Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2015 - 2020 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2006 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2006 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Uygulamalı Eğitimler Koordinatörü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Enstitü Müdürü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2020 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2020 - 2022 MYO Müdürü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu
-
2011 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2012 MYO Müdürü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu
-
2008 - 2010 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2009 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2007 - 2007 Erasmus
Kaunas University of Technology, Lithuania
-
2005 - 2005 Davetli Araştırmacı
Institute of Chemical Technology, Czech Republic
-
1996 - 1997 Post Graduated Researcher
Bari University, Italy.
-
1995 - 1996 Post Graduated Research
Valencia Polytechnica Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi - I
-
Lisans Gıdalarda Doğru Bilinen Yanlışlar
-
Lisans Nano Teknoloji ve Gıda Uygulamaları
-
Lisans Toplam Kalite Yönetimi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans Toplam Kalite Yönetimi
-
Yüksek Lisans İleri Gıda Mikrobiyolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Kalite Kontrolü
-
Yüksek Lisans Seminer Dersi
-
Lisans Biyogüvenlik
-
Lisans Gıda Hijyeni
-
Lisans Moleküler Biyoteknoloji
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi - I
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Yüksek Lisans Nano Gıda Teknolojileri
-
Lisans Biyogüvenlik
-
Lisans Gıda Kaynaklı Tehlikeler
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Nano Teknoloji ve Gıda Uygulamaları
-
Lisans Moleküler Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Gıda Patojenleri
-
Yüksek Lisans Biyonanoteknoloji
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Lisans Yağ Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Analizleri
-
Lisans Yağ Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Gıda Mikolojisi ve Mikotoksinler
-
Yüksek Lisans Betimleyici Mikrobiyolojisi
-
Yüksek Lisans Seminer Dersi
-
Yüksek Lisans Elipsometrik ve Yüzey Plazmon Rezonans Esaslı Biyosensörler
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Gıda Kalite Sistemleri
-
Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Comparative Evaluation of Nanoscale Particle Measurements in SEM Using Multiple Software Tools
Gürsoy N. (Danışman)
-
Kombucha kültürü ile fermente edilerek hazırlanan farklı bitki çaylarının fizikokimyasal, antioksidan ve antimikrobiyal etkinliklerinin araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
B.SEVGİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Çiğ, pastörize ve UHT sütlerde aflatoksin M1 oluşumlarının araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
-
Carya illinoensis (pikan) kabuklarında antibakteriyel ve antioksidan özelliklerin araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
P.ÇAĞILTI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Pyrus elaeagnifolia L. (ahlat) meyve ekstraktında sentezlenen gümüş nanopartikülleri (AGNP)+zein içeren filmin antioksidan ve antibakteriyal etkinliğinin araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
İ.ESAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Buğday ruşeym yağı-jelatin nanoliflerinin elektro-eğirme yöntemi ile elde edilmesi
Gürsoy N. (Danışman)
S.KAYAPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Mikroenkapsülasyon ile kitosan ve propolis karışımının kaplama materyali olarak kullanımı
Gürsoy N. (Danışman)
R.ŞEYDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Origanum syriacum uçucu yağı-gümüş nanopartikül kompleksinin antikanser etkisinin değerlendirilmesi
GÜRSOY N. (Danışman)
A.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Fındık ve fındık ürünlerinde doğal olarak oluşan mikoflora ile aflatoksin oluşumlarının araştırılması
GÜRSOY N. (Danışman)
Z.SEBA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Kuru üzüm, incir ve kayısıda aspergillus spp. tanımlamaları ve aflatoksin oluşumlarının ozonla detoksifikasyonu
GÜRSOY N. (Danışman)
S.KARAÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012