Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Tüketici Değerlerinin ve Yaşam Tarzının Restoran Tercihi Üzerine Etkisi

Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024

Yeme Davranışlarında Müziğin Etkisi

Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024

Trabzon İlindeki Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi

5th International Travel and Tourism and Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024

Sürdürülebilir Turizm Destinasyon İmajı Oluşumunda Sosyal Medya Etkileyicilerinin Rolü

Avrasya 9. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.392-401

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM DESTİNASYON İMAJI OLUŞUMUNDA SOSYAL MEDYA ETKİLEYİCİLERİNİN ROLÜ

AVRASYA 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023

Turistlerin Gıda İsrafı ve Gıda Kaybı Davranışına İlişkin Çalışmaların İncelenmesi

2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Anlık Duygu Durumunun Gıda Neofobi Üzerine Etkisi

INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD21), Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021 identifier

Türkiye’de Televizyonda Yayınlanan Yemek Programlarında Gıda Güvenliğine Yönelik Hatalarının Tespit Edilmesi

INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD21), Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021

Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ocak 2020 identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

Çay

Gastronomide İçecekler, SÜREN TUFAN, ÖZTÜRK BATUHAN, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-190, 2024

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023

Current Trends and Practices in Tourism

Current Trends and Practices in Tourism , YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-418, 2023 Creative Commons License

Gastronomy Tourism and Social Media

Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023

Gastronomy Tourism and Social Media

Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023

Gıda Kaybı ve Gıda İsrafı

Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu, İrfan, Aksoy, Mustafa, Kaman Gizem, Editör, Detay Yayıncılık, ss.157-165, 2023

Yeme Ortamı ve Etkileri

Gastronomi Eğilimleri, Erol Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.39-49, 2022

Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji

Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu İrfan, Alphan Eda, Bölükbaş Rabia, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2022

ANKARA

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.427-437, 2021

Metrikler

Yayın

28

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları