SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Impact and Diversity of ESBL-Producing Klebsiella pneumoniae Recovered from Raw Chicken Meat Samples in Türkiye
ANTIBIOTICS
, cilt.13, sa.1, ss.1-13, 2023 (SCI-Expanded)
Determination of the ciprofloxacin-resistant Escherichia coli isolated from chicken meat in Turkey
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.71, sa.3, ss.2291-2300, 2020 (SCI-Expanded)
Distribution of serotypes of Listeria monocytogenes in chicken meats in Turkey
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.70, sa.4, ss.1859-1864, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Virulence Genes in Staphylococcus aureus Strains Isolated from Meat and Surface Samples of Different Animal Species
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.11, sa.7, ss.1238-1244, 2023 (Hakemli Dergi)
Sivas İlinde Satılan Çiğ İnek ve Manda Sütlerinde Listeria spp. Varlığının Araştırılması
Kocatepe Veteriner Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.1-5, 2020 (Hakemli Dergi)
Effect of Rosemary Essential Oil Coated Vacuum Packaging on the Quality of Chicken Meatballs at 4°C
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.7, sa.12, ss.2165-2169, 2019 (Hakemli Dergi)
Gıda Endüstrisinde Manyetik Alan Uygulamaları
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.151-155, 2017 (Hakemli Dergi)
Satışa sunulan tavuk etlerinde bazı bakteri ve indikatör mikroorganizmaların belirlenmesi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
, cilt.7, sa.1, ss.47-56, 2017 (Hakemli Dergi)
Comparison of Air and Water Chilling Effects on the microbiological Quality of Broiler Carcasses
Journal of Faculty of Veterinary Medicine Erciyes University
, cilt.12, sa.2, ss.67-73, 2015 (Hakemli Dergi)
ROSEMARY OIL WITH DECONTAMINATION OF HORSE MACKEREL (TRACHURUS TRACHURUS L. 1758) AND DETECTION OF SHELF LIFE
Bulgarian Journal of Agricultural Science
, cilt.20, sa.5, ss.1054-1060, 2013 (Scopus)
Karaçalı (Paliurus spina christi-Miller) ve Ayçiçeği (Helianthus annuus L.) Ballarının Mikroskobik Yapısı ve Biyokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Arıcılık Araştırma Dergisi
, cilt.5, sa.9, ss.22-25, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Sivas Kofte and Examination of Microbiological Quality
Biotechnology in Animal Husbandry
, cilt.29, sa.1, ss.133-143, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Genişlemiş Spekturumlu Beta-Laktamaz (GSBL) Sentezleyen Escherichia coli ve Halk Sağlığı Açısından Önemi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Öğrencileri Kongresi (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2024, ss.1
Prevalence of the Ciprofloxacin Resistant Escherichia coli Isolated from Chicken Meats in Turkey
VIII. National / II. International Veterinary Food Hygiene Congress, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019
Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi
3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Türkiye, 27 - 20 Haziran 2019
Kanatlı Eti ve Ürünleri Hakkında RASFF Sistemine Yapılan Bildirimlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, ss.182-186
Investigation of Other Listeria Species Except the Listeria Monocytogenes in Chicken Meats
II. Scientific and Vocational Studies Congress-Health and Sport Sciences, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.1021-1022
Investigation of Other Listeria Species Except The Listeria monocytogenes in Chicken Meats.
II. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018
Analysis of Antibiotic Residues by Hplc Method in Chicken Meats Prepared for Consumption
I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.140-141
Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi
7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.7, ss.47-56
Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinden İzole Edilen Listeria monocytogenes Suşlarının Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi ve Serotiplendirilmesi
7. ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
Investigation of enterotoxin genes by multiplex polymerase chain reaction (mPCR) of Staphylococcus aureus isolated from meat samples
4th International VETIstanbul Group Congress, ALMATY, Kırgızistan, 11 Mayıs 2017
Investigation of Enterotoxin Genes By Multiplex Polymerase Chain Reaction (mPCR) of Stahylococcus aureus Isolated From Meat Samples
IV. International VETIstanbul Group Congress, Almati, Kazakistan, 11 - 13 Mayıs 2017
Sivas İlinde Toplu Yemek Üretimi Yapan Mutfaklarda ve Personellerin Ellerinde Hijyen İndikatörlerinin Aranması
19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.127-128
Sivas ilinde tüketime sunulan etlerde Listeria monocytogenes varlığının araştırılması
XII.Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.197-198
Zara Yöresi Ballarında B Grubu Vitaminlerin Kromatografik Analizi
16.Ulusal Kromatografi Kongresi, Malatya, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, ss.1-2
Et Ürünlerinde Farklı DNA İzolasyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması
VI. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2016, ss.25-26
Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme
6. Ulusal (Uluslar arası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.210-211
Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mikrobiyoloji Viroloji Anabilim Dallarının CÜBAP TAGEM ve ORAN Kalkınma Ajansı Projeleriyle Gelişim Süreci
XI. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 24 Ekim 2014, ss.1
Ballarda Modifiye Isıl İşlemin HMF Değeri ve Diastaz Aktivitesi Üzerine Etkisi
XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014
Sivas ilinde piyasaya sunulan et ürünlerinde ELISA yöntemi ile tür tayini
XVI. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014
Etlik Piliç Karkaslarının Soğutulması
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.611-616
Karaçalı (Paliurus spina-christi Miller) ve Ayçiçeği (Helianthus annuus L.) Ballarının Mikroskobik Yapısı ve Biyokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
3. Ulusalararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.413-422
Kanatlı Kesimhanelerinde Kullanılan Hava ve Su ile Soğutma Tekniklerinin Mikrobiyolojik Kalite Yönünden Karşılaştırılması
XIV. Dünya Veteriner Tavukçuluk Kongresi, İstanbul, Türkiye, 22 - 26 Ağustos 2005, ss.1-2
Kitap & Kitap Bölümleri
Türkiye Kanatlı Eti Sektörü
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, Prof. Dr. Barış Atalay USLU,Prof. Dr. Onur BAŞBUĞ,Doç.Dr. İbrahim YURDAKUL, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.295-300, 2023
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV, Prof. Dr. Cem Evreklioğlu, Editör, Gece Kitaplığı , Ankara, ss.27-42, 2021
The Importance of Acrylamide Formation in Foods
Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020
Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis
Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-41, 2018