Supported Projects
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Göksel Saraç M. (Executive), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2019 - 2021 Ayran üretimi ve ürünün raf ömrünün araştırılması
-
2018 - 2020 Sığır Karaciğer, Böbrek Ve Kas Dokusunda Beta Laktam Ve Tetrasiklin Grubu Antibiyotik Kalıntılarının Araştırılması
-
2018 - 2019 Biberiye,defne yaprağı,sumak ve kekik aromatik bitkileriyle marine edilmiş ve vakumlanmış dana etlerinin fiziksel, kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Şeker İ. T. (Executive), Hastaoğlu E., Göksel Saraç M.
-
2017 - 2019 Tavuk Etinin Farklı Esansiyel Yağlar ile Salam Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Can Ö. P. (Executive), Hastaoğlu E., Vural H.(Executive)
-
2014 - 2016 Nisin ve Natamisinin Yıldızelin deki Kasaplardan Alınan Kıymalardan Yapılan Köftelerin Mikrobiyolojik Kimyasal ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
Yozgat F.(Executive), Göksel Saraç M., Hastaoğlu E., Keskin Z. S.
-
2013 - 2016 Sivas yöresinde yetiştirilen büyük baş hayvanların çeşitli dokularındaki toksik metal içeriğinin mikrodalga çözünürleştirme sonrası belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Oymak T. (Executive), Ulusoy H. İ., Çevik Ö., Yıldırım Ş., Hastaoğlu E.