Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 1

1. Sivas'a Özgü Meyveler ve Kangal Koyun Sütünden Dondurma Üretimi ve Optimizasyonu

Uluslararası Turizm, Ekonomi ve Kültür Kongresi, Skopje, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.1-496, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 10

1. Türk Mutfağında Geleneksel Pişirme Yöntemleri ve Moleküler Gastronomi Uygulamaları

Türk Mutfağında Moleküler Dokunuşlar, DİNÇ LOKMAN, BEŞCANLAR SONER, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.5-197, 2024

2. Gastronomi Turizmi ve Sağlıklı Altarnatifler

Turizm Araştırmaları IV, Bayram Ali Turan, Kavlak Hasan Tahsin, Editör, Özgür Yayıncılık, Gaziantep, ss.1-196, 2024

3. Sokak Lezzetleri ve GastroDiplomasi

Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2, BAYAT GÜLŞEN, KILIÇ BİNALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-450, 2024

4. Tatlı ve Pastacılık

Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2023

5. Uluslararası Pastalar

Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç- Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.319-338, 2023

6. Sivas Unlu Mamulleri

Uygulamalı Sivas Mutfağı, Alim Yıldız, Hakan Koç, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.5, 2022

7. Özel Menüler Glutensiz ve Alerji Menüleri

Menü Planlama ve Özel Menüler, , Editör, Akademisyen Yayın evi, İstanbul, ss.75-97, 2022

8. Sivas Unlu Mamulleri

Uygulamalı Sivas Mutfağı, Alim Yıldız, Hakan Koç, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.5, 2022

9. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depo Çeşitleri ve Kontrolü

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayın evi, Sivas, ss.67-78, 2021

10. Ege Bölgesi

Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.4, 2020
Metrikler

Yayın

13

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları