Duyurular & Dokümanlar
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorDoktora
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2018 - 2020
2018 - 2020Yüksek Lisans
Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2014 - 2018
2014 - 2018Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
Yaptığı Tezler
2020
2020Yüksek Lisans
GAZİANTEP MUTFAĞINDA DÜRÜM KÜLTÜRÜNÜN YERİ
Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2022
2022Food as Medicine: Preventing and Reversing Chronic Disease
Sağlık ve Tıp
Doane University
2022
2022Sürdürülebilirlik Okuryazarlığı - Sorumlu Üretim-Tüketim
Çevre ve Sürdürülebilirlik
Enstitü İstanbul İSMEK
2021
2021UYGULAMALI TEMEL SPSS EĞİTİMİ KURSU
Veri Analizi
UDEMY
2021
2021Afet Risklerini Azaltma
Kişisel Gelişim
AFAD
2021
2021Afet Risklerini Anlama
Kişisel Gelişim
AFAD
2020
2020LİDERLİK
Kişisel Gelişim
AFAD
2020
2020Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi
Kişisel Gelişim
AFAD
2020
2020The New Nordic Diet - from Gastronomy to Health
Mesleki Kurs
Kobenhavns Universitet (University of Copenhagen)
2020
2020Engaging in Persuasive and Credible Communication
Kişisel Gelişim
National University of Singapore
2020
2020The Science of Gastronomy
Mesleki Kurs
The Hong Kong University of Science and Technology
2020
2020Positive Psychology
Kişisel Gelişim
University of North Carolina at Chapel Hill
2020
2020Nutrition and Lifestyle in Pregnancy
Mesleki Eğitim
Ludwig-Maximilians-Universitaet München
2020
2020AFAD Kişisel Stres Yönetimi
Kişisel Gelişim
AFAD
2020
2020Arama Kurtarma Faaliyetlerinde Kullanılan Düğümler
Kişisel Gelişim
AFAD
2017
2017Girişimcilik Eğitimi
Girişimcilik
KOSGEB
2017
2017Usta Öğreticilik Belgesi
Mesleki Eğitim
MEB
2017
2017İşçi Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
2015
2015Cittaslow Gökçeada Eko-Gastronomi Kongresi
Mesleki Kurs
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Güzel Sanatlar
Akademik Ünvanlar / Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
2019 - 2021
2019 - 2021Öğretim Görevlisi
Iktisat ve Girisimcilik Üniversitesi Türk Dünyasi Isletme Fakültesi, Aşçılık ve Mutfak İşletmeciliği
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Ön Lisans
Menü Planlama
Soğuk Mutfak
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II
Gıdalarda Duyusal Analiz Teknikleri
Vejetaryen Mutfağı
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - II
Türk Mutfak Kültürü - II
Fırın Ürünleri ve Unlu Mamuller
Dünya Mutfakları
Menü Planlama
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I
Türk Mutfak Kültürü - I
Soğuk Mutfak
Makaleler
Tümü (4)
Diğer Yayınlar (4)
2022
20221. Güvenli Turizm Sertifikası’nın Yerli Turistlerin Risk Algılarının Seyahat Davranışlarına Etkisi
Kafa N., Korkmaz H., Demircioğlu Yılmaz E.
International Journal Of Tourism And Destination Studies
, sa.1, ss.40-57, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20222. Gökçeada’daki Konaklama İşletmelerine Yönelik Çevrimiçi Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi: Tripadvisor Örneği
Demircioğlu E., Kafa N.
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.9, sa.2, ss.52-69, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20223. Gaziantep İlini Ziyaret Edenlerin Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Tercih Ettikleri Yöresel Ürünlerin Belirlenmesi (Determining the Local Products Preferred by the Visitors of Gaziantep in Food and Beverage Businesses)
Demircioğlu E., Kafa N.
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.1-10, 2022 (Hakemli Dergi)
2020
20204. Kırgızistan Mutfak Kültüründe Mantı
Demircioğlu E., Gelekçi R.
Herald of International University Named After K. Sh. Toktomamatov Popular Science Periodical Journal
, sa.2, ss.187-193, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2021
20211. Türk Dünyası Gastronomisinde Nevruz Bayramı; Kırgızistan Örneği
Demircioğlu E.
19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 27 - 29 Eylül 2021, ss.45, (Özet Bildiri)
2020
20202. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK: Gaziantep İli Örneği
Demircioğlu E., Kafa N.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.229, (Özet Bildiri)
2020
20203. Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri
Demircioğlu E.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.232, (Özet Bildiri)
2020
20204. Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri
Demircioğlu E.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.759-766
2020
20205. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği
DEMİRCİOĞLU E., KAFA N.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 Aralık 2020, ss.233, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. UZAKDOĞU ÜLKELERİNİN MUTFAK KÜLTÜRLERİ
Demircioğlu Yılmaz E.
SOSYAL BEŞERI VE IDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XV, TUFAN EMİNİ FİLİZ, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.297-308, 2022
2022
20222. COVİD-19’UN GIDA TEDARİK ZİNCİRİ VE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİLERİ
HANÇER A., DEMİRCİOĞLU YILMAZ E.
İktisadi, Finans ve Yönetimsel Bakış Açısıyla Sosyal Bilimler Alanındaki Konuların Değerlendirilmesi, Kartal Mustafa, Ortakarpuz Metehan, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.95-109, 2022
2022
20223. Beslenme Alışkanlıklarında Coğrafyanın Rolü
DEMİRCİOĞLU YILMAZ E., OĞAN Y.
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, Oğan Yener, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.182-193, 2022
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
15 Ekim 2021 - 17 Ekim 2021
15 Ekim 2021 - 17 Ekim 202121.Ulusal / 5.Uluslararası Turizm Kongresi
Katılımcı
Balıkesir-Türkiye
27 Eylül 2021 - 29 Eylül 2021
27 Eylül 2021 - 29 Eylül 202119. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi
Katılımcı
Baku-Azerbaycan
12 Aralık 2020 - 14 Aralık 2020
12 Aralık 2020 - 14 Aralık 2020