Yayınlar & Eserler

Makaleler 39
Tümü (39)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (24)
Scopus (25)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 49

1. THE EFFECT OF ACIDIZERS ON THE MICROBIOLOGICAL, PHYSICOCEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LOR CHEESE PRODUCED FROM WHEY

INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, cilt.3, ss.162-167, (Tam Metin Bildiri)

2. EFFECT OF OKRA AND CORIANDER SEED FLOURS ON PHYSICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF GLUTEN-FREE COOKIES

GANUD-6 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. INVESTIGATION OF PLANT-BASED MILK PRODUCTION FROM LUPINE (TERMIYE)

GANUD-6 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. Effects of Essential Oils on Cancer and Their Mechanisms of Action

8TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON GLOBAL PRACTICE OF MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 25 - 29 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. INVESTIGATION OF THE USE POSSIBILITIES OF COLD PLASMA TECHNOLOGY IN THE FOOD INDUSTRY

2.Bilsel Uluslararası Kibyra Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Türkiye, 20 - 21 Temmuz 2024, (Tam Metin Bildiri)

6. The Importance Of Some Commercially Essential And Seed Oils

ISPEC 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Kıbrıs (Kktc), 1 - 02 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

7. Fat Substitutes In Food Formulations

ISPEC 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Kıbrıs (Kktc), 1 - 02 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

8. USE POSSIBILITIES OF DIFFERENT CEREAL FLOURS IN VEGAN 146 MEATBALL PRODUCTION

INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, Türkiye, 01 Aralık 2023 - 02 Ocak 2024, (Tam Metin Bildiri)

9. EVALUATION OF COLD PRESS OIL WASTES

INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)

10. GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME: ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ

5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

11. Pistacia terebinthus TOHUMUUNUN KURABİYELERİN FİZİKSEL, DOKUSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

12. FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

13. GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

15. BİTKİ BAZLI SÜTLER SÜT İKAMESİ Mİ?

2nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023

16. Bitkisel Kaynaklardan Taklit Hayvansal Yağ Üretimi

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75, (Tam Metin Bildiri)

17. Importance and Role of Volatıle Oıls And Theır Encapsulated Forms In Packagıng Technology

Agro Internatıonal Conference On Agrıculture , Puta, Azerbaycan, 4 - 06 Temmuz 2022, ss.172-177, (Tam Metin Bildiri)

18. . Tuzsuz Beyaz Peynirin Nane Uçucu Yağı Ve Peynir Altı Suyu Proteini İle Kaplanması ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi

Cukurova 8th Internatıonal Scıentıfıc Researches Conference, Adana, Türkiye, 15 Nisan - 17 Eylül 2022, ss.575-585, (Tam Metin Bildiri)

19. YAŞLANMA SÜRECİNDE KOLAJEN İÇERİKLİ BESLENMENİN ÖNEMİ

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156, (Tam Metin Bildiri)

20. Yutma Güçlüğü Çeken Yaşlılar İçin 3d Yazıcılar İle Alternatif Gıda Üretimi

1st Internatıonal Congress Of Gerontology, Sivas, Türkiye, 18 - 20 Mart 2022, ss.135-140, (Tam Metin Bildiri)

21. Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri

International Online Conferences on Engineering and Natural Science, Türkiye, 05 Temmuz 2021, ss.147, (Tam Metin Bildiri)

22. The Use Of Acoustic Method In Determining The Textural Properties Of Foods

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary , İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.708-714, (Tam Metin Bildiri)

23. Investigation of gluten-free cake production from poppy seed (Papaver somniferum L.) pulp: TOPSİS application

2. International Conference on Raw Material to Processed Foods, 3 - 04 Haziran 2021, ss.15-25, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

24. Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154

27. RHEOLOGICAL PROPERTIES OF MELLORINE PRODUCED WITH MONO,-DIGLYCERIDES FROM RENDERING WASTE OIL

XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

28. INTERFACIAL RHEOLOGY OF GELATIN WITH WHEY AND SKIM MILK POWDER

XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

29. Interfacial behavior of casein-inulin interactions at the oil and water interfaces

XIIIth International Conference of Food Pyhsicist, 23 - 25 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

31. Protein ve diyet lifi interaksiyonlarının su/yağ ara yüzeyindeki interfacial reolojik özelliklerinin belirlenmesi

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

34. Production Techniques of Madimak Tea (Polygonum cognatum Meissn)

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

35. Effects of Nisin and Natamycin on Microbiological and Physiochemical Qualities of Meatball Supplied From Yildizeli Sivas

International Congress On Advances In Veterinary Sciences & Technics | ICAVST 2016, 27 Ekim 2015 - 29 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

38. Obtaining Monoglycerides by Enzymatic Esterification from Rendering Waste Oil

18th World Congress of Food Science and Technology/ Dublin, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

39. Rheological Behavior of Tomato Ketchup The Effect Stone Pear Dietary Fiber Concentration and Temperature

The XVIIth International Congress on Rheology (ICR2016), 8 - 13 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

41. Bioactive Properties Of Elderberry Flowers Sambucus Niger L And Black Locust Acacia Flowers Robinia Pseudoacacia From Region Of Sivas In Turkey

Annual Conference Exhibitionn Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

44. Application of different vegetable and fruit dietary fibers in mayonnaise

The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

45. Effect of concentration of inulin on rheological properties of instant hot chocolate beverage

The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

46. Production Of Dietary Fiber From Celery Root and Spinach, Determinatıon Of Rheological Model in Ketchup

The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

47. Production of orange albedo dietary fiber by product and its rheolocical behavior in mayonnaise

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 03 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

48. Fatty acid composition and some chemical properties of circassian Kashar cheese

1 st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

49. Rheological and optical properties of Köfter

1 st International Symposium on ''Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Kitaplar 9

2. Thermal, rheological, and mechanical properties of polysaccharide-based hydrogels

Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024

3. Çevre Kirliliği ve Gıda Güvenliği

Gıda Güvenliği, Yalçın Halil, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.87-101, 2023

4. Extraction, structural properties, and applications of tara gum

Natural Gums: Extraction, Properties, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.453-469, 2023

5. Ette Katkı ve Kalıntı Analizleri..

Tüm Yönleriyle Et Analizleri, Özlem Pelin CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.187-250, 2022

6. Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri

Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.15-52, 2021

7. Gıda Endüstrisinde Membranlar

Kapsamlı Membran Bilimi ve Yaşamımızdaki Yeri, Taşkın Çakıcı, Gülşen, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, ss.59-84, 2021

9. Tekstür

Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-20, 2020
Metrikler

Yayın

98

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

25

Atıf (WoS)

206

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

254

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

421

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

8

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları