SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, ss.246-256, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Tüketici Değerlerinin ve Yaşam Tarzının Restoran Tercihi Üzerine Etkisi
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024
Yeme Davranışlarında Müziğin Etkisi
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024
Trabzon İlindeki Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi
5th International Travel and Tourism and Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024
Culinary culture of Çaykara district and its change in the historical process
Tourism, Culture and Economy Congress, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024
Kitap & Kitap Bölümleri
Çay
Gastronomide İçecekler, SÜREN TUFAN, ÖZTÜRK BATUHAN, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-190, 2024
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023
Gastronomy Tourism and Social Media
Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023
Gastronomy Tourism and Social Media
Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023
Yeme Ortamı ve Etkileri
Gastronomi Eğilimleri, Erol Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.39-49, 2022
Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji
Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2022
ANKARA
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.427-437, 2021