Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.4, no.1, pp.465-475, 2020 (Peer-Reviewed Journal) Creative Commons License

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Türkiye'de Medikal Turizmin SWOT Analizi

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Turkey, 29 July 2022

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 October 2020

Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 June 2019

Books & Book Chapters

Sivas Unlu Mamulleri

in: Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız Alim, Koç Hakan, Editor, Bayem Ajans Matbaacılık Ltd Şti., Sivas, pp.68-119, 2022

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ

in: ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editor, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, pp.184-197, 2020