Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN

IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172

The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance

INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021

ACRYLAMIDE LEVELS in THERMAL PROCESSED CARBOHYDRATE-RICH BABY FOODS

3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020

Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri

V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011

Bitlis içme sularında Florür düzeyleri

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009

Van'da tüketime sunulan Dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması

VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008

Van bölgesi Su kaynaklarında Flor düzeylerinin Belirlenmesi

ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007

Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması

ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007

Survival of S. typhimurium during the ripening of Herby chesese (Otlu Peynir)

15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007

Prevalence of foodborne Pathogens in different types of cheese

15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007

Gıda kaynaklı viral hastalıklar ve gıda güvenilirliği

2. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2006

Isırgan otu yaprağının Antibakteriyel aktivitesi

I. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 29 Eylül 2004

otlu peynirde kullanılan bazı otların antimikrobiyal etkinliği

VI. ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Elazığ, Türkiye, 14 Eylül 2004

Çörek otu (Nigella sativa)'nun çiğ köftede mikroflora gelişimi üzerindeki etkisi

IV. Ulusal veteriner mikrobiyoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 26 Eylül 2000

Van'da satılan pul kırmızı beberin aflatoksin B1 yönünden incelenmesi

2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999

Van'da tüketime sunulan bazı baharat çeşidinde Bacillus cereus 'un Varlığı

2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999

Beyaz ve otlu peynirinde bazı metal (Cu, Zn ve Mn) kalıntı düzeyleri üzerinde araştırmalar

2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999

Van'da tüketime sunulan kıymaların mikrobiyolojik kalitesi

I.. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Mayıs 1994

Kitap & Kitap Bölümleri

Chemical Substances in Food That Threaten Human Health

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022

Chemical Substances in Food That Threaten Human Health

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Sütte Antibiyotik Kalıntısı

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022

Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.27-42, 2021

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021

The Importance of Acrylamide Formation in Foods

Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020

SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.394-405, 2019

SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.421-430, 2019

SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.421-430, 2019

SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İBRAHİM ÇALTEKİN, MELİKE ÇALTEKİN, Editör, Gece Publishing, New-York, ss.394-405, 2019

Otlu Peynir

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019

Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis

Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-41, 2018

Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

66

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

112

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

52

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

14

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

8

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları