Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2014 - 2019 Doktora

    Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

  • 2008 - 2011 Yüksek Lisans

    Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

  • 2003 - 2008 Lisans

    Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2019 Doktora

    DOĞAL ESANSİYEL YAĞLAR VE DOĞAL EKSTRAKTLAR İLE EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ

    Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2011 Yüksek Lisans

    Potasyum klorür kullanımının pastırmanın bazı kalite özellikleri üzerine etkileri

    Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2022Liderlik ve Etkin Yöneticilik Sertifika Programı

    Kişisel Gelişim , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM)

  • 2022TS OIC HELAL GIDA EĞİTİM

    Kalite Yönetimi , KIOSCERT CERTIFICATION

  • 2022ISO22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

    Kalite Yönetimi , KIOSCERT CERTIFICATION

  • 2021AŞÇILIK

    Mesleki Eğitim , MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

  • 2018Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

    Mesleki Eğitim , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM)

  • 2017İLKYARDIMCI

    Sağlık ve Tıp , Sivas İl Sağlık Müdürlüğü

  • 2017Food Technology and Food Safety

    Yeni Ürün Geliştirme , İspanya (IRTA - Institute of Agrifood Research and Technology)

  • 2013C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI

    İş Sağlığı ve Güvenliği , ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

  • 2006Zeytincilik Saha Araştırması

    Yenilikçi Ürün Tasarımı , İtalya Ulusal Araştırma Konseyi (Tarım ve Orman Araştırma Enstitüsü)