Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sivas ilinde satışa sunulan süt örneklerinden soyutlanan enterokok suşlarında antimikrobiyal profil ve virülens karakterizasyonu

XVI. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI), Aydın, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2024, ss.34 Sürdürülebilir Kalkınma

Genişlemiş Spekturumlu Beta-Laktamaz (GSBL) Sentezleyen Escherichia coli ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Öğrencileri Kongresi (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2024, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of antimicrobial susceptibility of Escherichia coli isolated from foods by disc diffusion technique

V International Symposium of Student Scientific Clubs, University of Life Sciences in Lublin , Lublin, Polonya, 18 Nisan 2024, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

The Effect of Probiotics on the Use of Prebiotics and Synbiotics on Health

International Congress on Food Researches (ICONFOOD'22), Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.77-84

Whole Genome Sequence Analysis of Salmonella Infantis Isolates from Chicken Meat Samples

VIII.National II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019

Prevalence of the Ciprofloxacin Resistant Escherichia coli Isolated from Chicken Meats in Turkey

VIII. National / II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019

Investigation of Other Listeria Species Except the Listeria Monocytogenes in Chicken Meats

II. Scientific and Vocational Studies Congress-Health and Sport Sciences, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.1021-1022

Investigation of Other Listeria Species Except The Listeria monocytogenes in Chicken Meats.

II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018

Analysis of Antibiotic Residues by Hplc Method in Chicken Meats Prepared for Consumption

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.140-141

Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi

7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.7, ss.47-56

Sivas İlinde Toplu Yemek Üretimi Yapan Mutfaklarda ve Personellerin Ellerinde Hijyen İndikatörlerinin Aranması

19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.127-128

Sivas ilinde tüketime sunulan etlerde Listeria monocytogenes varlığının araştırılması

XII.Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.197-198

Zara Yöresi Ballarında B Grubu Vitaminlerin Kromatografik Analizi

16.Ulusal Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.1-2

Et Ürünlerinde Farklı DNA İzolasyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması

VI. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2016, ss.25-26

Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme

6. Ulusal (Uluslar arası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.210-211

Tavuk Eti Köftelerinin Aktif Paketleme ile Muhafazası

3. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015

Ballarda Modifiye Isıl İşlemin HMF Değeri ve Diastaz Aktivitesi Üzerine Etkisi

XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014

Sivas ilinde piyasaya sunulan et ürünlerinde ELISA yöntemi ile tür tayini

XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014

Etlik Piliç Karkaslarının Soğutulması

2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.611-616

Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.99-100

Sivas Köftesi ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

Türkiye Kanatlı Eti Sektörü

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, Prof. Dr. Barış Atalay USLU,Prof. Dr. Onur BAŞBUĞ,Doç.Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.295-300, 2023

Ette Mikrobiyolojik Analizler

TÜM YÖNLERİYLE ET ANALİZLERİ, Prof. Dr. Özlem Pelin CAN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.251-286, 2022

Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , Prof. Dr. Barış Atalay USLU; Doç. Dr. Onur BAŞBUĞ; Doç. Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , Sivas, ss.223-228, 2022

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV, Prof. Dr. Cem Evreklioğlu, Editör, Gece Kitaplığı , Ankara, ss.27-42, 2021

The Importance of Acrylamide Formation in Foods

Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020

SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.421-430, 2019

SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.394-405, 2019

Veteriner Halk Sağlığında Atık Yönetimi

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Özel Sayı, Ankara, ss.89-98, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Otlu Peynir

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019

Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis

Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-41, 2018

Metrikler

Yayın

64

Atıf (WoS)

31

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

101

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

71

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

18

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları