Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler 3
  • 2021 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2014 - 2017 Bölüm Başkanı

  • 2015 - 2016 MYO Müdür Yardımcısı

Akademi Dışı Deneyim 3
  • 2008 - 2013 GIDA MÜHENDİSİ

    Yıldız Et Entegre Ltd. Şti., GIDA MÜHENDİSİ

  • 2007 - 2007 Stajer

    Pınar Entegre Et A.Ş., Stajer

  • 2006 - 2006 Bursiyer

    CNR - ISAFOM Istituto per i Sistemi Agricoli e Forestali del Mediterraneo, Bursiyer

Verdiği Dersler 42
  • Lisans

    Gıda Kimyası

    Fermantasyon Tekniği

    Fermantasyon Tekniği

    İş Güvenliği ve Emniyet

    Et Teknolojisi ve Marinasyon

    Temel Yemek Pişirme - I

    Temel Yemek Pişirme - II

    Et Teknolojisi ve Marinasyon

    Temel Yemek Pişirme - II

    İş Güvenliği ve Emniyet

    Gıda Kimyası

    Temel Yemek Pişirme - I

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Gıda Kimyası

    Mutfak İşlemleri

    Pastane Uygulamaları

    Mutfak İşlemleri

  • Ön Lisans

    Gıda Muhafaza Yöntemleri

    Gıda Kimyası

    Gıda Muhafaza Yöntemleri - II

    Mesleki Uygulamalar

    Gıda Kalite Kontrol

    Beslenme İlkeleri

    Yağ İşleme Teknikleri

    Süt İşleme Teknikleri

    Et İşleme Teknikleri

    Girişimcilik

    İş Sağlığı ve Güvenliği

    Gıda İşletmeciliği

    Meyve Sebze İşleme Teknikleri

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

    Gıda Muhafaza Yöntemleri - I

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    İş Sağlığı ve Güvenliği

    Kalite Yöetim Sistemleri

    Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı

    İngilizce - II

    Mesleki Bilgisayar Uygulamaları

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

    Yağ İşleme Teknikleri

    Temel İngilizce - I