Eğitim Bilgileri
1990 - 1995
1990 - 1995Doktora
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
1975 - 1980
1975 - 1980Lisans
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
1995
1995Doktora
Fermente Türk Sucuğunda starter kültürlerin staphylococcus aureus’xxun gelişimi üzerindeki etkisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Tıp Eğitimi, Gıda Mühendisliği (Dr)
Araştırma Alanları
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Akademik Ünvanlar / Görevler
2013 - Devam Ediyor
2013 - Devam EdiyorProf. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
2008 - 2013
2008 - 2013Prof. Dr.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
Yönetilen Tezler
2017
2017Yüksek Lisans
Sivas'ta tüketilen çiğ sütlerde aflatoksin m1 varlığı
AĞAOĞLU S. (Danışman)
G.ŞİMŞEK(Öğrenci)
2008
2008Yüksek Lisans
Bitlis ili ve çevresindeki askeri mutfaklarda kullanılan sığır gövde etlerinde bazı patojenlerin varlığı
AĞAOĞLU S. (Danışman)
B.HÜSEYİN(Öğrenci)
1999
1999Yüksek Lisans
Van ili et satış yerlerinde çevre ve personel hijyeni üzerine araştırmalar
AĞAOĞLU S. (Danışman)
S.ALEMDAR(Öğrenci)
Makaleler
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (9)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (25)
2023
20231. Estimated Daily Intake and Health Risk Assessment of Toxic Elements in Infant Formulas
Demir T., Ağaoğlu S.
British Journal of Nutrition
, cilt.130, sa.10, ss.1732-1742, 2023 (SCI-Expanded)
2023
20232. Exposure Assessment of Aflatoxin M1 Through Ingestion of Infant Formula in Türkiye
Demir T., Ağaoğlu S.
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.396-402, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
20223. Investigation of Tetracycline Residues in Plain and Flavored UHT Milk on Sale
Ercan N., Ağaoğlu S., Tıraş S.
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , cilt.7, sa.3, ss.226-229, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20224. Investigation of Beta-lactam Group Antibiotics Residue in Raw Cow Milk in Sivas Province
ERCAN N., AĞAOĞLU S.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.10, sa.12, 2022 (TRDizin)
2021
20215. Investigation of the Nutritional and Quality Properties of Meatballs Added with Bee Pollen and Apigenin
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
Turkish Journal of Veterinary Research (Online) , cilt.5, sa.2, ss.89-97, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
20216. Antioxidant, Antimicrobial and Metmyoglobin Reducing Activity of Artichoke (Cynara scolymus) Powder Extract-Added Minced Meat during Frozen Storage
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
MOLECULES
, cilt.26, sa.18, 2021 (SCI-Expanded)
2021
20217. Presence of Tetracycline-Group of Antibiotics in the Eggs Coded According to the Cultivation Method
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
Fırat University Journal of Health Sciences (Veterinary)
, cilt.35, sa.1, ss.43-47, 2021 (TRDizin)
2021
20218. Investigation of Beta-Lactam and Tetracycline Group Antibiotic Residues in Bovine Liver, Kidney and Muscle Tissue
AĞAOĞLU S., ERCAN N., HASTAOĞLU E.
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , cilt.9, sa.12, ss.2379-2384, 2021 (TRDizin)
2021
20219. ACRYLAMIDE LEVELS OF FAST FOOD PRODUCTS
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.30, ss.4450-4456, 2021 (SCI-Expanded)
2020
202010. Antibiotic Residues in Filtered Honeys
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S., ERCAN N.
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , cilt.8, sa.11, ss.2408-2415, 2020 (TRDizin)
2020
202011. Antimicrobial and Antioxidant Activity of Different Herbal Tea Combinations
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
Turkish Journal of Veterinary Research , cilt.4, sa.2, ss.69-77, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
202012. Presence of Aflatoxin M1 in Cube Cheeses Produced in Sivas Region
Ağaoğlu S., Alemdar S., Ercan N.
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , cilt.8, sa.3, ss.520-525, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
202013. The Presence of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Grilled Beef, Chicken and Fish by Considering Dietary Exposure and Risk Assessment
Şahin S., Ulusoy H. İ., Alemdar S., Erdoğan S., Ağaoğlu S.
FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.40, sa.5, ss.675-688, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201914. The Microbiological Quality of Tantuni
SELÇUK Ü., AĞAOĞLU S.
Turkish Journal of Veterinary Research , 2019 (Hakemli Dergi)
2017
201715. Gıda Endüstrisinde Manyetik Alan Uygulamaları
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S., ŞAHİN S.
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , cilt.3, sa.2, ss.151-155, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
201616. Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
CAN Ö. P., AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
Cumhuriyet Üniv Sağ Bil Enst Derg , 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201617. Behavior of Escherichia coli O157 H7 during the ripening of herby cheese manufactured from raw milk
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S.
Journal of Food and Health Science , cilt.2, sa.1, ss.49-56, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201618. Behavior of Escherichia coli O157 H7 During the Ripening of Herby Cheese Manufacturing from Raw Milk
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S.
J Food Health Sci , 2016 (Hakemli Dergi)
2015
201519. Staphylococcus aureus İntoksikasyonu Stafilokokal Gıda Zehirlenmesi Stafilokokal İntoksikasyon Stafilokokal Gastroenterit Stafiloenterotoksikozis Stafiloenterotoksemi
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M.
Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics , 2015 (Hakemli Dergi)
2012
201220. Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri
KAHRAMAN T., ALEMDAR S., ALİŞARLI M., AĞAOĞLU S.
Eurasian J Vet Sci , 2012 (Hakemli Dergi)
2011
201121. Fluoride Levels of Drinking Water in Bitlis Province (Turkey)
Kahraman T., Alemdar S., Alisarli M., Agaoglu S.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.17, sa.5, ss.825-829, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2011
201122. Nitrate and Nitrite Levels of Natural Spring and Mineral Water in Van, Turkey
Atasoy N., Alemdar S., Mercan U., Agaoglu S.
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.10, sa.3, ss.87-90, 2011 (SCI-Expanded)
2009
200923. Investigation of In vitro Antimicrobial Activity of Aloe vera Juice
Alemdar S., Agaoglu S.
Journal of Animal and Veterinary Advances
, cilt.8, sa.1, ss.99-102, 2009 (SCI-Expanded)
2007
200724. Van Bölgesi Su Kaynaklarında Flor Düzeylerinin Belirlenmesi
AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., ALEMDAR S.
Y.Y.Ü. Vet. Fak. Derg. , 2007 (Hakemli Dergi)
2007
200725. Van Bölgesi İçme ve Kullanma Sularında Nitrat ve Nitrit Düzeylerinin Araştırılması
AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., ALEMDAR S., DEDE S.
Y.Y.Ü. Vet. Fak. Derg. , 2007 (Hakemli Dergi)
2007
200726. Van Bölgesi İçme ve Kullanma Sularının Mikrobiyolojik Kalitesinin Halk Sağlığı Yönünden İncelenmesi
ALİŞARLI M., AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
Van Veterinary Journal , 2007 (TRDizin)
2007
200727. Van Bölgesi Su Kaynaklarının Fiziko Kimyasal Kalitesi
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S., ALİŞARLI M., DEDE S.
Vet Bil Derg , cilt.23, sa.2, ss.25-39, 2007 (Hakemli Dergi)
2007
200728. Van Bölgesi Su Kaynaklarında Ağır Metal Kirlilik Düzeyleri
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., DEDE S.
Vet Bil Derg , 2007 (TRDizin)
2007
200729. Van Bölgesi Su Kaynaklarının Fiziko-Kimyasal Yapısu
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S., ALİŞARLI M., DEDE S.
Vet Bil Derg , 2007 (Hakemli Dergi)
2005
200530. The antibacterial activity of common nettle
Dostbil N., Agaoglu S., Alemdar A.
INDIAN VETERINARY JOURNAL
, cilt.82, sa.5, ss.492-494, 2005 (SCI-Expanded, Scopus)
2005
200531. Antimicrobial Effect of Seed Extract of Cardamom Elettaria cardamomum Maton
AĞAOĞLU S., DOSTBİL N., ALEMDAR S.
Y.Y.Ü. Vet. Fak. Derg.
, 2005 (Hakemli Dergi)
2005
200532. The Antibacterial Efficiency of Some Herbs Used in Herby Cheese
AĞAOĞLU S., dostbil n., ALEMDAR S.
YYÜ Vet Fak Derg , 2005 (Hakemli Dergi)
2004
200433. Some toxic and trace metals in cattle livers and kidneys
Ekici K., Agaoglu S., Isleyici O.
INDIAN VETERINARY JOURNAL
, cilt.81, sa.11, ss.1284-1285, 2004 (SCI-Expanded)
2004
200434. An investigation on beta-carotene and vitamin C levels in natural and fruit yogurts
Agaoglu S., Dede S., Deger Y., Cemek M.
INDIAN VETERINARY JOURNAL
, cilt.81, sa.8, ss.901-902, 2004 (SCI-Expanded)
2004
200435. Van’xxda tüketime sunulan dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , 2004 (Hakemli Dergi)
2004
200436. Ağrı bölgesinde bulunan lokantaların hijyenik durumu üzerine araştırmalar
fidan f., AĞAOĞLU S.
Van Veterinary Journal , 2004 (Hakemli Dergi)
2004
200437. Van da Tüketime Sunulan Dondurmalarda Bazı Patojenlerin Varlığının Araştırılması
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
YYÜ Vet Fak Derg , cilt.15, ss.59-64, 2004 (Hakemli Dergi)
2002
200238. Ton Balık Konservelerinde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S., KAHRAMAN T.
YYÜ Vet Fak Derg , cilt.13, ss.95-97, 2002 (Hakemli Dergi)
2000
200039. Van İli Et Satış Yerlerinde Çevre ve Personel Hijyeni Üzerine Araştırmalar
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S.
YYÜ Sağ Bil Derg , cilt.6, ss.53-60, 2000 (Hakemli Dergi)
2000
200040. Hamburger ve Piliçburgerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., ALEMDAR S.
YYÜ Vet Fak Derg , cilt.11, sa.1, ss.40-43, 2000 (Hakemli Dergi)
1999
199941. Van da Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Bacillus cereus un Varlığı
AĞAOĞLU S., EKİCİ K., ALEMDAR S.
YYÜ Ziraat Fak Tarım Bil Derg , sa.9, ss.1-4, 1999 (Hakemli Dergi)
1999
199942. Van Piyasasında Tüketime Sunulan Hamburger ve Piliçburgerlerde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
AĞAOĞLU S., ERTEKİN A., ALEMDAR S.
YYÜ Vet Fak Derg , cilt.10, ss.14-16, 1999 (Hakemli Dergi)
1999
199943. Van da Ambalajlı ve Açık Olarak Satılan Seylan Çaylarının Mikrobiyolojik Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Araştırmalar
AĞAOĞLU S., MENGEL Z., ALEMDAR S., EKİCİ K.
YYÜ Sağ Bil Derg , cilt.5, sa.1, ss.1-6, 1999 (Hakemli Dergi)
1999
199944. Van Otlu Peynirinde Vitamin E Tokoferol Miktarının Araştırılması
AĞAOĞLU S., DEDE S., DEĞER Y., ALEMDAR S.
YYÜ Vet Fak Derg , cilt.10, ss.12-13, 1999 (Hakemli Dergi)
1999
199945. Çiğ Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Bacillus cereus un Varlığının Araştırılması
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S., EKİCİ K., GÜDÜCÜOĞLU H.
