-
2024 - 2025 Kenevir Tohumundan (Cannabis sativa) Bitki Bazlı Süt İkamesi Elde Edilmesi ve Vegan Peynir Analoğu Üretiminde Denenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Tavmaşat T.
-
2021 - 2022 Peynir Altı Suyu Proteini ve Uçucu Yağlar ile Hazırlanan Filmlerin Tuzsuz BeyazPeynirde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Göksel Saraç M., Uzundağ D., Can Ö. P. (Yürütücü)
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2018 - 2019 Biberiye,defne yaprağı,sumak ve kekik aromatik bitkileriyle marine edilmiş ve vakumlanmış dana etlerinin fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şeker İ. T. (Yürütücü), Hastaoğlu E., Göksel Saraç M.
-
2011 - 2018 Rendering Atık Yağlarından Emülgatör Üretimi ve Model GIıdalarda Arayüzey (Interfecial) Reolojik Uygulamaları
-
2014 - 2016 Nisin ve Natamisinin Yıldızelin deki Kasaplardan Alınan Kıymalardan Yapılan Köftelerin Mikrobiyolojik Kimyasal ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yozgat F.(Yürütücü), Göksel Saraç M., Hastaoğlu E., Keskin Z. S.
-
2009 - 2011 Kalorisi Azaltılmış Prebiyotik Kahvaltılık Modifiye Tereyağı Ve Krema Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2008 - 2011 Farklı Gıda Lif Kaynaklarının Arastırılması, Üretimi, Kimyasal Karakterizasyonu ve Model Olarak Seçilen Bazı Ürünlerde Uygulanması
-
2023 - Devam Ediyor Kenevir Posası Tozu ve Karnıyarık Otu Kullanılarak Pirinç ve Mısır Unu ile Glütensiz Tatlı ve Tuzlu Muffin Kek Üretim
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Karamuk ve Kızılcık Meyvelerinin Lokum Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye
-
2022 - 2023 Moringa Tozu (Moringa Oleifera) İle Zenginleştirilmiş Eriştelerin Tekstürel, Duyusal, Fizikokimyasal ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye
-
2022 - 2023 Maca, Karnıyarık Otu ve Madımak Tozları ile Zenginleştirilmiş Kraker Üretimi ve Özelliklerinin Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye