Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Effect of Probiotics on the Use of Prebiotics and Synbiotics on Health

International Congress on Food Researches (ICONFOOD'22), Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.77-84

Whole Genome Sequence Analysis of Salmonella Infantis Isolates from Chicken Meat Samples

VIII.National II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019

Prevalence of the Ciprofloxacin Resistant Escherichia coli Isolated from Chicken Meats in Turkey

VIII. National / II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019

Investigation of Other Listeria Species Except the Listeria Monocytogenes in Chicken Meats

II. Scientific and Vocational Studies Congress-Health and Sport Sciences, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.1021-1022

Investigation of Other Listeria Species Except The Listeria monocytogenes in Chicken Meats.

II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018

Analysis of Antibiotic Residues by Hplc Method in Chicken Meats Prepared for Consumption

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.140-141

Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi

7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.7, ss.47-56

Sivas İlinde Toplu Yemek Üretimi Yapan Mutfaklarda ve Personellerin Ellerinde Hijyen İndikatörlerinin Aranması

19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.127-128

Zara Yöresi Ballarında B Grubu Vitaminlerin Kromatografik Analizi

16.Ulusal Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.1-2

Sivas ilinde tüketime sunulan etlerde Listeria monocytogenes varlığının araştırılması

XII.Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.197-198

Et Ürünlerinde Farklı DNA İzolasyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması

VI. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2016, ss.25-26

Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme

6. Ulusal (Uluslar arası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.210-211

Tavuk Eti Köftelerinin Aktif Paketleme ile Muhafazası

3. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015

Sivas ilinde piyasaya sunulan et ürünlerinde ELISA yöntemi ile tür tayini

XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014

Ballarda Modifiye Isıl İşlemin HMF Değeri ve Diastaz Aktivitesi Üzerine Etkisi

XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014

Etlik Piliç Karkaslarının Soğutulması

2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.611-616

Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.99-100

Sivas Köftesi ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

Türkiye Kanatlı Eti Sektörü

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, Prof. Dr. Barış Atalay USLU,Prof. Dr. Onur BAŞBUĞ,Doç.Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.295-300, 2023

Ette Mikrobiyolojik Analizler

TÜM YÖNLERİYLE ET ANALİZLERİ, Prof. Dr. Özlem Pelin CAN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.251-286, 2022

Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , Prof. Dr. Barış Atalay USLU; Doç. Dr. Onur BAŞBUĞ; Doç. Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , Sivas, ss.223-228, 2022

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV, Prof. Dr. Cem Evreklioğlu, Editör, Gece Kitaplığı , Ankara, ss.27-42, 2021

The Importance of Acrylamide Formation in Foods

Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020

SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.421-430, 2019

SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.394-405, 2019

Veteriner Halk Sağlığında Atık Yönetimi

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Özel Sayı, Ankara, ss.89-98, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Otlu Peynir

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019

Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis

Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-41, 2018

Metrikler

Yayın

61

Atıf (WoS)

31

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

71

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

17

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları