-
2023 - 2024 Meyve ve Sebze Kabuklarından İçecek Geliştirilmesi ve Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Sunum Olanaklarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı
Eyce Ş., Hastaoğlu E. (Yürütücü)
-
2020 - 2024 European Network for Assuring Food Integrity Using Non-destructive Spectral Sensors
-
2023 - 2023 Turizm Fakültesi Öğrencilerine Afetlerde Gıda Tedariki ve Beslenme Eğitimi
TÜBİTAK Projesi , 2237 - Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı
Hastaoğlu E. (Yürütücü)
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2019 - 2021 Ayran üretimi ve ürünün raf ömrünün araştırılması
-
2018 - 2020 Sığır Karaciğer, Böbrek Ve Kas Dokusunda Beta Laktam Ve Tetrasiklin Grubu Antibiyotik Kalıntılarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ağaoğlu S. (Yürütücü), Ercan N., Hastaoğlu E.
-
2018 - 2019 Biberiye,defne yaprağı,sumak ve kekik aromatik bitkileriyle marine edilmiş ve vakumlanmış dana etlerinin fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şeker İ. T. (Yürütücü), Hastaoğlu E., Göksel Saraç M.
-
2017 - 2019 Tavuk Etinin Farklı Esansiyel Yağlar ile Salam Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Can Ö. P. (Yürütücü), Hastaoğlu E., Vural H.(Yürütücü)
-
2014 - 2016 Nisin ve Natamisinin Yıldızelin deki Kasaplardan Alınan Kıymalardan Yapılan Köftelerin Mikrobiyolojik Kimyasal ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yozgat F.(Yürütücü), Göksel Saraç M., Hastaoğlu E., Keskin Z. S.
-
2013 - 2016 Sivas yöresinde yetiştirilen büyük baş hayvanların çeşitli dokularındaki toksik metal içeriğinin mikrodalga çözünürleştirme sonrası belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Oymak T. (Yürütücü), Ulusoy H. İ., Çevik Ö., Yıldırım Ş., Hastaoğlu E.