Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Doç.Dr.

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2022 - 2022 Doç.Dr.

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2019 - 2022 Dr.Öğr.Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2012 - 2019 Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2017 - 2022 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2019 - 2020 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük

  • 2012 - 2014 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim

Akademi Dışı Deneyim

  • 2019 - 2021 Koordinatör

    Cumhuriyet Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi

  • 2019 - 2021 Genel Müdür Yardımcısı

    Sivas Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletici AŞ. (Cumhuriyet Teknokent)

  • 2019 - 2020 Teknokent Müdür Yardımcısı

    Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gıda İşleme

  • 2019 - 2020 Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatör

    Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gıda İşleme

  • 2009 - 2010 Laboratuvar Müd. Yrd.

    ABİGEM Avrupa Birliği iş Geliştirme Merkezi

Verdiği Dersler

  • Doktora Gıda Analizlerinde İleri Enstrümental Analiz Teknikleri

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Doktora Endüstriyel Gıda Atıklarının Değerlendirilmesi

  • Yüksek Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz

  • Yüksek Lisans Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans Kromatografik Yöntemler

  • Ön Lisans Enstrümental Gıda Analizleri

  • Ön Lisans Mikrobiyolojik Gıda Analizleri - I

  • Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Gıda Kimyası

  • Ön Lisans Fermantasyon Teknolojisi

  • Ön Lisans Enstürmental Gıda Analizleri

  • Ön Lisans Kromatografik Yöntemler

  • Ön Lisans Mikrobiyolojik Gıda Analizleri - II

  • Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Mikrobiyolojik Gıda Analizleri I

  • Ön Lisans Fermentasyon Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Gıda Güvenliği

  • Ön Lisans Genel Biyoloji

  • Ön Lisans Et İşleme Teknikleri

  • Ön Lisans Süt İşleme Teknikleri

  • Ön Lisans Reklam Kampanyaları

  • Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri

  • Ön Lisans Reklamcılık

  • Ön Lisans Süt İşleme Teknikleri

  • Ön Lisans Toplam Kalite Yönetimi

  • Ön Lisans Hububat İşleme Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı

  • Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi , Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Kimyasal Gıda Analizleri - I

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri - II

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri - I