Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. NEW GENERATION PROPOLIS EXTRACTION USING ALTERNATIVE GREEN TECHNOLOGIES

II. INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, 19 - 20 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. Gıda Güvenliğinin Sağlanmasında Radyo Frekans Teknolojisinin Kullanımı

International Congress on Information Technologies in Medicine, Pharmacy, Agriculture, Food, Forestry, Environment, and Engineering (INFTEC - 2024), Tokat, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.211-219, (Tam Metin Bildiri)

3. Fenolik bileşiklerde enkapsülasyon uygulamaları

EurasianBioChem 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, (Yayınlanmadı)

4. GELENEKSEL BİR ÜRÜN LÜPEN (TERMİYE) VE GIDA SANAYİNDE KULLANIMI

ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

5. Applıcatıon Of Encapsulatıon Technıque And The Use Of Propolys In Food Technology

SIVAS INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC AND INNOVATION RESEARCH, Sivas, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2022, (Yayınlanmadı)

6. A TRADITIONAL PRODUCT LUPINE (TERMIYE) AND ITS USAGE IN THE FOOD INDUSTRY

INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

7. PROBİYOTİK / PREBİYOTİK KATKILI FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİ

TÜRKİYE 13. GIDA KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, ss.254-255, (Özet Bildiri)

8. Son yıllarda et ürünleri tüketimine bağlı gerçekleşen gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar

4. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI, Aydın, Türkiye, 06 Ekim 2020, ss.120-121, (Özet Bildiri)

9. AMBALAJIN GELENEKSEL ET ÜRÜNLERİNDE SATIN ALMA DAVRANIŞI ÜZERİNE ETKİSİ: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ

Mestek 2016 III. Meslek Yüksek Okulları, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2016, cilt.1, ss.135-148, (Tam Metin Bildiri)

10. Effect of Curd Cookıng Temperature and Tıme on Texture of Tradıtıonal Brıne Whıte Cheese

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Yayınlanmadı)

11. Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

15. Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Yayınlanmadı)
Kitaplar 4

1. GREEN EXTRACTION METHODS

CURRENT RESEARCH FROM SCIENCE TO TECHNOLOGY – II , MEHMET ŞİMŞİR,SALİH CEM İNAN,SAYITER YILDIZ,EBRU YABAŞ, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.19-29, 2024

2. NEW GENERATION PROPOLİS EXTRACTION USING ALTERNATIVE GREEN TECHNOLOGIES

II.INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS PROCEEDINGS BOOK, MEHMET ŞİMŞİR,SALİH CEM İNAN,SAYITER YILDIZ,EBRU YABAŞ, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.1-450, 2024

3. FOOD SAFETY AND QUALITY IN AVIATION

CURRENT TOPICS IN AERONAUTICS, YABAŞ EBRU, ERDEN FUAT, Editör, Iksad Publications, Sivas, ss.153-168, 2023

4. Özel GIdalarda Renk

Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

5

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Açık Erişim

1