Makaleler
2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
1. NAR SUYU VE NAR EKŞİSİ ÖRNEKLERİNİN HMF İÇERİKLERİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.25, sa.4, ss.838-845, 2025 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
8. Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri
2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1