Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.191-199

KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 17 - 13 Kasım 2023, ss.96-109

DETERMINATION OF TURKEY'S GEOGRAPHICAL INDICATION FOOD PRODUCT MAP

2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.678-687

SUSTAINABLE FOOD SUPPLY IN DISASTERS

2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023

KENEVİR UNU İÇEREN UNLU MAMUL REÇETELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ

ATLAS 10th INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS, Konya, Türkiye, 09 Mart 2023

DÜNYADAKİ TEMALI OTEL ve RESTORANLARIN İNCELENMESİ

10. Uluslararası Atlas Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, ss.486-503

TÜRK MUTFAĞINDAKİ DOLMALARIN FÜZYON TEKNİKLERLE YORUMLANMASI

5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 Ocak 2023

GAYRİMÜSLİMLERİN TÜRK MUTFAĞINA ETKİLERİ

5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023

Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi

2nd International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 28 Ocak 2023

INTERPRETATION OF LOCAL DISHES WITH MOLECULAR GASTRONOMY TECHNIQUES

INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 16 Aralık 2022

Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.209-213

YENİ TAT ALGISI: KOKUMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.209-213

Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.640-648

Bitkisel Kaynaklardan Taklit Hayvansal Yağ Üretimi

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75

Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları

International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 08 Ağustos 2022

Akdeniz ve Ege Bölgelerindeki Çocuk Dostu Otellerin Yeme İçme Hizmetlerinin İncelenmesi

4th International Family, Youth and Child-Friendly Tourism Management Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2022, ss.18

Sivas Yöresel Yemeklerinin Dijitalleştirilmesi

GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.216-220

YAŞLANMA SÜRECİNDE KOLAJEN İÇERİKLİ BESLENMENİN ÖNEMİ

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156

AGING in FUNCTIONAL FOODS and INGREDIENTS

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151

Determination of Uses of Turkish Coffee in Milk Desserts: Turkish Coffee Rice Pudding (Sütlaç)

International Anatolian Conference On Coffee & Cocoa, Malatya, Türkiye, 03 Aralık 2021, ss.7-11

Researching Online Food Orders by Geographical Regions: The Yemeksepeti Sample

AHI EVRAN International Conference on Scientific Research, Kırşehir, Türkiye, 30 Kasım 2021, cilt.3, ss.743-749

Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi

Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.105

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi

XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Türkiye, 03 Eylül 2021

Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154

Sivas Sokak Lezzetleri ve Tüketicilerin Sokak Lezzetlerine Bakış Açısı

5th International Management and Social Research Conference, 17 - 18 Ekim 2020, ss.18-19

Coğrafi İşaretli Et Ürünleri

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.105

Diet Fiber Use in Emulsified Meat Products

International Nutrition Conference 2K20, 22 - 23 Temmuz 2020

LAVANTANIN SİVAS EKOLOJİK ŞARTLARINDA UÇUCU YAĞ ORANIN VE KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFICRESEARCHES, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2019, ss.357-365

Current View Of Third Age Tourism

International Symposium on Multidisciplinary Academic Studies, 16 - 17 Kasım 2018

Investigation of Usage of Red Beetroot and Black Carrot Extracts in Emulsifying Meat Products

International Conference on Innovative Engineering Applications, Sivas, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

Investigation of Possibilities of Using Essential Oils Instead of Nitrite in Chicken Salami

International Conference on InnovativeEngineering Applications, Sivas, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİNDE DİYET LİF KULLANIMI

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017

PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017

Yaşlılıkta Güncel Sorun: Yetersiz Beslenme

I. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi, 5 - 08 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Production Techniques of Madimak Tea (Polygonum cognatum Meissn)

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017

DISTRIBUTION OF SOME HEAVY METALS IN VARIOUS CATTLETISSUES IN SIVAS TURKEY

EUROPEAN SYMPOSIUM ONATOMIC SPECTROMETRY ESAS2016, Eger, Macaristan, 31 Mart - 02 Nisan 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik

Tatlı ve Pastacılık, KOÇ HAKAN; ALTINTAŞ BAYRAM, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.55-68, 2023

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği

Gıda Güvenliği, Halil Yalçın, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.267-281, 2023

Dijitalleşen Dünyada Stratejik Kent Yönetimi ve Marka Şehir Olma Süreci

Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır DARI, Editör, PARADİGMA YAYINEVİ, Çanakkale, ss.111-142, 2022

Et ve Et Ürünlerinde Duyusal Analizler

Tüm Yönleriyle Et Analizler, ÖZLEM PELİN CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.287-304, 2022

Sivas Çorbaları

UYGULAMALI SİVAS MUTFAĞI, ALİM YILDIZ,HAKAN KOÇ, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.32-67, 2022

Dijitalleşen Dünyada Stratejik Kent Yönetimi ve Marka Şehir Olma Süreci

Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır Darı, Editör, Paradigma, Çanakkale, ss.111-142, 2022

Gıdalarda Renk

Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2021

Yıldızeli

Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.173-183, 2021

Doğanşar

Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.55-65, 2021

Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Muhafaza Yöntemleri

Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.105-119, 2021

Gıda ve Renk Kavramı

Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.1-14, 2021

Londra

Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.47-60, 2021

Doğu Anadolu Bölgesi

Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.63-99, 2020

Et ve Et Ürünlerinde Tekstür

Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Yayınevi, ss.79-90, 2020

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

93

Atıf (WoS)

12

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

27

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (TrDizin)

15

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

8

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları