-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2014 - 2017 Bölüm Başkanı
-
2015 - 2016 MYO Müdür Yardımcısı
-
2008 - 2013 GIDA MÜHENDİSİ
Yıldız Et Entegre Ltd. Şti., GIDA MÜHENDİSİ
-
2007 - 2007 Stajer
Pınar Entegre Et A.Ş., Stajer
-
2006 - 2006 Bursiyer
CNR - ISAFOM Istituto per i Sistemi Agricoli e Forestali del Mediterraneo, Bursiyer
-
Lisans
Gıda Kimyası
Fermantasyon Tekniği
Fermantasyon Tekniği
İş Güvenliği ve Emniyet
Et Teknolojisi ve Marinasyon
Temel Yemek Pişirme - I
Temel Yemek Pişirme - II
Et Teknolojisi ve Marinasyon
Temel Yemek Pişirme - II
İş Güvenliği ve Emniyet
Gıda Kimyası
Temel Yemek Pişirme - I
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Gıda Kimyası
Mutfak İşlemleri
Pastane Uygulamaları
Mutfak İşlemleri
-
Ön Lisans
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gıda Kimyası
Gıda Muhafaza Yöntemleri - II
Mesleki Uygulamalar
Gıda Kalite Kontrol
Beslenme İlkeleri
Yağ İşleme Teknikleri
Süt İşleme Teknikleri
Et İşleme Teknikleri
Girişimcilik
İş Sağlığı ve Güvenliği
Gıda İşletmeciliği
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Gıda Muhafaza Yöntemleri - I
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Özel Gıdalar Teknolojisi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Kalite Yöetim Sistemleri
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
İngilizce - II
Mesleki Bilgisayar Uygulamaları
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Yağ İşleme Teknikleri
Temel İngilizce - I
-
Yöresel tatlıların moleküler gastronomi teknikleriyle yorumlanması:Kelle tatlısı, güllaç ve laz böreği örneği
Hastaoğlu E. (Danışman)
Ş.EYCE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Meyve ve sebze artıklarından süzen poşet bitkisel çay geliştirme olanaklarının araştırılması
Hastaoğlu E. (Danışman)
B.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024
-
Soya unu ve dereotu içeren ekmek formülasyonunun optimizasyonu
A.GÜLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu ve Nane Yağının Ayranda Kullanım Olanakları
Can Ö. P., Hastaoğlu E. (Eş Danışman)
-
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu ve Nane Aromasının Ayranda Kullanım Olanakları
Hastaoğlu E. (Eş Danışman), Can Ö. P.
Ş.ÜNALAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı içerikteki hingel yemeklerinin moleküler gastronomi teknikleriyle yorumlanması
Hastaoğlu E. (Danışman)
M.SOYKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Salam örneklerinde Listeria monocytogenes oluşumu üzerine atımlı UV ışık kullanım olanaklarının araştırılması
Hastaoğlu E. (Eş Danışman), Can Ö. P.