YYÜ Ziraat Fak Tarım Bil Derg , sa.9, ss.5-7, 1999 (Hakemli Dergi)
1999
199946. Van ve Yöresi Kaynak Sularının Mikrobiyolojik Fiziksel ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Araştırmalar
AĞAOĞLU S., EKİCİ K., ALEMDAR S., DEDE S.
Van Tıp Derg , cilt.6, sa.2, ss.30-33, 1999 (Hakemli Dergi)
1998
199847. Van da Açık Olarak Tüketime Sunulan Ayranların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S., EKİCİ K.
YYÜ Vet Fak Derg , cilt.9, ss.57-58, 1998 (Hakemli Dergi)
1998
199848. Van da Satışa Sunulan Torba Yoğurtlarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerinde Araştırmalar
AĞAOĞLU S., SANCAK Y. C., EKİCİ K., ALEMDAR S.
YYÜ Sağ Bil Derg , cilt.4, ss.48-51, 1998 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2022
20221. EXPOSURE ASSESSMENT AND CANCER RISK CHARACTERIZATION OF AFLATOXIN M1 THROUGH INGESTION OF INFANT FORMULA IN TÜRKIYE
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
3. International Cancer Days, Sivas, Türkiye, 15 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
2021
20212. THE PHYSICOCHEMICAL QUALITIES OF MEATBALLS WITH ADDED BEE POLLEN AND APIGENIN
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
IX. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.171-172, (Özet Bildiri)
2021
20213. The Effect of Probiotics and Prebiotics in Diet on Insulin Resistance
DEMİR T., AĞAOĞLU S., BİNİŞ A. B.
INTERNATIONAL CONGRESS OF MEDICINE AND HEALTH SCIENCES, Türkiye, 26 Nisan 2021, (Özet Bildiri)
2020
20204. ACRYLAMIDE LEVELS in THERMAL PROCESSED CARBOHYDRATE-RICH BABY FOODS
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
3rd International GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 04 Aralık 2020, (Özet Bildiri)
2019
20195. Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi
ŞAHİN S., ULUSOY H. İ., ALEMDAR S., ERDOĞAN S., AĞAOĞLU S.
3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Türkiye, 27 - 20 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
2015
20156. Biberiye ekstraktının tavuk köftesinin kalite özellikleri üzerine etkisi
CAN Ö. P., AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
2015
20157. Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
CAN Ö. P., AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)
2011
20118. Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri
KAHRAMAN T., ALEMDAR S., ALİŞARLI M., AĞAOĞLU S.
V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011, (Özet Bildiri)
2010
20109. Organochlorine pesticide and polychlorinated biphenyis levels in fish and mussel in Van region, TURKEY
AĞAOĞLU S.
XII International Congress of Toxicolgy, Barcelona, İspanya, 19 Temmuz 2010, (Özet Bildiri)
2009
200910. Nitrate and Nitrite Levels of Drinking Water in Bitlis Province Turkey
ALEMDAR S., KAHRAMAN T., AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M.
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.38, (Tam Metin Bildiri)
2009
200911. Bitlis İli İçme Sularında Florür Düzeyleri
KAHRAMAN T., ALEMDAR S., ALİŞARLI M., AĞAOĞLU S.
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.41, (Tam Metin Bildiri)
2009
200912. Bitlis İli İçme Sularının Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Kalitesi
ALEMDAR S., KAHRAMAN T., AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M.
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)
2009
200913. Bitlis ili içme sularının mikrobiyolojik ve fizikokimyasal kalitesi
ALEMDAR S., KAHRAMAN T., AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M.
3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
2009
200914. Bitlis içme sularında Florür düzeyleri
KAHRAMAN T., ALEMDAR S., ALİŞARLI M., AĞAOĞLU S.
3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009
2009
200915. Nitrate and Nitrite levels of dirnking water in bitlis province, Turkey
ALEMDAR S., KAHRAMAN T., AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M.
3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
2008
200816. Van bölgesi içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesinin halk sağlığı yönünden incelenmesi
ALİŞARLI M., AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008, (Özet Bildiri)
2008
200817. Van'da tüketime sunulan Dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması
AĞAOĞLU S., ALEMDAR S.
VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008, (Özet Bildiri)
2007
200718. Van bölgesi Su kaynaklarında Flor düzeylerinin Belirlenmesi
AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., ALEMDAR S.
ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007, (Özet Bildiri)
2007
200719. Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması
AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., ALEMDAR S., DEDE S.
ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007, (Özet Bildiri)
2007
200720. Survival of S. typhimurium during the ripening of Herby chesese (Otlu Peynir)
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S.
15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)
2007
200721. Prevalence of foodborne Pathogens in different types of cheese
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S.
15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)
2006
200622. Bitlis ve çevre illerdeki askeri mutfaklarda kullanılan sığır etlerindeki Escherichia coli and Clostridium perfringens varlığı üzerine araştırmalar
AĞAOĞLU S.
VII. Ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 26 Eylül 2006, (Özet Bildiri)
2006
200623. Gıda kaynaklı viral hastalıklar ve gıda güvenilirliği
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S.
2. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2006, (Özet Bildiri)
2004
200424. Tuzlanarak muhafaza edilen hayvan derilerinde halofilik bakterilerin izolasyonu ve kısmi jelatinaz aktivitesinin araşrılması
dostbil n., AĞAOĞLU S.
I. Ulusal Deri sempozyumu, İzmir, Türkiye, 07 Ekim 2004, (Özet Bildiri)
2004
200425. Tuzlanarak Muhafaza edilen Hayvan DERİLERİNDE halofilik bakterilerin İzolasyonu ve kısmi jelatinaz aktivitesinin araştırılması
dostbil n., AĞAOĞLU S.
1. ULUSAL DERİ SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 07 Ekim 2004, (Tam Metin Bildiri)
2004
200426. Isırgan otu yaprağının Antibakteriyel aktivitesi
dostbil n., AĞAOĞLU S.
I. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 29 Eylül 2004, (Özet Bildiri)
2004
200427. otlu peynirde kullanılan bazı otların antimikrobiyal etkinliği
AĞAOĞLU S., dostbil n., ALEMDAR S.
VI. ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Elazığ, Türkiye, 14 Eylül 2004, (Özet Bildiri)
2003
200328. Çiğ süt ve Bazı süt ürünlerinde Bacillus cereus'un varlığının araştırılması
Ağaoğlu S., Alemdar S., Ekici K., Güdücüoğlu H.
SEYES, İzmir, Türkiye, 22 Mayıs 2003, (Özet Bildiri)
2000
200029. Çörek otu (Nigella sativa)'nun çiğ köftede mikroflora gelişimi üzerindeki etkisi
AĞAOĞLU S.
IV. Ulusal veteriner mikrobiyoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 26 Eylül 2000, (Özet Bildiri)
1999
199930. Van'da tüketime sunulan bazı baharat çeşidinde Bacillus cereus 'un Varlığı
AĞAOĞLU S., ALİŞARLI M., EKİCİ K.
2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999, (Özet Bildiri)
1999
199931. Beyaz ve otlu peynirinde bazı metal (Cu, Zn ve Mn) kalıntı düzeyleri üzerinde araştırmalar
AĞAOĞLU S.
2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999, (Özet Bildiri)
1999
199932. Van'da satılan pul kırmızı beberin aflatoksin B1 yönünden incelenmesi
AĞAOĞLU S.
2000'li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 Ekim 1999, (Özet Bildiri)
1999
199933. Mezbaha çalışanlarında Helicobacter pylori insidansı ile sığır abomasumunda bulunan helicobacter pylori benzeri spiral bakteriler arasındaki ilişki
AĞAOĞLU S.
9. Türk klinik mikrobiyoloji ve infeksiyon hastalıkları kongresi, Antalya, Türkiye, 03 Ekim 1999, (Özet Bildiri)
1998
199834. Van'da açık olaral satılan parça tavuklarda E. coli O157:H7, Salmonellai Shigella ve Campylobacter Varlığının Araştırılması
AĞAOĞLU S., GÜDÜCÜOĞLU H.
