Öğr. Gör. BAYRAM ALTINTAŞ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
Diğer Yayınlar (2)
1.
Keçiboynuzu Unun Çikolatalı Yapımında Kullanılması
ALTINTAŞ B.
,
YILMAZ E.
,
TAHANCI K.
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.93-104, 2024 (Hakemli Dergi)
2.
Yerel Halkın Coğrafi İşaretli Ürünlere Bakış Açıları: Sivas ili Örneği
ALTINTAŞ B.
,
YILMAZ G.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.8, sa.1, ss.74-96, 2024 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
1.
Sivas'a Özgü Meyveler ve Kangal Koyun Sütünden Dondurma Üretimi ve Optimizasyonu
ALTINTAŞ B.
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve Kültür Kongresi, Skopje, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.1-496, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
10
1.
Türk Mutfağında Geleneksel Pişirme Yöntemleri ve Moleküler Gastronomi Uygulamaları
ALTINTAŞ B.
,
BAYGÜL Y.
Türk Mutfağında Moleküler Dokunuşlar, DİNÇ LOKMAN, BEŞCANLAR SONER, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.5-197, 2024
2.
Gastronomi Turizmi ve Sağlıklı Altarnatifler
ALTINTAŞ B.
Turizm Araştırmaları IV, Bayram Ali Turan, Kavlak Hasan Tahsin, Editör, Özgür Yayıncılık, Gaziantep, ss.1-196, 2024
3.
Sokak Lezzetleri ve GastroDiplomasi
ALTINTAŞ B.
,
Baygül Y.
Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2, BAYAT GÜLŞEN, KILIÇ BİNALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-450, 2024
4.
Tatlı ve Pastacılık
Altıntaş B. (Editör)
Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2023
5.
Uluslararası Pastalar
ALTINTAŞ B.
Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç- Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.319-338, 2023
6.
Sivas Unlu Mamulleri
ALTINTAŞ B.
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Alim Yıldız, Hakan Koç, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.5, 2022
7.
Özel Menüler Glutensiz ve Alerji Menüleri
ALTINTAŞ B.
,
Kara E. Z.
Menü Planlama ve Özel Menüler, , Editör, Akademisyen Yayın evi, İstanbul, ss.75-97, 2022
8.
Sivas Unlu Mamulleri
ALTINTAŞ B.
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Alim Yıldız, Hakan Koç, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.5, 2022
9.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depo Çeşitleri ve Kontrolü
ALTINTAŞ B.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayın evi, Sivas, ss.67-78, 2021
10.
Ege Bölgesi
ALTINTAŞ B.
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.4, 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
13
Atıf (Sobiad)
5
H-İndeks (Sobiad)
1
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları