Supported Projects
-
2019 - 2020 Fenilketonürili Hastalar İçin Fenilalanin İçeriği Azaltılmış Soya Sütü Üretimi
-
2016 - 2017 Püskürtmeli Kurutucuda Enkapsüle Edilmiş Propolisin Sakız Üretiminde Kullanım Olasılığının Araştırılması
-
2012 - 2015 NANO Gıda Laboratuvarı Alt Yapısının Kurulması
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2009 - 2013 Sulardan ağır metallerin uzaklaştırılmasında fındık kabuğu kullanımının model sistemler ile araştırılması
-
2007 - 2008 Süt sektöründe gıda güvenliğinin sağlanmasında süt toplama merkezlerinin rolü ve sektörün gelişim potansiyeli üzerine etkileri İzmir ili örneği
-
2006 - 2008 Farklı ambalaj ve depolama koşullarında antep fıstığı ve çam fıstığının bazı kalite özelliklerindeki değişimin incelenmesi
Project Supported by Other Private Institutions
Altuğ T.(Executive), Ova G., Elmacı Y., Demirağ M. K. , Kendirci P., Gölge E.
-
2005 - 2006 Gıda ışınlama ve buhar sterilizasyonu yöntemlerinin çam fıstığı, kuru üzüm ve kurutulmuş domates kalitesi üzerine etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
Ova G.(Executive), Gölge E. , Baysal T., Ersus S., Demirdöven A.
-
2004 - 2006 Gıda ışınlama ve buhar sterilizasyonu yöntemlerinin çam fıstığı kalitesi üzerine etkileri