Kaynak: avesis.cumhuriyet.edu.tr

Non-thermal Food Processing Operations, Seid Mahdi Jafari,Nantawan Therdthai, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Massachusetts, ss.319-357, 2023
Bee Products: Applications in Food and Pharmaceutical Industries, D. Boyacioglu, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , New York, ss.1, 2022
Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums, Gahruie H.H.,Eskandari M.H.,Mousavi Khaneghah A.,Ghiasi F., Editör, Springer Nature, Zug, ss.239-266, 2022
Plant Antioxidants and Health. Reference Series in Phytochemistry., Ekiert H.M.,Ramawat K.G.,Arora J., Editör, Springer Nature, Zug, ss.1-37, 2021
SOSYAL, BEŞERI VE IDARI BILIMLER ALANINDA YENILIKÇI YAKLAŞIMLAR CILT 2, Atik Atilla, Özdaşlı Kürşat, Demir, Murat Cem, Tire Olcay, Arvas İbrahim Sena, Odabaş Uğur Köksal, Editör, Gece Publishing, Ankara, ss.617-623, 2018
9th Central European Congress on Food – Sibiu- ROMANIA, Sibiu, Romanya, 24 - 26 Mayıs 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Gemany, 5 th International ISEKI FOOD Conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, cilt.1, ss.76, (Özet Bildiri)
Germany, 5 th International ISEKI FOOD conference, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Haziran 2018, ss.194, (Özet Bildiri)
I. INTERNATIONAL CHILD-FRIENDLY TOURISM CONGRESS, Sivas, Türkiye, 25 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.114
24 th International Dental Congress, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018
INTERNATIONAL CONGRESS ON PREVENTIVE DENTISTRY, Erzurum, Türkiye, 5 - 08 Mart 2018
Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.441-442, (Özet Bildiri)
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
TDA 23 International Dental Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2017, ss.68, (Özet Bildiri)
Chair of Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.419-420, (Özet Bildiri)
İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
1st INTERNATİONAL CONGRESS ON MEDICAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
TDA 23 International Dental Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2017, ss.346, (Özet Bildiri)
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.269-270, (Özet Bildiri)
1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICANAL AND AROMATIC PLANTS, 9 - 12 Mayıs 2017
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 04 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
8. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 07 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 02 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 4 - 06 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 Kasım 2012, (Özet Bildiri)