18. Türk Mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Ekim 1998, (Özet Bildiri)
1998
199835. Çeşitli sığır etlerinden E. coli O157:H7 ve Koliform bakterilerin izolasyonu
AĞAOĞLU S., GÜDÜCÜOĞLU H.
18. Türk Mikrobiyoloji kongresi, Antalya, Türkiye, 04 Ekim 1998, (Özet Bildiri)
1994
199436. Van'da tüketime sunulan kıymaların mikrobiyolojik kalitesi
AĞAOĞLU S.
I.. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Mayıs 1994, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
DEMİR T., AĞAOĞLU S.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
2022
20222. Chemical Substances in Food That Threaten Human Health
Demir T., Ağaoğlu S.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
2022
20223. Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
Ağaoğlu S., Demir T.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL,, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
2022
20224. Sütte Antibiyotik Kalıntısı
AĞAOĞLU S., TUTUN S.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.229-236, 2022
2022
20225. Aflatoxin Hazard in Dairy and Dairy Products
AĞAOĞLU S., DEMİR T.
GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI, Prof. Dr. BARIŞ ATALAY USLU, Doç. Dr. ONUR BAŞBUĞ, Doç. Dr. İBRAHİM YURDAKUL, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.187-192, 2022
2021
20216. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
AĞAOĞLU S., ŞAHİN S., DEMİR T.
SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.27-42, 2021
2021
20217. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
AĞAOĞLU S., ŞAHİN S., DEMİR T.
SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Publishing, Sivas, ss.27-42, 2021
2020
20208. The Importance of Acrylamide Formation in Foods
Demir T., Şahin S., Ağaoğlu S.
Theory and Research in Helath Sciences, Prof. Dr. Cem EVREKLİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.415-424, 2020
2019
20199. SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Ağaoğlu S., Demir T., Şahin S.
SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.394-405, 2019
2019
201910. SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Ağaoğlu S., Demir T., Şahin S.
SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.421-430, 2019
2019
201911. SU KİRLİLİĞİ VE KİRLİLİĞİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
AĞAOĞLU S., DEMİR T., ŞAHİN S.
SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1, İbrahim ÇALTEKİN, Melike ÇALTEKİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.421-430, 2019
2019
201912. SUYUN ÖNEMİ VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ
AĞAOĞLU S., DEMİR T., ŞAHİN S.
SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 2, İBRAHİM ÇALTEKİN, MELİKE ÇALTEKİN, Editör, Gece Publishing, New-York, ss.394-405, 2019
2019
201913. Otlu Peynir
ALEMDAR S., AĞAOĞLU S., ŞAHİN S.
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019
2018
201814. Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis
Şahin S., Ağaoğlu S., Alemdar S.
GIDA KAYNAKLI PARAZİTER HASTALIKLAR, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.35-41, 2018
Desteklenen Projeler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorSığır Karaciğer, Böbrek Ve Kas Dokusunda Beta Laktam Ve Tetrasiklin Grubu Antibiyotik Kalıntılarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AĞAOĞLU S. (Yürütücü), ERCAN N.
2018 - 2020
2018 - 2020Sığır Karaciğer, Böbrek Ve Kas Dokusunda Beta Laktam Ve Tetrasiklin Grubu Antibiyotik Kalıntılarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ağaoğlu S. (Yürütücü), Ercan N., Hastaoğlu E.
2018 - 2019
2018 - 2019Süzme Ballarda Antibiyotik Kalıntısı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ağaoğlu S. (Yürütücü), Alemdar S., Ercan N.
2015 - 2017
2015 - 2017Sivas ve İlçelerinde Üretilen Küp Peynirlerinde Aflatoksin M1 Varlığı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AĞAOĞLU S. (Yürütücü), ALEMDAR S., ERCAN N.
2006 - 2008
2006 - 2008Bitlis ve Çevresi İçme Kullanma ve Kaynak Sularının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AĞAOĞLU S. (Yürütücü)