SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of psyllium powder on the organoleptic properties of gluten-free bread roll: application Simple Additive Weighting (SAW) method
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.11, ss.8551-8560, 2024 (SCI-Expanded)
Encapsulation of mono,‐diglycerides obtained from rendering waste oil: Powder, interfacial, rheological and emulsion properties
Journal Of Food Processing And Preservation
, cilt.45, sa.6, ss.15520, 2021 (SCI-Expanded)
Influence of sucrose reduction and starch type on bulk and powder properties of ready-to-use powdered dessert
European Food Research And Technology
, cilt.247, sa.2, ss.453-464, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The influence of anti-caking agents on powder flow properties of ready-to-drink coffee during storage
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.258-266, 2024 (Hakemli Dergi)
Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi
Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)
, cilt.36, sa.2, ss.165-176, 2021 (Hakemli Dergi)
Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.9, ss.1679-1685, 2021 (Hakemli Dergi)
Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri
Akademik Gıda
, cilt.19, sa.2, ss.159-168, 2021 (Hakemli Dergi)
TİCARİ ÖNEME SAHİP TOZ SÜT ÜRÜNLERİNİN MORFOLOJİK YAPISI VE TOZ AKIŞ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
GIDA
, cilt.46, sa.1, ss.119-133, 2021 (Hakemli Dergi)
Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.3, ss.2087-2101, 2020 (Hakemli Dergi)
Beslenmemizde Çikolatanın Rolü Ve Çikolata Üretiminde Kullanılan Ambalaj Materyalleri
Packworld
, cilt.71, ss.136-142, 2009 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
USE POSSIBILITIES OF DIFFERENT CEREAL FLOURS IN VEGAN 146 MEATBALL PRODUCTION
INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, Türkiye, 01 Aralık 2023 - 02 Ocak 2024
EVALUATION OF COLD PRESS OIL WASTES
INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2023
GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME: ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023
Pistacia terebinthus TOHUMUUNUN KURABİYELERİN FİZİKSEL, DOKUSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023
GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023
FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023
SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ
2nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023
BİTKİ BAZLI SÜTLER SÜT İKAMESİ Mİ?
2nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023
Importance and Role of Volatıle Oıls And Theır Encapsulated Forms In Packagıng Technology
Agro Internatıonal Conference On Agrıculture , Puta, Azerbaycan, 4 - 06 Temmuz 2022, ss.172-177
. Tuzsuz Beyaz Peynirin Nane Uçucu Yağı Ve Peynir Altı Suyu Proteini İle Kaplanması ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi
Cukurova 8th Internatıonal Scıentıfıc Researches Conference, Adana, Türkiye, 15 Nisan - 17 Eylül 2022, ss.575-585
YAŞLANMA SÜRECİNDE KOLAJEN İÇERİKLİ BESLENMENİN ÖNEMİ
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156
Yutma Güçlüğü Çeken Yaşlılar İçin 3d Yazıcılar İle Alternatif Gıda Üretimi
1st Internatıonal Congress Of Gerontology, Sivas, Türkiye, 18 - 20 Mart 2022, ss.135-140
The Use Of Acoustic Method In Determining The Textural Properties Of Foods
3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary , İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.708-714
Investigation of gluten-free cake production from poppy seed (Papaver somniferum L.) pulp: TOPSİS application
2. International Conference on Raw Material to Processed Foods, 3 - 04 Haziran 2021, ss.15-25
Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
LAVANTANIN SİVAS EKOLOJİK ŞARTLARINDA UÇUCU YAĞ ORANI VE KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ
ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCHES, 4 - 06 Ekim 2019
INTERFACIAL RHEOLOGY OF GELATIN WITH WHEY AND SKIM MILK POWDER
XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF MELLORINE PRODUCED WITH MONO,-DIGLYCERIDES FROM RENDERING WASTE OIL
XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018
Interfacial behavior of casein-inulin interactions at the oil and water interfaces
XIIIth International Conference of Food Pyhsicist, 23 - 25 Ekim 2018
INTERFACIAL RHEOLOGICAL PROPERTIES OF MONO-,DIGLYCERIDES PRODUCED FROM RENDERING WASTE OIL IN OIL/WATER INTERFACE
XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018
Protein ve diyet lifi interaksiyonlarının su/yağ ara yüzeyindeki interfacial reolojik özelliklerinin belirlenmesi
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018
Kalsiyum Karbonat-Emülgatör Etkileşiminin Ayçiçek Yağı-Su Ara Yüzeyinde Reolojik Değerlendirilmesi
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018
AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ
İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017
Production Techniques of Madimak Tea (Polygonum cognatum Meissn)
International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017
Effects of Nisin and Natamycin on Microbiological and Physiochemical Qualities of Meatball Supplied From Yildizeli Sivas
International Congress On Advances In Veterinary Sciences & Technics | ICAVST 2016, 27 Ekim 2015 - 29 Ekim 2016
Investigation of the Interaction between Flow and Physicochemical Properties of Different Food Fibers
18th World Congress of Food Science and Technology/ Dublin, 21 - 25 Ağustos 2016
Obtaining Monoglycerides by Enzymatic Esterification from Rendering Waste Oil
18th World Congress of Food Science and Technology/ Dublin, 21 - 25 Ağustos 2016
The Effect of the Different Particle Size and Roasting Degrees on Physicochemical and Flow Properties of Coffee Coffee Arabica Principal Component Analyses Aspect
18th World Congress of Food Science and Technology/ Dublin, 21 - 25 Ağustos 2016
Rheological Behavior of Tomato Ketchup The Effect Stone Pear Dietary Fiber Concentration and Temperature
The XVIIth International Congress on Rheology (ICR2016), 8 - 13 Ağustos 2016
Bioactive Properties Of Elderberry Flowers Sambucus Niger L And Black Locust Acacia Flowers Robinia Pseudoacacia From Region Of Sivas In Turkey
Annual Conference Exhibitionn Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2014
The textural and chemical properties of prebiotic butter effect of storage time
4th International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011
Rheological and chemical properties of prebiotic butter cream effect of storage time
Rheology Trends: from nano to macro systems, Portekiz, 1 - 04 Eylül 2011
Application of different vegetable and fruit dietary fibers in mayonnaise
The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011
Effect of concentration of inulin on rheological properties of instant hot chocolate beverage
The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011
Production Of Dietary Fiber From Celery Root and Spinach, Determinatıon Of Rheological Model in Ketchup
The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011
Production of orange albedo dietary fiber by product and its rheolocical behavior in mayonnaise
1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 03 Kasım 2010
Fatty acid composition and some chemical properties of circassian Kashar cheese
1 st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010
Rheological and optical properties of Köfter
1 st International Symposium on ''Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010
Kitap & Kitap Bölümleri
Çevre Kirliliği ve Gıda Güvenliği
Gıda Güvenliği, Yalçın Halil, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.87-101, 2023
Ette Katkı ve Kalıntı Analizleri..
Tüm Yönleriyle Et Analizleri, Özlem Pelin CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.187-250, 2022
Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri
Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.15-52, 2021
Gıda Endüstrisinde Membranlar
Kapsamlı Membran Bilimi ve Yaşamımızdaki Yeri, Taşkın Çakıcı, Gülşen, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, ss.59-84, 2021
Gıdalarda Tekstür
Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 2020
Tekstür
Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-20, 2020