-
2014 - 2019 Doktora
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2008 - 2011 Yüksek Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2003 - 2008 Lisans
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2019 Doktora
DOĞAL ESANSİYEL YAĞLAR VE DOĞAL EKSTRAKTLAR İLE EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 Yüksek Lisans
Potasyum klorür kullanımının pastırmanın bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022Liderlik ve Etkin Yöneticilik Sertifika Programı
Kişisel Gelişim , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM)
-
2022TS OIC HELAL GIDA EĞİTİM
Kalite Yönetimi , KIOSCERT CERTIFICATION
-
2022ISO22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kalite Yönetimi , KIOSCERT CERTIFICATION
-
2021AŞÇILIK
Mesleki Eğitim , MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
-
2018Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı
Mesleki Eğitim , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM)
-
2017İLKYARDIMCI
Sağlık ve Tıp , Sivas İl Sağlık Müdürlüğü
-
2017Food Technology and Food Safety
Yeni Ürün Geliştirme , İspanya (IRTA - Institute of Agrifood Research and Technology)
-
2013C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI
İş Sağlığı ve Güvenliği , ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
-
2006Zeytincilik Saha Araştırması
Yenilikçi Ürün Tasarımı , İtalya Ulusal Araştırma Konseyi (Tarım ve Orman Araştırma Enstitüsü)