Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.191-199

KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 17 - 13 Kasım 2023, ss.96-109

SUSTAINABLE FOOD SUPPLY IN DISASTERS

2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023

DETERMINATION OF TURKEY'S GEOGRAPHICAL INDICATION FOOD PRODUCT MAP

2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.678-687

DÜNYADAKİ TEMALI OTEL ve RESTORANLARIN İNCELENMESİ

10. Uluslararası Atlas Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, ss.486-503

GAYRİMÜSLİMLERİN TÜRK MUTFAĞINA ETKİLERİ

5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023

TÜRK MUTFAĞINDAKİ DOLMALARIN FÜZYON TEKNİKLERLE YORUMLANMASI

5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 Ocak 2023

YENİ TAT ALGISI: KOKUMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.209-213

Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.640-648

Akdeniz ve Ege Bölgelerindeki Çocuk Dostu Otellerin Yeme İçme Hizmetlerinin İncelenmesi

4th International Family, Youth and Child-Friendly Tourism Management Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2022, ss.18

Kitap & Kitap Bölümleri

Lokum

Tatlı ve Pastacılık, editör Hakan KOÇ,editör yrd. Bayram ALTINTAŞ, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.383-401, 2023