Yayınlar & Eserler

Makaleler 13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 1

1. Turizm Yükseköğretiminde Yiyecek İçecekle İlgili Bölümlerde Görevli Akademisyenlerin Profili

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar 8

1. Çorbalar

Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), Taner Erdoğan,Mustafa Oğuzhan Ercan, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.85-102, 2024

2. Gastronomi ve Medya

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, Taner ERDOĞAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.136-147, 2024

3. Tarım ve Gastronomi

GASTRO - COĞRAFYA, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.334-351, 2023

4. Use of Blockchain in the Context of Sustainable Gastronomy

Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition, Hakan Sezerel,Bryan Christiansen, Editör, IGI GLOBAL PUBLISHER OF TIMELY KNOWLEDGE, New Jersey, ss.220-234, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Beslenme, Gastronomi ve Turizm

Beslenme ve Diyetetikte Biyopsikososyal Konulara Multidisipliner Yaklaşım, ÖZENOĞLU,ALİYE, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.417-424, 2022

6. TURİST REHBERLERİNİN VEGANLIK ve VEGAN TURİSTLERE DAİR BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ

TURİZMDE ARAŞTIRMA TEMALARI, BARIŞ DEMİRCİ,ALİ SOLUNOĞLU, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.142-151, 2021

7. Divriği

Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, ss.39-53, 2021

8. KALİTE KONTROL ARAÇLARI VE TEKNİKLERİ

Kalite Yönetimi, TUNA Muharrem, DİKER Oğuz, Editör, Detay Yayıncılık, ss.105-131, 2021
Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

34

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

161

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

6

Toplam Atıf Sayısı

170

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları