-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2015 - 2020 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2006 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2006 Araştırma Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Uygulamalı Eğitimler Koordinatörü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Enstitü Müdürü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2020 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği
-
2020 - 2022 MYO Müdürü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu
-
2011 - 2012 MYO Müdürü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu
-
2011 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2010 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2009 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2007 Erasmus
Kaunas University of Technology, Lithuania, Erasmus
-
2005 - 2005 Davetli Araştırmacı
Institute of Chemical Technology, Czech Republic, Davetli Araştırmacı
-
1996 - 1997 Post Graduated Researcher
Bari University, Italy., Post Graduated Researcher
-
1995 - 1996 Post Graduated Research
Valencia Polytechnica Üniversitesi, Post Graduated Research
-
Yüksek Lisans
Uzmanlık Alan Dersi
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Kalite Kontrolü
Seminer Dersi
Nano Gıda Teknolojileri
Gıda Patojenleri
Biyonanoteknoloji
Tez Çalışması
Gıda Analizleri
Tez Çalışması
Uzmanlık Alan Dersi
Gıda Mikolojisi ve Mikotoksinler
Betimleyici Mikrobiyolojisi
Seminer Dersi
Elipsometrik ve Yüzey Plazmon Rezonans Esaslı Biyosensörler
-
Lisans
Gıda Mikrobiyolojisi - I
Gıdalarda Doğru Bilinen Yanlışlar
Nano Teknoloji ve Gıda Uygulamaları
Toplam Kalite Yönetimi
Toplam Kalite Yönetimi
Biyogüvenlik
Gıda Hijyeni
Moleküler Biyoteknoloji
Gıda Mikrobiyolojisi - I
Beslenme İlkeleri
Biyogüvenlik
Gıda Kaynaklı Tehlikeler
Gıda Mühendisliğine Giriş
Nano Teknoloji ve Gıda Uygulamaları
Moleküler Biyoteknoloji
Yağ Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Beslenme İlkeleri
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Analizi
Gıda Analizi
Genel Mikrobiyoloji
Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans
Beslenme İlkeleri
Gıda Kalite Sistemleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Hijyen ve Sanitasyon
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Teknolojisi
-
Comparative Evaluation of Nanoscale Particle Measurements in SEM Using Multiple Software Tools
Gürsoy N. (Danışman)
-
Kombucha kültürü ile fermente edilerek hazırlanan farklı bitki çaylarının fizikokimyasal, antioksidan ve antimikrobiyal etkinliklerinin araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
B.SEVGİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023
-
Çiğ, pastörize ve UHT sütlerde aflatoksin M1 oluşumlarının araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
-
Carya illinoensis (pikan) kabuklarında antibakteriyel ve antioksidan özelliklerin araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
P.ÇAĞILTI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Pyrus elaeagnifolia L. (ahlat) meyve ekstraktında sentezlenen gümüş nanopartikülleri (AGNP)+zein içeren filmin antioksidan ve antibakteriyal etkinliğinin araştırılması
Gürsoy N. (Danışman)
İ.ESAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022
-
Buğday ruşeym yağı-jelatin nanoliflerinin elektro-eğirme yöntemi ile elde edilmesi
Gürsoy N. (Danışman)
S.KAYAPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Mikroenkapsülasyon ile kitosan ve propolis karışımının kaplama materyali olarak kullanımı
Gürsoy N. (Danışman)
R.ŞEYDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Origanum syriacum uçucu yağı-gümüş nanopartikül kompleksinin antikanser etkisinin değerlendirilmesi
GÜRSOY N. (Danışman)
A.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Fındık ve fındık ürünlerinde doğal olarak oluşan mikoflora ile aflatoksin oluşumlarının araştırılması
GÜRSOY N. (Danışman)
Z.SEBA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Kuru üzüm, incir ve kayısıda aspergillus spp. tanımlamaları ve aflatoksin oluşumlarının ozonla detoksifikasyonu
GÜRSOY N. (Danışman)
S.KARAÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012