Makaleler
3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (2)
2. CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
GIDA
, cilt.46, sa.4, ss.971-979, 2021 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
1. NEW GENERATION PROPOLIS EXTRACTION USING ALTERNATIVE GREEN TECHNOLOGIES
II. INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, 19 - 20 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)
3. Fenolik bileşiklerde enkapsülasyon uygulamaları
EurasianBioChem 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, (Yayınlanmadı)
4. GELENEKSEL BİR ÜRÜN LÜPEN (TERMİYE) VE GIDA SANAYİNDE KULLANIMI
ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022
5. Applıcatıon Of Encapsulatıon Technıque And The Use Of Propolys In Food Technology
SIVAS INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC AND INNOVATION RESEARCH, Sivas, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2022, (Yayınlanmadı)
6. A TRADITIONAL PRODUCT LUPINE (TERMIYE) AND ITS USAGE IN THE FOOD INDUSTRY
INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
7. PROBİYOTİK / PREBİYOTİK KATKILI FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİ
TÜRKİYE 13. GIDA KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, ss.254-255, (Özet Bildiri)
8. Son yıllarda et ürünleri tüketimine bağlı gerçekleşen gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar
4. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI, Aydın, Türkiye, 06 Ekim 2020, ss.120-121, (Özet Bildiri)
10. Effect of Curd Cookıng Temperature and Tıme on Texture of Tradıtıonal Brıne Whıte Cheese
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Yayınlanmadı)
12. Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması
Türkiye 11. Gıda Kongresi., Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.40-42, (Özet Bildiri)
13. Farklı Tipteki Peynirlerin Erime Özelliklerinin Hazırlanan Erime Profil Cihazı ile Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Yayınlanmadı)
14. Weibull Tehlike Analizi Kullanılarak Pezik Turşularının Raf Ömrünün Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Yayınlanmadı)
15. Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Yayınlanmadı)
Kitaplar
4
1. GREEN EXTRACTION METHODS
CURRENT RESEARCH FROM SCIENCE TO TECHNOLOGY – II , MEHMET ŞİMŞİR,SALİH CEM İNAN,SAYITER YILDIZ,EBRU YABAŞ, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.19-29, 2024
2. NEW GENERATION PROPOLİS EXTRACTION USING ALTERNATIVE GREEN TECHNOLOGIES
II.INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS PROCEEDINGS BOOK, MEHMET ŞİMŞİR,SALİH CEM İNAN,SAYITER YILDIZ,EBRU YABAŞ, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.1-450, 2024
4. Özel GIdalarda Renk
Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021