Dr. Öğr. Üyesi MUSTAFA ÇAĞATAY KIZILTAŞ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (3)
1.
Cashless Tourism: Exploring Tourists’ Intentions to Use Cryptocurrency in Food and Beverage Businesses
Kızıltaş M. Ç.
,
Cankül D.
ROMAYA : MULTIDISIPLINER AKADEMIK YAKLAŞIM ARAŞTIRMALARI DERGISI = RESEARCHES ON MULTIDISCIPLINARY APPROACHES
, cilt.5, sa.2, ss.333-347, 2025 (Scopus)
2.
Turizm Endüstrisinde Blokzincir Teknolojisinin Kullanım Durumunun Bibliyometrik Analizle Değerlendirilmesi
Kızıltaş M. Ç.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.13, sa.3, ss.2697-2718, 2025 (TRDizin)
3.
ENDÜSTRİ 4.0’IN GASTRONOMİ SEKTÖRÜNE YANSIMALARI
KIZILTAŞ M. Ç.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.3, ss.779-790, 2024 (Hakemli Dergi)
4.
The effect of gastronomic experience on restaurant image, customer perceived value, customer satisfaction and customer loyalty
Cankül D.
,
Kaya S.
,
Kızıltaş M. Ç.
International Journal of Gastronomy and Food Science
, cilt.36, 2024 (SCI-Expanded)
5.
An Investigation Of The Key Determinants Of Intention To Use Payment With Cryptocurrency: The Case Of Restaurant Businesses
Cankül D.
,
Çınar K.
,
Kızıltaş M. Ç.
,
Cankül I.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.7, sa.2, ss.461-479, 2023 (Hakemli Dergi)
6.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Çalışanların Stres Ve İşkoliklik Düzeylerinin İş Performanslarına Etkisi
Cankül D.
,
Ak E.
,
Kızıltaş M. Ç.
İşletme Araştırmaları Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.470-485, 2023 (Hakemli Dergi)
7.
Gastronomik Deneyimsel Değerlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Eskişehir Örneği
Cankül D.
,
Coda H.
,
Kızıltaş M. Ç.
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.1919-1950, 2022 (Hakemli Dergi)
8.
Turizm Bağlamında Kültürel ve Doğal Kaynakların Korunmasında Fon Sağlama Aracı Olarak NFT
Temizkan R.
,
Kızıltaş M. Ç.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.7, ss.3079-3091, 2021 (Hakemli Dergi)
9.
Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği
CANKÜL D.
,
KURT A.
,
KIZILTAŞ M. Ç.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.3, ss.522-539, 2021 (Hakemli Dergi)
10.
Çevrimiçi Oyunların Tatil Satın Alma Niyetine Etkisi
Oğuz Y. E.
,
Kızıltaş M. Ç.
,
Yılmaz V.
ANATOLIA
, cilt.32, sa.2, ss.258-269, 2021 (Hakemli Dergi)
11.
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TEDARİK ZİNCİRİ VE BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİ
Cankül D.
,
Kızıltaş M. Ç.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.3, sa.2, ss.244-259, 2020 (Hakemli Dergi)
12.
TURİZM İŞLETMELERİNDE ÖDEME YÖNTEMİ OLARAK KRİPTO PARA KULLANIMININ TÜKETİCİ TERCİHLERİNE ETKİSİ
Seçilmiş C.
,
Kızıltaş M. Ç.
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.45-56, 2020 (Hakemli Dergi)
13.
FOOD AND BEVERAGE EDUCATION AND SCHOLARS’ IN TURKEY
TEMİZKAN R.
,
CANKÜL D.
,
KIZILTAŞ M. Ç.
JOURNAL OF GASTRONOMY HOSPITALITY AND TRAVEL
, cilt.1, sa.2, ss.18-25, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
1.
Turizm Yükseköğretiminde Yiyecek İçecekle İlgili Bölümlerde Görevli Akademisyenlerin Profili
TEMİZKAN R.
,
CANKÜL D.
,
KIZILTAŞ M. Ç.
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar
8
1.
Çorbalar
Cankül D.
,
Güneş Ş. N.
,
Kızıltaş M. Ç.
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), Taner Erdoğan,Mustafa Oğuzhan Ercan, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.85-102, 2024
2.
Gastronomi ve Medya
Kızıltaş M. Ç.
Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, Taner ERDOĞAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.136-147, 2024
3.
Tarım ve Gastronomi
Kızıltaş M. Ç.
,
Temizkan R.
GASTRO - COĞRAFYA, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.334-351, 2023
4.
Use of Blockchain in the Context of Sustainable Gastronomy
Kızıltaş M. Ç.
,
Cankül D.
Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition, Hakan Sezerel,Bryan Christiansen, Editör, IGI GLOBAL PUBLISHER OF TIMELY KNOWLEDGE, New Jersey, ss.220-234, 2023
5.
Beslenme, Gastronomi ve Turizm
Cankül D.
,
Kızıltaş M. Ç.
Beslenme ve Diyetetikte Biyopsikososyal Konulara Multidisipliner Yaklaşım, ÖZENOĞLU,ALİYE, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.417-424, 2022
6.
TURİST REHBERLERİNİN VEGANLIK ve VEGAN TURİSTLERE DAİR BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ
Cankül D.
,
Dinç N.
,
Cankül I.
,
Kızıltaş M. Ç.
TURİZMDE ARAŞTIRMA TEMALARI, BARIŞ DEMİRCİ,ALİ SOLUNOĞLU, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.142-151, 2021
7.
Divriği
CANKÜL D.
,
KIZILTAŞ M. Ç.
Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, ss.39-53, 2021
8.
KALİTE KONTROL ARAÇLARI VE TEKNİKLERİ
CANKÜL D.
,
KIZILTAŞ M. Ç.
,
CANKÜL I.
Kalite Yönetimi, TUNA Muharrem, DİKER Oğuz, Editör, Detay Yayıncılık, ss.105-131, 2021
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
22
Yayın (WoS)
1
Yayın (Scopus)
2
Atıf (Scopus)
34
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
161
H-İndeks (Sobiad)
4
Atıf (Diğer Toplam)
6
Toplam Atıf Sayısı
170
Açık Erişim
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları