Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 14

1. THE USE OF SPICES IN DESSERTS IN THE OTTOMAN EMPIRE

International Congress on Tourism, Culture and Economy, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. AN EXAMINATION OF DIFFERENT APPROACHES TO FOOD RESCUE OPERATIONS AMONG COUNTRIES

International Congress on Tourism, Culture and Economy, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.191-199, (Tam Metin Bildiri)

4. KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 17 - 13 Kasım 2023, ss.96-109, (Tam Metin Bildiri)

5. DETERMINATION OF TURKEY'S GEOGRAPHICAL INDICATION FOOD PRODUCT MAP

2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.678-687, (Tam Metin Bildiri)

6. SUSTAINABLE FOOD SUPPLY IN DISASTERS

2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)

7. DÜNYADAKİ TEMALI OTEL ve RESTORANLARIN İNCELENMESİ

10. Uluslararası Atlas Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, ss.486-503, (Tam Metin Bildiri)

8. TÜRK MUTFAĞINDAKİ DOLMALARIN FÜZYON TEKNİKLERLE YORUMLANMASI

5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 Ocak 2023, (Tam Metin Bildiri)

9. GAYRİMÜSLİMLERİN TÜRK MUTFAĞINA ETKİLERİ

5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023, (Tam Metin Bildiri)

10. Yöresel Tatlılara Ait Reçetelerin Moleküler Gastronomi Reçetelerine Dönüştürmesi Üzerine Bir İnceleme

The 15th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 17 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

11. YENİ TAT ALGISI: KOKUMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.209-213

12. Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.640-648, (Tam Metin Bildiri)

13. Akdeniz ve Ege Bölgelerindeki Çocuk Dostu Otellerin Yeme İçme Hizmetlerinin İncelenmesi

4th International Family, Youth and Child-Friendly Tourism Management Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2022, ss.18, (Özet Bildiri)

14. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Farklı İçerikli Çikolatalarla Tat Alma Yeteneğinin Ölçülmesi

I. Uluslarası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempzoyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, (Yayınlanmadı)
Kitaplar 1

1. Lokum

Tatlı ve Pastacılık, editör Hakan KOÇ,editör yrd. Bayram ALTINTAŞ, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.383-401, 2023