-
2024 - 2025 Kenevir Tohumundan (Cannabis sativa) Bitki Bazlı Süt İkamesi Elde Edilmesi ve Vegan Peynir Analoğu Üretiminde Denenmesi
-
2021 - 2022 Peynir Altı Suyu Proteini ve Uçucu Yağlar ile Hazırlanan Filmlerin Tuzsuz BeyazPeynirde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2018 - 2019 Biberiye,defne yaprağı,sumak ve kekik aromatik bitkileriyle marine edilmiş ve vakumlanmış dana etlerinin fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
-
2011 - 2018 Rendering Atık Yağlarından Emülgatör Üretimi ve Model GIıdalarda Arayüzey (Interfecial) Reolojik Uygulamaları
-
2014 - 2016 Nisin ve Natamisinin Yıldızelin deki Kasaplardan Alınan Kıymalardan Yapılan Köftelerin Mikrobiyolojik Kimyasal ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Yozgat F.(Yürütücü), Göksel Saraç M., Hastaoğlu E., Keskin Z. S.
-
2009 - 2011 Kalorisi Azaltılmış Prebiyotik Kahvaltılık Modifiye Tereyağı Ve Krema Üretimi
-
2008 - 2011 Farklı Gıda Lif Kaynaklarının Arastırılması, Üretimi, Kimyasal Karakterizasyonu ve Model Olarak Seçilen Bazı Ürünlerde Uygulanması
-
2023 - Devam Ediyor Kenevir Posası Tozu ve Karnıyarık Otu Kullanılarak Pirinç ve Mısır Unu ile Glütensiz Tatlı ve Tuzlu Muffin Kek Üretim
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Karamuk ve Kızılcık Meyvelerinin Lokum Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye
-
2022 - 2023 Moringa Tozu (Moringa Oleifera) İle Zenginleştirilmiş Eriştelerin Tekstürel, Duyusal, Fizikokimyasal ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye
-
2022 - 2023 Maca, Karnıyarık Otu ve Madımak Tozları ile Zenginleştirilmiş Kraker Üretimi ve Özelliklerinin Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel,Lokanta Ve İkram Hizmetleri, Türkiye