Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
GIDA
, vol.46, no.4, pp.971-979, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
NEW GENERATION PROPOLIS EXTRACTION USING ALTERNATIVE GREEN TECHNOLOGIES
II. INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, 19 - 20 September 2024
Fenolik bileşiklerde enkapsülasyon uygulamaları
EurasianBioChem 2022, Ankara, Turkey, 23 - 25 November 2022
GELENEKSEL BİR ÜRÜN LÜPEN (TERMİYE) VE GIDA SANAYİNDE KULLANIMI
ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Sivas, Turkey, 14 - 16 October 2022
Applıcatıon Of Encapsulatıon Technıque And The Use Of Propolys In Food Technology
SIVAS INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC AND INNOVATION RESEARCH, Sivas, Turkey, 13 - 15 October 2022
A TRADITIONAL PRODUCT LUPINE (TERMIYE) AND ITS USAGE IN THE FOOD INDUSTRY
INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Turkey, 14 - 16 October 2022
PROBİYOTİK / PREBİYOTİK KATKILI FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİ
TÜRKİYE 13. GIDA KONGRESİ, Çanakkale, Turkey, 21 October 2020, pp.254-255
Son yıllarda et ürünleri tüketimine bağlı gerçekleşen gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar
4. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI, Aydın, Turkey, 06 October 2020, pp.120-121
Effect of Curd Cookıng Temperature and Tıme on Texture of Tradıtıonal Brıne Whıte Cheese
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Macedonia, 24 - 26 October 2013
Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması
Türkiye 11. Gıda Kongresi., Hatay, Turkey, 10 - 12 October 2012, pp.40-42
Farklı Tipteki Peynirlerin Erime Özelliklerinin Hazırlanan Erime Profil Cihazı ile Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 10 - 12 October 2012
Weibull Tehlike Analizi Kullanılarak Pezik Turşularının Raf Ömrünün Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 10 - 12 October 2012
Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012
Books
GREEN EXTRACTION METHODS
in: CURRENT RESEARCH FROM SCIENCE TO TECHNOLOGY – II , MEHMET ŞİMŞİR,SALİH CEM İNAN,SAYITER YILDIZ,EBRU YABAŞ, Editor, İksad Yayınevi, Ankara, pp.19-29, 2024
NEW GENERATION PROPOLİS EXTRACTION USING ALTERNATIVE GREEN TECHNOLOGIES
in: II.INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS PROCEEDINGS BOOK, MEHMET ŞİMŞİR,SALİH CEM İNAN,SAYITER YILDIZ,EBRU YABAŞ, Editor, İksad Yayınevi, Ankara, pp.1-450, 2024
Özel GIdalarda Renk
in: Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editor, Akademsiyen, Ankara, pp.225-247, 2021