Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Prevalence and Serotype Distribution of Listeria monocytogenes Isolated from Retail Raw Meats
Journal of Veterinary Medicine, Erciyes University, vol.17, no.1, pp.1-6, 2020 (Other Refereed National Journals)
Sivas İlinde Satılan Çiğ İnek ve Manda Sütlerinde Listeria spp. Varlığının Araştırılması
Kocatepe Veteriner Dergisi, vol.13, no.1, pp.1-5, 2020 (Other Refereed National Journals)
Gıda Endüstrisinde Manyetik Alan Uygulamaları
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, vol.3, no.2, pp.151-155, 2017 (Other Refereed National Journals)
Satışa sunulan tavuk etlerinde bazı bakteri ve indikatör mikroorganizmaların belirlenmesi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences, vol.7, no.1, pp.47-56, 2017 (Refereed Journals of Other Institutions)
Karaçalı (Paliurus spina christi-Miller) ve Ayçiçeği (Helianthus annuus L.) Ballarının Mikroskobik Yapısı ve Biyokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Arıcılık Araştırma Dergisi, vol.5, no.9, pp.22-25, 2013 (National Non-Refereed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Prevalence of the Ciprofloxacin Resistant Escherichia coli Isolated from Chicken Meats in Turkey
VIII. National / II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Turkey, 24 - 26 October 2019
Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi
3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Turkey, 27 - 20 June 2019
Kanatlı Eti ve Ürünleri Hakkında RASFF Sistemine Yapılan Bildirimlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 24 - 28 April 2019, pp.182-186

Investigation of Other Listeria Species Except the Listeria Monocytogenes in Chicken Meats
II. Scientific and Vocational Studies Congress-Health and Sport Sciences, Nevşehir, Turkey, 5 - 08 July 2018, pp.1021-1022
Analysis of Antibiotic Residues by Hplc Method in Chicken Meats Prepared for Consumption
I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Turkey, 4 - 07 October 2017, pp.140-141
Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi
7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Turkey, 4 - 08 October 2017, vol.7, pp.47-56
Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinden İzole Edilen Listeria monocytogenes Suşlarının Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi ve Serotiplendirilmesi
7. ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Turkey, 4 - 08 October 2017
Investigation of Enterotoxin Genes By Multiplex Polymerase Chain Reaction (mPCR) of Stahylococcus aureus Isolated From Meat Samples
IV. International VETIstanbul Group Congress, Almati, Kazakhstan, 11 - 13 May 2017
Sivas İlinde Toplu Yemek Üretimi Yapan Mutfaklarda ve Personellerin Ellerinde Hijyen İndikatörlerinin Aranması
19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Turkey, 2 - 04 May 2017, pp.127-128
Sivas ilinde tüketime sunulan etlerde Listeria monocytogenes varlığının araştırılması
XII.Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Turkey, 30 August - 02 September 2016, pp.197-198
Zara Yöresi Ballarında B Grubu Vitaminlerin Kromatografik Analizi
16.Ulusal Kromatografi Kongresi, Malatya, Turkey, 31 August - 02 September 2016, pp.1-2
Et Ürünlerinde Farklı DNA İzolasyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması
VI. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Nevşehir, Turkey, 1 - 04 June 2016, pp.25-26
Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme
6. Ulusal (Uluslar arası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Turkey, 7 - 11 October 2015, pp.210-211
Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mikrobiyoloji Viroloji Anabilim Dallarının CÜBAP TAGEM ve ORAN Kalkınma Ajansı Projeleriyle Gelişim Süreci
XI. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 24 October 2014, pp.1
Sivas ilinde piyasaya sunulan et ürünlerinde ELISA yöntemi ile tür tayini
XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Turkey, 8 - 10 May 2014
Ballarda Modifiye Isıl İşlemin HMF Değeri ve Diastaz Aktivitesi Üzerine Etkisi
XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Turkey, 8 - 10 May 2014
Etlik Piliç Karkaslarının Soğutulması
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 24 - 28 April 2013, pp.611-616
Karaçalı (Paliurus spina-christi Miller) ve Ayçiçeği (Helianthus annuus L.) Ballarının Mikroskobik Yapısı ve Biyokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
3. Ulusalararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Turkey, 1 - 04 November 2012, pp.413-422
Kanatlı Kesimhanelerinde Kullanılan Hava ve Su ile Soğutma Tekniklerinin Mikrobiyolojik Kalite Yönünden Karşılaştırılması
XIV. Dünya Veteriner Tavukçuluk Kongresi, İstanbul, Turkey, 22 - 26 August 2005, pp.1-2
Books & Book Chapters
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
in: Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV, Prof. Dr. Cem Evreklioğlu, Editor, Gece Kitaplığı , Ankara, pp.27-42, 2021
The Importance of Acrylamide Formation in Foods
in: Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.415-424, 2020
Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis
in: Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Yusuf DOĞRUER, Editor, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, pp.35-41, 2018