-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim
-
2021 - 2024 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim
-
2018 - 2021 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2013 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2010 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2002 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2001 Öğretim Görevlisi
Giresun Üniversitesi, Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim
-
Yüksek Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Doğal Renk Maddeleri ve Üretim Süresince Değişimi
-
Lisans Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Seminer Dersi
-
Lisans Kütle ve Enerji Denklikleri
-
Lisans Gıda Ambalajlama Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Minimal İşlenmiş Gıdalar
-
Lisans Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Lisans Kütle ve Enerji Denklikleri
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Lisans Gıda Ambalajlama Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ
-
Lisans MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ
-
Lisans HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans FONKSİYONEL GIDALAR
-
Yüksek Lisans GIDALARDA RENK MADDELERİ VE ÜRETİM SÜRESİNCE DEĞİŞİMİ
-
Yüksek Lisans MİNİMAL İŞLENMİŞ GIDALAR
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Kütle ve Enerji Denklikleri
-
Lisans Kütle ve Enerji Denklikleri
-
Farklı sıcaklıklarda kurutmanın madımak bitkisinin (Polygonum cognatum) kuruma kinetiği ve bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
Sarı F. (Danışman)
E.UĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Nar kabuğundan pektin ekstraksiyonu
Sarı F. (Danışman)
T.BİRLİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mikrodalga ile kurutulmuş kereviz (Apium graveolens L.) yapraklarının kuruma hızının ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi
Sarı F. (Danışman)
E.KÖMÜŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018