOD SAFETY in THE ERA of THE COVID-19 PANDEMIC
DEMİR T.
3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020
2020
202013. ACRYLAMIDE LEVELS in THERMAL PROCESSED CARBOHYDRATE-RICH BABY FOODS
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020, (Özet Bildiri)
2019
201914. BIOLOGICAL ACTIVITIES OF PLANT PHYTOCHEMICALS
DEMİR T., AKPINAR Ö.
10th International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
2018
201815. ANTIMICROBIAL EFFECTS OF SOME PLANT EXTRACTS ON THE ORAL PATHOGENS
DEMİR T., DEMİR H.
II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIES, İstanbul, Türkiye, 16 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201816. Investigation of cytotoxicity levels of some denture relining materials
Özden S., DEMİR T., DEMİR H.
24 th International Dental Congress, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018
2018
201817. AIRLINE COMPANIES AND CHILDREN'S MENU OPTIONS
DEMİR T., DEMİR H., Yücel K. S.
I. INTERNATIONAL CHILD-FRIENDLY TOURISM CONGRESS, Sivas, Türkiye, 25 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
2018
201818. EXTRACTION PHENOLIC COMPOUDS FROM CHERRY STALK AND THEIR BIOLOGICAL ACTIVITIES
DEMİR T., AKPINAR Ö., KARA H., GÜNGÖR H.
Gemany, 5 th International ISEKI FOOD Conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, cilt.1, ss.76, (Özet Bildiri)
2018
201819. UTILIZATION OF POMEGRANATE PEEL FOR THE PRODUCTION OF CARBOHYDRATES AND PHENOLICS
GÜZEL M., DEMİR T., AKPINAR Ö.
Germany, 5 th International ISEKI FOOD conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, ss.194, (Özet Bildiri)
2018
201820. BIOLOGICAL ACTIVITIES OF FOOD WASTES
AKPINAR Ö., GÜZEL M., DEMİR T.
9th Central European Congress on Food – Sibiu- ROMANIA, Sibiu, Romanya, 24 - 26 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
2018
201821. Investigation of the Antimicrobial activity of some
DEMİR T., DEMİR H., Özden S.
INTERNATIONAL CONGRESS ON PREVENTIVE DENTISTRY, Erzurum, Türkiye, 5 - 08 Mart 2018
2017
201722. PHYTOCHEMICAL PROPERTIES OF SOME MEDICAL PLANTS
DEMİR T., AKPINAR Ö.
Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.441-442, (Özet Bildiri)
2017
201723. TIBBİ AROMATİK BİTKİLERİN GIDA SANAYİNDE KULLANIMI
CİNGÖZ A., DEMİR T.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
201724. TANNINS PHARMACOLOGICAL AND ANTIMICROBIAL EFFECTS
DEMİR T., GÜNGÖR H., KARA H.
Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.419-420, (Özet Bildiri)
2017
201725. EVALUATION OF THE WATER QUALITY OF COBANOGLU LAGOON ( KOZCAGIZ - BARTIN )
MUTLU E., DEMİR T., KURNAZ A.
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.269-270, (Özet Bildiri)
2017
201726. POLYGONUM COGNATUM Meissn. VE FUNGUSLU ORTAMDA FARKLI BOYUTLARDA SENTEZLENEN GÜMÜŞ NANOPARTİKÜLLERİNİN (AgNP) ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
GÜRSOY N., ELAGÖZ S., GÖLGE E., BULUT A., DEMİR T.
TARGİD 3. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
201727. Effects of Some Drinks on Saliva PH
DEMİR T., DEMİR H.
TDA 23 International Dental Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2017, ss.346, (Özet Bildiri)
2017
201728. The Effects of Probiotics on Oral Flora of Individuals Using Removable Denture
DEMİR T., DEMİR H.
