Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sürdürülebilir Turizm Destinasyon İmajı Oluşumunda Sosyal Medya Etkileyicilerinin Rolü

Avrasya 9. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.392-401

Turistlerin Gıda İsrafı ve Gıda Kaybı Davranışına İlişkin Çalışmaların İncelenmesi

2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomy Tourism and Social Media

Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023

Current Trends and Practices in Tourism

Current Trends and Practices in Tourism , YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-418, 2023 Creative Commons License

Gıda Kaybı ve Gıda İsrafı

Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu, İrfan, Aksoy, Mustafa, Kaman Gizem, Editör, Detay Yayıncılık, ss.157-165, 2023

Yeme Ortamı ve Etkileri

Gastronomi Eğilimleri, Erol Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.39-49, 2022

Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji

Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2022

ANKARA

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.427-437, 2021

Metrikler

Yayın

15

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları