Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GASTRONOMİK TRENDLER BAĞLAMINDA GIDA GÜVENCESİ VE TOPLUMSAL EŞİTSİZLİK

ACADEMY GLOBAL FAR EAST ASIA 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205

Gastronomik Trendler Bağlamında Gıda Güvencesi ve Toplumsal Eşitsizlik

FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205

ChatGPT’nin Turizm Sektöründe Kullanımına Genel Bir Bakış

FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.187-195

Turizmde Dijital İkiz Teknolojisi

Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.220-225

Sivas’ın Gastronomi Kenti Kriterleri Açısından Değerlendirilmesi

Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.226-235

KUZEY MAKEDONYA’DA YAŞAYAN TÜRKLERİN KUTLADIĞI MEVSİMLİK BAYRAMLAR VE BU BAYRAMLARA ÖZGÜ YİYECEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.275-286

AMERİKA KITASININ KEŞFİ VE GASTRONOMİYE ETKİLERİ

3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.268-274

Türkiye'deki Termal Turizm Potansiyelinin Tüketici Perspektifinden İncelenmesi

6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.236-247

65 Yaş ve Üzeri Bireylerin Türkiye'nin Üçüncü Yaş Turizmine Yönelik Algılarının İncelenmesi

6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.248-256

SİVAS İLİNİN TERMAL TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669

Türkiye'de Medikal Turizmin SWOT Analizi

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Temmuz 2022

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020

Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food

1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568 Sürdürülebilir Kalkınma

Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019

Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019

Kitap & Kitap Bölümleri

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ

ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

Metrikler

Yayın

28

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları