Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Meyve ve Sebze Kabuklarından İçecek Geliştirilmesi ve Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Sunum Olanaklarının Belirlenmesi
-
2020 - 2024 European Network for Assuring Food Integrity Using Non-destructive Spectral Sensors
-
2023 - 2023 Turizm Fakültesi Öğrencilerine Afetlerde Gıda Tedariki ve Beslenme Eğitimi
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2019 - 2021 Ayran üretimi ve ürünün raf ömrünün araştırılması
-
2018 - 2020 Sığır Karaciğer, Böbrek Ve Kas Dokusunda Beta Laktam Ve Tetrasiklin Grubu Antibiyotik Kalıntılarının Araştırılması
-
2018 - 2019 Biberiye,defne yaprağı,sumak ve kekik aromatik bitkileriyle marine edilmiş ve vakumlanmış dana etlerinin fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
-
2017 - 2019 Tavuk Etinin Farklı Esansiyel Yağlar ile Salam Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2014 - 2016 Nisin ve Natamisinin Yıldızelin deki Kasaplardan Alınan Kıymalardan Yapılan Köftelerin Mikrobiyolojik Kimyasal ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Yozgat F.(Yürütücü), Göksel Saraç M., Hastaoğlu E., Keskin Z. S.
-
2013 - 2016 Sivas yöresinde yetiştirilen büyük baş hayvanların çeşitli dokularındaki toksik metal içeriğinin mikrodalga çözünürleştirme sonrası belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Oymak T. (Yürütücü), Ulusoy H. İ., Çevik Ö., Yıldırım Ş., Hastaoğlu E.