SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of Tetracycline Residues in Plain and Flavored UHT Milk on Sale
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.7, sa.3, ss.226-229, 2022 (Hakemli Dergi)
Presence of Tetracycline-Group of Antibiotics in the Eggs Coded According to the Cultivation Method
Fırat University Journal of Health Sciences (Veterinary)
, cilt.35, sa.1, ss.43-47, 2021 (Hakemli Dergi)
Investigation of Beta-Lactam and Tetracycline Group Antibiotic Residues in Bovine Liver, Kidney and Muscle Tissue
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.12, ss.2379-2384, 2021 (Hakemli Dergi)
Antimicrobial and Antioxidant Activity of Different Herbal Tea Combinations
Turkish Journal of Veterinary Research
, cilt.4, sa.2, ss.69-77, 2020 (Hakemli Dergi)
The Microbiological Quality of Tantuni
Turkish Journal of Veterinary Research
, 2019 (Hakemli Dergi)
Gıda Endüstrisinde Manyetik Alan Uygulamaları
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.151-155, 2017 (Hakemli Dergi)
Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri
Eurasian J Vet Sci
, 2012 (Hakemli Dergi)
Van Bölgesi Su Kaynaklarında Flor Düzeylerinin Belirlenmesi
Y.Y.Ü. Vet. Fak. Derg.
, 2007 (Hakemli Dergi)
Van Bölgesi Su Kaynaklarında Ağır Metal Kirlilik Düzeyleri
Vet Bil Derg
, 2007 (Hakemli Dergi)
Van Bölgesi Su Kaynaklarının Fiziko Kimyasal Kalitesi
Vet Bil Derg
, cilt.23, sa.2, ss.25-39, 2007 (Hakemli Dergi)
Van Bölgesi Su Kaynaklarının Fiziko-Kimyasal Yapısu
Vet Bil Derg
, 2007 (Hakemli Dergi)
The Antibacterial Efficiency of Some Herbs Used in Herby Cheese
YYÜ Vet Fak Derg
, 2005 (Hakemli Dergi)
Van da Tüketime Sunulan Dondurmalarda Bazı Patojenlerin Varlığının Araştırılması
YYÜ Vet Fak Derg
, cilt.15, ss.59-64, 2004 (Hakemli Dergi)
Ton Balık Konservelerinde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
YYÜ Vet Fak Derg
, cilt.13, ss.95-97, 2002 (Hakemli Dergi)
Van İli Et Satış Yerlerinde Çevre ve Personel Hijyeni Üzerine Araştırmalar
YYÜ Sağ Bil Derg
, cilt.6, ss.53-60, 2000 (Hakemli Dergi)
Hamburger ve Piliçburgerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
YYÜ Vet Fak Derg
, cilt.11, sa.1, ss.40-43, 2000 (Hakemli Dergi)
Van da Ambalajlı ve Açık Olarak Satılan Seylan Çaylarının Mikrobiyolojik Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Araştırmalar
YYÜ Sağ Bil Derg
, cilt.5, sa.1, ss.1-6, 1999 (Hakemli Dergi)
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Hamburger ve Piliçburgerlerde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
YYÜ Vet Fak Derg
, cilt.10, ss.14-16, 1999 (Hakemli Dergi)
Çiğ Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Bacillus cereus un Varlığının Araştırılması
YYÜ Ziraat Fak Tarım Bil Derg
, sa.9, ss.5-7, 1999 (Hakemli Dergi)
Van Otlu Peynirinde Vitamin E Tokoferol Miktarının Araştırılması
YYÜ Vet Fak Derg
, cilt.10, ss.12-13, 1999 (Hakemli Dergi)
Van da Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Bacillus cereus un Varlığı
YYÜ Ziraat Fak Tarım Bil Derg
, sa.9, ss.1-4, 1999 (Hakemli Dergi)
Van ve Yöresi Kaynak Sularının Mikrobiyolojik Fiziksel ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Araştırmalar
Van Tıp Derg
, cilt.6, sa.2, ss.30-33, 1999 (Hakemli Dergi)
Van da Açık Olarak Tüketime Sunulan Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
YYÜ Vet Fak Derg
, cilt.9, ss.57-58, 1998 (Hakemli Dergi)
Van da Satışa Sunulan Torba Yoğurtlarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerinde Araştırmalar
YYÜ Sağ Bil Derg
, cilt.4, ss.48-51, 1998 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
EXPOSURE ASSESSMENT AND CANCER RISK CHARACTERIZATION OF AFLATOXIN M1 THROUGH INGESTION OF INFANT FORMULA IN TÜRKIYE
3. International Cancer Days, Sivas, Türkiye, 15 Eylül 2022
THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN
IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172
The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance
INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021
Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi
3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Türkiye, 27 - 20 Haziran 2019
Biberiye ekstraktının tavuk köftesinin kalite özellikleri üzerine etkisi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri
V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011
Organochlorine pesticide and polychlorinated biphenyis levels in fish and mussel in Van region, TURKEY
XII International Congress of Toxicolgy, Barcelona, İspanya, 19 Temmuz 2010
Bitlis içme sularında Florür düzeyleri
3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009
Bitlis ili içme sularının mikrobiyolojik ve fizikokimyasal kalitesi
3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009
Nitrate and Nitrite levels of dirnking water in bitlis province, Turkey
3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009
Van bölgesi içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesinin halk sağlığı yönünden incelenmesi
VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008
Van'da tüketime sunulan Dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması
VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008
Van bölgesi Su kaynaklarında Flor düzeylerinin Belirlenmesi
ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007
Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması
ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007
Survival of S. typhimurium during the ripening of Herby chesese (Otlu Peynir)
15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007
Prevalence of foodborne Pathogens in different types of cheese
15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007
Bitlis ve çevre illerdeki askeri mutfaklarda kullanılan sığır etlerindeki Escherichia coli and Clostridium perfringens varlığı üzerine araştırmalar
VII. Ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 26 Eylül 2006
Gıda kaynaklı viral hastalıklar ve gıda güvenilirliği
2. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2006
Tuzlanarak muhafaza edilen hayvan derilerinde halofilik bakterilerin izolasyonu ve kısmi jelatinaz aktivitesinin araşrılması
I. Ulusal Deri sempozyumu, İzmir, Türkiye, 07 Ekim 2004
Tuzlanarak Muhafaza edilen Hayvan DERİLERİNDE halofilik bakterilerin İzolasyonu ve kısmi jelatinaz aktivitesinin araştırılması
1. ULUSAL DERİ SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 07 Ekim 2004
Isırgan otu yaprağının Antibakteriyel aktivitesi
I. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 29 Eylül 2004
otlu peynirde kullanılan bazı otların antimikrobiyal etkinliği
VI. ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Elazığ, Türkiye, 14 Eylül 2004
Çiğ süt ve Bazı süt ürünlerinde Bacillus cereus'un varlığının araştırılması
SEYES, İzmir, Türkiye, 22 Mayıs 2003
Çörek otu (Nigella sativa)'nun çiğ köftede mikroflora gelişimi üzerindeki etkisi
IV. Ulusal veteriner mikrobiyoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 26 Eylül 2000
Van'da satılan pul kırmızı beberin aflatoksin B1 yönünden incelenmesi
2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999
Van'da tüketime sunulan bazı baharat çeşidinde Bacillus cereus 'un Varlığı
2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999
Beyaz ve otlu peynirinde bazı metal (Cu, Zn ve Mn) kalıntı düzeyleri üzerinde araştırmalar
2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999
Mezbaha çalışanlarında Helicobacter pylori insidansı ile sığır abomasumunda bulunan helicobacter pylori benzeri spiral bakteriler arasındaki ilişki
9. Türk klinik mikrobiyoloji ve infeksiyon hastalıkları kongresi, Antalya, Türkiye, 03 Ekim 1999
Van'da açık olaral satılan parça tavuklarda E. coli O157:H7, Salmonellai Shigella ve Campylobacter Varlığının Araştırılması
18. Türk Mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Ekim 1998
Çeşitli sığır etlerinden E. coli O157:H7 ve Koliform bakterilerin izolasyonu
18. Türk Mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Ekim 1998
Van'da tüketime sunulan kıymaların mikrobiyolojik kalitesi
I.. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Mayıs 1994
Kitap & Kitap Bölümleri
Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
Sütte Antibiyotik Kalıntısı
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.27-42, 2021
Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021
The Importance of Acrylamide Formation in Foods
Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020
Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis
Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-41, 2018