Yayınlar & Eserler

Makaleler 25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (11)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 32

3. Sivas ilinde satışa sunulan süt örneklerinden soyutlanan enterokok suşlarında antimikrobiyal profil ve virülens karakterizasyonu

XVI. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), Aydın, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2024, ss.34, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Genişlemiş Spekturumlu Beta-Laktamaz (GSBL) Sentezleyen Escherichia coli ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Öğrencileri Kongresi (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Determination of antimicrobial susceptibility of Escherichia coli isolated from foods by disc diffusion technique

V International Symposium of Student Scientific Clubs, University of Life Sciences in Lublin , Lublin, Polonya, 18 Nisan 2024, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

6. The Effect of Probiotics on the Use of Prebiotics and Synbiotics on Health

International Congress on Food Researches (ICONFOOD'22), Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.77-84, (Tam Metin Bildiri)

7. Whole Genome Sequence Analysis of Salmonella Infantis Isolates from Chicken Meat Samples

VIII.National II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

8. Prevalence of the Ciprofloxacin Resistant Escherichia coli Isolated from Chicken Meats in Turkey

VIII. National / II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

9. Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi

3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Türkiye, 27 - 20 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

10. Kanatlı Eti ve Ürünleri Hakkında RASFF Sistemine Yapılan Bildirimlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi

5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, ss.182-186, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Investigation of Other Listeria Species Except the Listeria Monocytogenes in Chicken Meats

II. Scientific and Vocational Studies Congress-Health and Sport Sciences, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.1021-1022, (Özet Bildiri)

12. Investigation of Other Listeria Species Except The Listeria monocytogenes in Chicken Meats.

II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

13. Analysis of Antibiotic Residues by Hplc Method in Chicken Meats Prepared for Consumption

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.140-141, (Özet Bildiri)

14. Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi

7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.7, ss.47-56, (Özet Bildiri)

18. Sivas İlinde Toplu Yemek Üretimi Yapan Mutfaklarda ve Personellerin Ellerinde Hijyen İndikatörlerinin Aranması

19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.127-128

19. Zara Yöresi Ballarında B Grubu Vitaminlerin Kromatografik Analizi

16.Ulusal Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.1-2, (Özet Bildiri)

20. Sivas ilinde tüketime sunulan etlerde Listeria monocytogenes varlığının araştırılması

XII.Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.197-198, (Özet Bildiri)

21. Et Ürünlerinde Farklı DNA İzolasyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması

VI. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2016, ss.25-26, (Özet Bildiri)

22. Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme

6. Ulusal (Uluslar arası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.210-211, (Özet Bildiri)

23. Tavuk Eti Köftelerinin Aktif Paketleme ile Muhafazası

3. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015

25. Ballarda Modifiye Isıl İşlemin HMF Değeri ve Diastaz Aktivitesi Üzerine Etkisi

XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014

26. Sivas ilinde piyasaya sunulan et ürünlerinde ELISA yöntemi ile tür tayini

XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)

27. Etlik Piliç Karkaslarının Soğutulması

2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.611-616, (Tam Metin Bildiri)

28. Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.99-100

29. Sivas Köftesi ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

32. Kanatlı Kesimhanelerinde Kullanılan Hava ve Su ile Soğutma Tekniklerinin Mikrobiyolojik Kalite Yönünden Karşılaştırılması

XIV. Dünya Veteriner Tavukçuluk Kongresi, İstanbul, Türkiye, 22 - 26 Ağustos 2005, ss.1-2, (Özet Bildiri)
Kitaplar 10

1. Türkiye Kanatlı Eti Sektörü

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, Prof. Dr. Barış Atalay USLU,Prof. Dr. Onur BAŞBUĞ,Doç.Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.295-300, 2023

2. Ette Mikrobiyolojik Analizler

TÜM YÖNLERİYLE ET ANALİZLERİ, Prof. Dr. Özlem Pelin CAN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.251-286, 2022

3. Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , Prof. Dr. Barış Atalay USLU; Doç. Dr. Onur BAŞBUĞ; Doç. Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , Sivas, ss.223-228, 2022

4. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV, Prof. Dr. Cem Evreklioğlu, Editör, Gece Kitaplığı , Ankara, ss.27-42, 2021

5. The Importance of Acrylamide Formation in Foods

Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020

6. SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.421-430, 2019

7. SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.394-405, 2019

8. Veteriner Halk Sağlığında Atık Yönetimi

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Özel Sayı, Ankara, ss.89-98, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

9. Otlu Peynir

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019

10. Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis

GIDA KAYNAKLI PARAZİTER HASTALIKLAR, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.35-41, 2018
Metrikler

Yayın

76

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

44

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

130

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

76

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

123

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

36

Proje

19

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları