Desteklenen Projeler
-
2024 - 2025 Characterization Of High Protein Formulations To Modulate Digestibility And Bioavailability Of Proteins
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Gölge E. (Yürütücü), Leskauskaite D., Eisinaite V.
-
2019 - 2020 Fenilketonürili Hastalar İçin Fenilalanin İçeriği Azaltılmış Soya Sütü Üretimi
-
2016 - 2017 Püskürtmeli Kurutucuda Enkapsüle Edilmiş Propolisin Sakız Üretiminde Kullanım Olasılığının Araştırılması
-
2012 - 2015 NANO Gıda Laboratuvarı Alt Yapısının Kurulması
-
2009 - 2013 Sulardan ağır metallerin uzaklaştırılmasında fındık kabuğu kullanımının model sistemler ile araştırılması
-
2007 - 2008 Süt sektöründe gıda güvenliğinin sağlanmasında süt toplama merkezlerinin rolü ve sektörün gelişim potansiyeli üzerine etkileri İzmir ili örneği
-
2006 - 2008 Farklı ambalaj ve depolama koşullarında antep fıstığı ve çam fıstığının bazı kalite özelliklerindeki değişimin incelenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
Altuğ T.(Yürütücü), Ova G., Elmacı Y., Demirağ M. K., Kendirci P., Gölge E.
-
2006 - 2007 Gıda Işınlamanın Diğer Koruma Prosesleri İle Karşılaştırılmalı Çalışılması
-
2005 - 2006 Gıda ışınlama ve buhar sterilizasyonu yöntemlerinin çam fıstığı, kuru üzüm ve kurutulmuş domates kalitesi üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ova G.(Yürütücü), Gölge E., Baysal T., Ersus S., Demirdöven A.
-
2004 - 2006 Gıda ışınlama ve buhar sterilizasyonu yöntemlerinin çam fıstığı kalitesi üzerine etkileri