Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN

IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172, (Özet Bildiri)

The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance

INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021, (Özet Bildiri)

ACRYLAMIDE LEVELS in THERMAL PROCESSED CARBOHYDRATE-RICH BABY FOODS

3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020, (Özet Bildiri)

Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi

3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Türkiye, 27 - 20 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri

V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011, (Özet Bildiri)

Organochlorine pesticide and polychlorinated biphenyis levels in fish and mussel in Van region, TURKEY

XII International Congress of Toxicolgy, Barcelona, İspanya, 19 Temmuz 2010, (Özet Bildiri)

Bitlis içme sularında Florür düzeyleri

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009

Bitlis ili içme sularının mikrobiyolojik ve fizikokimyasal kalitesi

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

Nitrate and Nitrite levels of dirnking water in bitlis province, Turkey

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

Van'da tüketime sunulan Dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması

VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

Van bölgesi Su kaynaklarında Flor düzeylerinin Belirlenmesi

ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007

Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması

ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

Survival of S. typhimurium during the ripening of Herby chesese (Otlu Peynir)

15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)

Prevalence of foodborne Pathogens in different types of cheese

15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)

Gıda kaynaklı viral hastalıklar ve gıda güvenilirliği

2. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2006, (Özet Bildiri)

Isırgan otu yaprağının Antibakteriyel aktivitesi

I. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 29 Eylül 2004, (Özet Bildiri)

otlu peynirde kullanılan bazı otların antimikrobiyal etkinliği

VI. ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Elazığ, Türkiye, 14 Eylül 2004, (Özet Bildiri)

Çörek otu (Nigella sativa)'nun çiğ köftede mikroflora gelişimi üzerindeki etkisi

IV. Ulusal veteriner mikrobiyoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 26 Eylül 2000, (Özet Bildiri)

Van'da satılan pul kırmızı beberin aflatoksin B1 yönünden incelenmesi

2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999, (Özet Bildiri)

Van'da tüketime sunulan bazı baharat çeşidinde Bacillus cereus 'un Varlığı

2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999, (Özet Bildiri)

Beyaz ve otlu peynirinde bazı metal (Cu, Zn ve Mn) kalıntı düzeyleri üzerinde araştırmalar

2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999, (Özet Bildiri)

Mezbaha çalışanlarında Helicobacter pylori insidansı ile sığır abomasumunda bulunan helicobacter pylori benzeri spiral bakteriler arasındaki ilişki

9. Türk klinik mikrobiyoloji ve infeksiyon hastalıkları kongresi, Antalya, Türkiye, 03 Ekim 1999, (Özet Bildiri)

Çeşitli sığır etlerinden E. coli O157:H7 ve Koliform bakterilerin izolasyonu

18. Türk Mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Ekim 1998, (Özet Bildiri)

Van'da tüketime sunulan kıymaların mikrobiyolojik kalitesi

I.. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Mayıs 1994, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Chemical Substances in Food That Threaten Human Health

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022

Chemical Substances in Food That Threaten Human Health

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Sütte Antibiyotik Kalıntısı

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022

Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.27-42, 2021

Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021

The Importance of Acrylamide Formation in Foods

Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020

SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.394-405, 2019

SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.421-430, 2019

SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.421-430, 2019

SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İBRAHİM ÇALTEKİN, MELİKE ÇALTEKİN, Editör, Gece Publishing, New-York, ss.394-405, 2019

Otlu Peynir

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019

Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis

GIDA KAYNAKLI PARAZİTER HASTALIKLAR, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.35-41, 2018
Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

66

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

125

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

62

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

14

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

40

Proje

8

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları