SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
GIDA THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.46, sa.4, ss.971-979, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Fenolik bileşiklerde enkapsülasyon uygulamaları
EurasianBioChem 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022
GELENEKSEL BİR ÜRÜN LÜPEN (TERMİYE) VE GIDA SANAYİNDE KULLANIMI
ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022
Applıcatıon Of Encapsulatıon Technıque And The Use Of Propolys In Food Technology
SIVAS INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC AND INNOVATION RESEARCH, Sivas, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2022
PROBİYOTİK / PREBİYOTİK KATKILI FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİ
TÜRKİYE 13. GIDA KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, ss.254-255
Son yıllarda et ürünleri tüketimine bağlı gerçekleşen gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar
4. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI, Aydın, Türkiye, 06 Ekim 2020, ss.120-121
Effect of Curd Cookıng Temperature and Tıme on Texture of Tradıtıonal Brıne Whıte Cheese
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması
Türkiye 11. Gıda Kongresi., Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.40-42
Farklı Tipteki Peynirlerin Erime Özelliklerinin Hazırlanan Erime Profil Cihazı ile Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Weibull Tehlike Analizi Kullanılarak Pezik Turşularının Raf Ömrünün Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Kitap & Kitap Bölümleri
Özel GIdalarda Renk
Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021