-
2022 - Continues Associate Professor
Sivas Cumhuriyet University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2022 Assistant Professor
Sivas Cumhuriyet University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Continues Vice Dean
Sivas Cumhuriyet University, Turizm Fakültesi
-
2014 - 2017 Head of Department
-
2015 - 2016 Assistant Director of Vocational School
-
2008 - 2013 GIDA MÜHENDİSİ
Yıldız Et Entegre Ltd. Şti., GIDA MÜHENDİSİ
-
2007 - 2007 Stajer
Pınar Entegre Et A.Ş., Stajer
-
2006 - 2006 Bursiyer
CNR - ISAFOM Istituto per i Sistemi Agricoli e Forestali del Mediterraneo, Bursiyer
-
Undergraduate
Gıda Kimyası
Fermantasyon Tekniği
Fermantasyon Tekniği
İş Güvenliği ve Emniyet
Et Teknolojisi ve Marinasyon
Temel Yemek Pişirme - I
Temel Yemek Pişirme - II
Et Teknolojisi ve Marinasyon
Temel Yemek Pişirme - II
İş Güvenliği ve Emniyet
Gıda Kimyası
Temel Yemek Pişirme - I
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Gıda Kimyası
Mutfak İşlemleri
Pastane Uygulamaları
Mutfak İşlemleri
-
Associate Degree
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gıda Kimyası
Gıda Muhafaza Yöntemleri - II
Mesleki Uygulamalar
Gıda Kalite Kontrol
Beslenme İlkeleri
Yağ İşleme Teknikleri
Süt İşleme Teknikleri
Et İşleme Teknikleri
Girişimcilik
İş Sağlığı ve Güvenliği
Gıda İşletmeciliği
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Gıda Muhafaza Yöntemleri - I
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Özel Gıdalar Teknolojisi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Kalite Yöetim Sistemleri
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
İngilizce - II
Mesleki Bilgisayar Uygulamaları
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Yağ İşleme Teknikleri
Temel İngilizce - I
-
Yöresel tatlıların moleküler gastronomi teknikleriyle yorumlanması:Kelle tatlısı, güllaç ve laz böreği örneği
Hastaoğlu E. (Advisor)
Ş.EYCE(Student), Postgraduate, 2024 -
Meyve ve sebze artıklarından süzen poşet bitkisel çay geliştirme olanaklarının araştırılması
Hastaoğlu E. (Advisor)
B.NUR(Student), Postgraduate, 2024 -
Optimization of bread formulation with soy flour and dill
A.GÜLER(Student), Postgraduate, 2023 -
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu ve Nane Yağının Ayranda Kullanım Olanakları
Can Ö. P., Hastaoğlu E. (Co-Advisor)
-
Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu ve Nane Aromasının Ayranda Kullanım Olanakları
Hastaoğlu E. (Co-Advisor), Can Ö. P.
Ş.ÜNALAN(Student), Postgraduate, 2022 -
Farklı içerikteki hingel yemeklerinin moleküler gastronomi teknikleriyle yorumlanması
Hastaoğlu E. (Advisor)
M.SOYKAN(Student), Postgraduate, 2022 -
Salam örneklerinde Listeria monocytogenes oluşumu üzerine atımlı UV ışık kullanım olanaklarının araştırılması
Hastaoğlu E. (Co-Advisor), Can Ö. P.