Desteklenen Projeler
-
2024 - 2024 Application of Non Destructive Spectral Sensors (NDSS) to process control and shelf life monitoring of yogurt
-
2023 - 2023 Yoğurt Üretiminde Liyofilize Semizotu (Portulaca oleracea L.) Bitkisinin Kullanılması ve Depolama Süresince Bazı Kimyasal Değişimlerin İncelenmesi
-
2022 - 2023 Sığır İç Yağının İnek Sütü ve Farklı Bitkisel Yağlarla İnteresterifikasyon Reaksiyonları ile Yapılandırılması
-
2021 - 2021 Sofralık Yeşil Zeytin Fermantasyonunda Kırmızı Pancar ve Siyah Havuç Kullanılması
-
2020 - 2020 Kızartma İşlemi Görmüş Yağlardaki Kimyasal Değişimlerin Kızılötesi Spektrum ile İncelenmesi
-
2020 - 2020 Sadeyağın Farklı Bitkisel Yağlarla Kimyasal İnteresterifikasyonu
-
2018 - 2019 Yağ Karışımlarının İnteresterifikasyon İşleminin Mid-İnfrared Spektroskopi ile İzlenmesi
-
2011 - 2013 Karaburun Yarımadasında Yetişen Hurma Zeytininin Bazı Kimyasal veMikrobiyolojik Özelliklerinin Karakterizasyonu