Desteklenen Projeler

Desteklenen Projeler

Öğrenci Projeleri

  • 2023 - Devam Ediyor Kenevir Posası Tozu ve Karnıyarık Otu Kullanılarak Pirinç ve Mısır Unu ile Glütensiz Tatlı ve Tuzlu Muffin Kek Üretim

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2023 - Devam Ediyor Karamuk ve Kızılcık Meyvelerinin Lokum Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2022 - 2023 Moringa Tozu (Moringa Oleifera) İle Zenginleştirilmiş Eriştelerin Tekstürel, Duyusal, Fizikokimyasal ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2022 - 2023 Maca, Karnıyarık Otu ve Madımak Tozları ile Zenginleştirilmiş Kraker Üretimi ve Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye