Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Sosyal Bilimler İnterdisipliner
Avesis Araştırma Alanları: Turizm ve Otel İşletmeciliği, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Metrikler

Yayın

111

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

12

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

27

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (TrDizin)

16

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

30

Proje

10

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim