Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2022 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2012 - 2019 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2017 - 2022 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2020 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük
-
2012 - 2014 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim
Akademi Dışı Deneyim
-
2019 - 2021 Koordinatör
Cumhuriyet Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi
-
2019 - 2021 Genel Müdür Yardımcısı
Sivas Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletici AŞ. (Cumhuriyet Teknokent)
-
2019 - 2020 Teknokent Müdür Yardımcısı
Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gıda İşleme
-
2019 - 2020 Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatör
Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gıda İşleme
-
2009 - 2010 Laboratuvar Müd. Yrd.
ABİGEM Avrupa Birliği iş Geliştirme Merkezi
Verdiği Dersler
-
Doktora Gıda Analizlerinde İleri Enstrümental Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Doktora Endüstriyel Gıda Atıklarının Değerlendirilmesi
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz
-
Yüksek Lisans Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Kromatografik Yöntemler
-
Ön Lisans Enstrümental Gıda Analizleri
-
Ön Lisans Mikrobiyolojik Gıda Analizleri - I
-
Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Fermantasyon Teknolojisi
-
Ön Lisans Enstürmental Gıda Analizleri
-
Ön Lisans Kromatografik Yöntemler
-
Ön Lisans Mikrobiyolojik Gıda Analizleri - II
-
Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Mikrobiyolojik Gıda Analizleri I
-
Ön Lisans Fermentasyon Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Gıda Güvenliği
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Et İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Süt İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Reklam Kampanyaları
-
Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri
-
Ön Lisans Reklamcılık
-
Ön Lisans Süt İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Toplam Kalite Yönetimi
-
Ön Lisans Hububat İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı
-
Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi , Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Kimyasal Gıda Analizleri - I
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri - II
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri - I
Yönetilen Tezler
-
Kenevir tohumundan (Cannabis sativa) bitki bazlı süt ikamesi elde edilmesi ve vegan peynir analoğu üretiminde denenmesi
Göksel Saraç M. (Danışman)
-
Peynir altı suyu proteini ve uçucu yağlar ile hazırlanan filmlerin tuzsuz beyaz peynirde kullanım olanaklarının araştırılması
Can Ö. P., Göksel Saraç M. (Eş Danışman)
D.UZUNDAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023