SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of psyllium powder on the organoleptic properties of gluten-free bread roll: application Simple Additive Weighting (SAW) method
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.11, ss.8551-8560, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of the Contribution to Nutrition of Child-Friendly Hotels in the Mediterranean Region
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.61-71, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Farklı İçerikli Çikolatalarla Tat Alma Yeteneğinin Ölçülmesi
I. Uluslarası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempzoyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020