-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2014 - 2017 Bölüm Başkanı
-
2015 - 2016 MYO Müdür Yardımcısı
-
2008 - 2013 GIDA MÜHENDİSİ
Yıldız Et Entegre Ltd. Şti.
-
2007 - 2007 Stajer
Pınar Entegre Et A.Ş.
-
2006 - 2006 Bursiyer
CNR - ISAFOM Istituto per i Sistemi Agricoli e Forestali del Mediterraneo
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Fermantasyon Tekniği
-
Lisans Fermantasyon Tekniği
-
Lisans İş Güvenliği ve Emniyet
-
Lisans Et Teknolojisi ve Marinasyon
-
Lisans Temel Yemek Pişirme - I
-
Lisans Temel Yemek Pişirme - II
-
Lisans Et Teknolojisi ve Marinasyon
-
Lisans Temel Yemek Pişirme - II
-
Lisans İş Güvenliği ve Emniyet
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Temel Yemek Pişirme - I
-
Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Mutfak İşlemleri
-
Lisans Pastane Uygulamaları
-
Lisans Mutfak İşlemleri
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri - II
-
Ön Lisans Mesleki Uygulamalar
-
Ön Lisans Gıda Kalite Kontrol
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Yağ İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Süt İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Et İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Girişimcilik
-
Ön Lisans İş Sağlığı ve Güvenliği
-
Ön Lisans Gıda İşletmeciliği
-
Ön Lisans Meyve Sebze İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri - I
-
Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans İş Sağlığı ve Güvenliği
-
Ön Lisans Kalite Yöetim Sistemleri
-
Ön Lisans Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
-
Ön Lisans İngilizce - II
-
Ön Lisans Mesleki Bilgisayar Uygulamaları
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
-
Ön Lisans Yağ İşleme Teknikleri
-
Ön Lisans Temel İngilizce - I
-
Yöresel tatlıların moleküler gastronomi teknikleriyle yorumlanması:Kelle tatlısı, güllaç ve laz böreği örneği
Hastaoğlu E. (Danışman)
Ş.EYCE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Meyve ve sebze artıklarından süzen poşet bitkisel çay geliştirme olanaklarının araştırılması
Hastaoğlu E. (Danışman)
B.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Soya unu ve dereotu içeren ekmek formülasyonunun optimizasyonu
A.GÜLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu ve Nane Yağının Ayranda Kullanım Olanakları
Can Ö. P., Hastaoğlu E. (Eş Danışman)
-
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu ve Nane Aromasının Ayranda Kullanım Olanakları
Hastaoğlu E. (Eş Danışman), Can Ö. P.
Ş.ÜNALAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı içerikteki hingel yemeklerinin moleküler gastronomi teknikleriyle yorumlanması
Hastaoğlu E. (Danışman)
M.SOYKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Salam örneklerinde Listeria monocytogenes oluşumu üzerine atımlı UV ışık kullanım olanaklarının araştırılması
Hastaoğlu E. (Eş Danışman), Can Ö. P.