Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Fenolik bileşiklerde enkapsülasyon uygulamaları

EurasianBioChem 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022

GELENEKSEL BİR ÜRÜN LÜPEN (TERMİYE) VE GIDA SANAYİNDE KULLANIMI

ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

Applıcatıon Of Encapsulatıon Technıque And The Use Of Propolys In Food Technology

SIVAS INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC AND INNOVATION RESEARCH, Sivas, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2022

PROBİYOTİK / PREBİYOTİK KATKILI FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİ

TÜRKİYE 13. GIDA KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, ss.254-255

Effect of Curd Cookıng Temperature and Tıme on Texture of Tradıtıonal Brıne Whıte Cheese

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 Kasım 2012

Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

Özel GIdalarda Renk

Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021

Metrikler

Yayın

16

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Açık Erişim

1