Prof. Dr. NEVCİHAN GÜRSOY


Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği

Nanoteknoloji Mühendisliği


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

40

Yayın (WoS)

20

Yayın (Scopus)

18

Atıf (WoS)

323

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

462

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

165

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

7

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1999 - 2004

1999 - 2004

Doktora

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Türkiye

1993 - 1998

1993 - 1998

Yüksek Lisans

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Türkiye

1988 - 1992

1988 - 1992

Lisans

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2004

2004

Doktora

Mısır ve Buğday Tanelerinde Oluşan Mantar ve Toksinlerinin Araştırılması

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü

1998

1998

Yüksek Lisans

Turunçgillerde Yaprak Kırşrklığına Neden Olan Virüs Hastalıklarının Biyolojik, Serolojik Olarak Tanımlanması ve Serolojik İlişkilerin Saptanması

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İspanyolca

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği

2015 - 2020

2015 - 2020

Doç. Dr.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2006 - 2015

2006 - 2015

Yrd. Doç. Dr.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2000 - 2006

2000 - 2006

Araştırma Görevlisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Uygulamalı Eğitimler Koordinatörü

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Enstitü Müdürü

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Senato Üyesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Nanoteknoloji Mühendisliği

2020 - 2022

2020 - 2022

MYO Müdürü

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu

2011 - 2012

2011 - 2012

MYO Müdürü

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu

2011 - 2012

2011 - 2012

Bölüm Başkan Yardımcısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2008 - 2010

2008 - 2010

Bölüm Başkanı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2008 - 2009

2008 - 2009

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2007 - 2007

2007 - 2007

Erasmus

Kaunas University of Technology, Lithuania, Erasmus

2005 - 2005

2005 - 2005

Davetli Araştırmacı

Institute of Chemical Technology, Czech Republic, Davetli Araştırmacı

1996 - 1997

1996 - 1997

Post Graduated Researcher

Bari University, Italy., Post Graduated Researcher

1995 - 1996

1995 - 1996

Post Graduated Research

Valencia Polytechnica Üniversitesi, Post Graduated Research

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alan Dersi

İleri Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Kalite Kontrolü

Seminer Dersi

Nano Gıda Teknolojileri

Gıda Patojenleri

Biyonanoteknoloji

Tez Çalışması

Gıda Analizleri

Tez Çalışması

Uzmanlık Alan Dersi

Gıda Mikolojisi ve Mikotoksinler

Betimleyici Mikrobiyolojisi

Seminer Dersi

Elipsometrik ve Yüzey Plazmon Rezonans Esaslı Biyosensörler

Lisans

Lisans

Gıda Mikrobiyolojisi - I

Gıdalarda Doğru Bilinen Yanlışlar

Nano Teknoloji ve Gıda Uygulamaları

Toplam Kalite Yönetimi

Toplam Kalite Yönetimi

Biyogüvenlik

Gıda Hijyeni

Moleküler Biyoteknoloji

Gıda Mikrobiyolojisi - I

Beslenme İlkeleri

Biyogüvenlik

Gıda Kaynaklı Tehlikeler

Gıda Mühendisliğine Giriş

Nano Teknoloji ve Gıda Uygulamaları

Moleküler Biyoteknoloji

Yağ Teknolojisi

Yağ Teknolojisi

Beslenme İlkeleri

Gıda Mühendisliğine Giriş

Gıda Analizi

Gıda Analizi

Genel Mikrobiyoloji

Genel Mikrobiyoloji

Ön Lisans

Ön Lisans

Beslenme İlkeleri

Gıda Kalite Sistemleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Hijyen ve Sanitasyon

Genel Mikrobiyoloji

Gıda Teknolojisi

Yönetilen Tezler

Devam ediyor

Devam ediyor

Yüksek Lisans

Comparative Evaluation of Nanoscale Particle Measurements in SEM Using Multiple Software Tools

Gürsoy N. (Danışman)

M.DİDAR(Öğrenci)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2020

2020

1. Kitosan-vermikülit kompoziti kullanılarak sulu çözeltiden sunset yellow gıda boyasının etkin giderimi

Şimşek S., Şenol Z. M., Gürsoy N.

3rdInternational Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)

2019

2019

2. Food dyes adsorption from aqueous solutions by chitosan/vermiculite composite

Şimşek S., Şenol Z. M., Gürsoy N., Karakuş N.

2nd International Conference on Physical Chemistry Functional Materials (PCFM 2019), Elazığ, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

2018

2018

6. ASSESSMENT OF MICRO AND MACRO NUTRIENTS CONTENTSIN THE TURKISH FABA BEAN GERMPLASM

KARAKÖY T., DEMİRBAŞ A., TOKLU F., GÜRSOY N., Karagöl E. T., UNCUER D., et al.

INTERNATIONAL CONGRESS AGRICULTURE FOR LIFE, LIFE FOR AGRICULTURE, 7 - 09 Haziran 2018, ss.72-78, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

9. Evaluation Of The Anti-Cancer Effect Of Siılver Nanoparticles (AgNP) Synthesized On Origanum Syriacum Essentıal Oil.

DEMİR A. T., GÜRSOY N.

The 8th International Symposium Of Euroaliment, Galati, Romanya, 7 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

13. Fındık ve Fındık Ürünlerinde Doğal Olarak Oluşan Mikoflora ile Aflatoksin Oluşumlarının Araştırılması

Keskin Z. S., Gürsoy N.

4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Yayınlanmadı)

2007

2007

15. Markedly eleveted serum cytokine levels and high viral titers in fatal Crimean Congo Hemorrhagic Fever CCHF

ELALDI N., KAYA Ş., İLYAS D., ENGİN A., GÜRSOY N., KUBAR A., et al.

47th Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy, 17 - 20 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

2007

2007

16. Efficacy of oral ribavirin treatment on serum viral loads and cytokine levels in severe Crimean – Congo Hemorrhagic Fever (CCHF) cases,

Elaldı N., Kaya Ş., Gürsoy N., Güneş A., Engin A., Kubar A., et al.

47th Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy, California, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Eylül 2007, ss.12-13, (Özet Bildiri)

2007

2007

17. Markedly Elevated Serum Cytokine Levels and High Viral Titers in Fatal Crimean Congo Hemorrhagic Fever CCHF

Elaldı N., Kaya Ş., Dökmetaş İ., Engin A., Gürsoy N., Kubar A., et al.

47th Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy (ICAAC), Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Eylül 2007, (Tam Metin Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 274

h-indeksi (WOS): 8