Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
2. Effect of psyllium powder on the organoleptic properties of gluten-free bread roll: application Simple Additive Weighting (SAW) method
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.11, ss.8551-8560, 2024 (SCI-Expanded)
3. Investigation of the Contribution to Nutrition of Child-Friendly Hotels in the Mediterranean Region
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.61-71, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
14. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Farklı İçerikli Çikolatalarla Tat Alma Yeteneğinin Ölçülmesi
I. Uluslarası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempzoyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, (Yayınlanmadı)