Desteklenen Projeler

Desteklenen Projeler 11
Öğrenci Projeleri 5
  • 2025 - Devam Ediyor Glutensiz Tortilla Ekmeklerinin Peynir Tozu ile Zenginleştirilmesi

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2023 - 2025 Kenevir Posası Tozu ve Karnıyarık Otu Kullanılarak Pirinç ve Mısır Unu ile Glütensiz Tatlı ve Tuzlu Muffin Kek Üretim

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2023 - 2025 Karamuk ve Kızılcık Meyvelerinin Lokum Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2022 - 2023 Moringa Tozu (Moringa Oleifera) İle Zenginleştirilmiş Eriştelerin Tekstürel, Duyusal, Fizikokimyasal ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye

  • 2022 - 2023 Maca, Karnıyarık Otu ve Madımak Tozları ile Zenginleştirilmiş Kraker Üretimi ve Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri, Türkiye