Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2012 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2012 Araştırma Görevlisi Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2012 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2022 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2016 - 2020 Dekan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2013 - 2020 Bölüm Başkan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2001 - 2002 Kalite Kontrol Sorumlusu
Nursel Baymaz Can Yemek Sanayi
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans Proses Tasarımı
-
Lisans Termodinamik
-
Lisans Proses Tasarımı
-
Lisans Termodinamik
-
Lisans Gıda Kimyası - II
-
Lisans Gıda Kimyası - II
-
Yüksek Lisans Mühendislikte Karar Verme Teknikleri
-
Lisans Mühendislik Ekonomisi
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Lisans Mühendislik Ekonomisi
-
Yüksek Lisans Gıda Güvenlik Yönetim Sistemleri
-
Yüksek Lisans GDM 5009 GIDA GÜVENLİK VE YÖNETİM SİSTEMLERİ
-
Yüksek Lisans GDM 5036 MÜHENDİSLİKTE KARAR VERME
-
Lisans GDM 2008 TERMODİNAMİK
-
Lisans Mühendislik Ekonomisi
-
Lisans GDM 4007 MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ
-
Lisans GDM 3015 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ
-
Lisans GDM 4021 PROSES TASARIM PROJELERİ
-
Yüksek Lisans Seminer Dersi
-
Lisans Mühendislik Ekonomisi
-
Lisans GDM 3006 GIDA KİMYASI II
-
Yüksek Lisans İSG 5009 İş Hijyeni
-
Yüksek Lisans Dönem Projesi
-
Lisans Proses Tasarım Projeleri
-
Lisans Termodinamik
-
Lisans Statik Model Yapım Teknikleri
-
Lisans Proses Tasarım Projeleri
-
Lisans Termodinamik
-
Lisans Statik Model Yapım Teknikleri
-
Yüksek Lisans İş Hijyeni
-
Yüksek Lisans İş Hijyeni
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
Yönetilen Tezler
-
Fenilketonürili hastalar için fenilalanin içeriği azaltılmış soya sütü üretimi
Gölge E. (Danışman)
Y.TAŞDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Enkapsüle edilmiş propolis ekstraktının muz aromalı puding üretiminde kullanımı
Gölge E. (Danışman)
A.AKTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Püskürtmeli kurutucuda enkapsüle edilmiş propolisin sakız üretiminde kullanım olasılığının araştırılması
Gölge E. (Danışman)
E.BOSTANCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017