TDA 23 International Dental Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2017, ss.68, (Özet Bildiri)
2017
201729. Optimization of Extraction Conditions of Bioactive Compounds from Cherry Stalk
DEMİR T., AKPINAR Ö.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
201730. Investigation of Antioxidant and Antimicrobial Avtivity of Pomagranate Peel
DEMİR T., AKPINAR Ö.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
201731. Biological Activities of Lignin Hydrolysate of Wheat Straw
AKPINAR Ö., USAL G., DEMİR T.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017
2017
201732. Medical and Aromatic Plants in Ancient Egypt Period
ŞEKER F., DEMİR T.
1st INTERNATİONAL CONGRESS ON MEDICAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
201733. First Tricks in Archeology of Medical and Aromatic Plants
ŞEKER F., DEMİR T.
1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICANAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017
2015
201534. Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.
DEMİR T., USAL G., AKPINAR Ö.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
2013
201335. Lignoselülozik Materyallerin Antimikrobiyal Özellikleri. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi
DEMİR T., AKPINAR Ö.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
2013
201336. Kelecos Soup and Peskutan
DEMİR T., AKPINAR Ö.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
2013
201337. Investigation Great Lota Lake's (Sivas-Hafik) Silurus glanis Suitability Aquaculture
DEMİR T., MUTLU E.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 04 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
2013
201338. Antioxidant Properties of Kormen (Allium Scoradoprasum) Plant.
DEMİR T., TOPALOĞLU E., AKPINAR Ö.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
2013
201339. Çermik Deresi (Hafik,Sivas)'nin Su Kalitesi Özellikleri ve Aylık Değişimleri
MUTLU E., DEMİR T., YANIK T.
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 02 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
2012
201240. Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması
DEMİR T., SUR E. B.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. Foodborne Botulism and Ionizing Radiation Applications
Demir T.
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.143-149, 2024
2024
20242. SÜTÜN ISITILMASININ KONTROLÜ
Demir T.
SÜT ANALİZ YÖNTEMLERİ, SIRIKEN BELGİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.125-139, 2024
2024
20243. FUNCTIONAL MEAT PRODUCTS: NEW APPROACHES TO HEALTH AND NUTRITION
Tutun S., Demir T.
Sağlık Bilimleri Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler, ŞAHNA ENGİN, AKGÜL HASAN, SELAMOĞLU ZELİHA, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.35-51, 2024
2024
20244. SÜTTE KURU MADDE TAYİNİ
Demir T.
SÜT ANALİZ YÖNTEMLERİ, SIRIKEN BELGİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.77-86, 2024
2024
20245. The Use of Probiotics as a Detoxification Agent in the Chemical Contamination of Foods
Demir T.
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.135-141, 2024
2023
20236. Food Infection and Poisoning
Demir T., Ağaoğlu S.
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-II, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU,Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ,Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.301-313, 2023
2023
20237. Some Bacterial Diseases from Water
Ağaoğlu S., Demir T.
Güncel Pratik Veteriner Hekim El Kitabı-II, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU,Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ,Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.313-320, 2023
2022
20228. Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
2022
20229. Diet in Stomach Cancer Treatment
Demir T.
MİDE KANSERİ TANI ve TEDAVİ, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Doç Dr.Hüseyin Özden, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Gömeç, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.123-134, 2022
2022
202210. Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
Demir T., Ağaoğlu S.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
2022
202211. Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
AĞAOĞLU S., DEMİR T.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
2022
202212. Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
Ağaoğlu S., Demir T.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
2021
202113. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
AĞAOĞLU S., ŞAHİN S., DEMİR T.
SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Ocak 2021
Ocak 2021Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
ESCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2020
Aralık 2020BIOLOGIA
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2020
Eylül 2020Food and Health
Hakemli Bilimsel Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Ağustos 2020
Ağustos 2020TÜBİTAK Projesi
1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 35
h-indeksi (WOS): 3
Jüri Üyelikleri
Ağustos-2022
Ağustos 2022